Şimdi Ara

DACİA SANDERO - LOGAN - DUSTER YOLBİLGİSAYARI TAKMA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
25.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6-7 arkadaşada o şekilde yardımcı oldum.

msn ve mail adresim mustafayurtsever@hotmail.com.
    ödeme ve iletişim sıkıntısı olursa yardımcı olurum
  • slm mustafa bey bende dacı logan 1.4 aracım var onun için yol bilgisayarı istiyorum ama sadece kolu yeterli silecekli filan onun fiyatını nee dir nasıl alabılırz
  • sorunuzu tam anlamadım
    kit mi lazım yoksa sadec kolmu lazım
    mail adresim
    mustafayurtsever@hotmail.com

buraya herzaman bakmayabilirim
    yardımcı olmaya çalışırım
  • demek istediğim benm araçta yol bilgisayarı yok onu nasıl taktıra bilirm onun için yardımcı olurmusunz msn adresim fbmehmet_1989@hotmail.com olmadı mail atarsanız sevinirm iyi günler
  • merhaba mustafa bey
    Benim aracım yenisandero stepway yol bilgisayarı "toplam km- gidilen km - servise kalan km" gösteriyor ve direksiyon kolundaki düymeden kumandalı. Bu versiyonda ortalma ve anlıktüketim bilgilerini görmek için nasıl güncelleme yapılacak kaç tl ye maal olur
  • Yeni Sandero Stepway aldım.Aynı sıkıntı bende de var.Ortalama ve anlık tüketim bilgilerini görmek için ne yapmamız gerekiyor.

Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi sandero

Yeni Sandero Stepway aldım.Aynı sıkıntı bende de var.Ortalama ve anlık tüketim bilgilerini görmek için ne yapmamız gerekiyor.

Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Hocam yeni sandero icin ayni sekilde dusunuyorum. Cevabi merakla bekliyoruz. Pic programlamadan anlayan tanidiklarim var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model 1.4 lpg li ambiance sandero sahibiyim. arkadaşlar forum içinde ve nette yaptığım araştırmalarda. bazı arkadaşların cam suyuyla çalışan otomatik silgeç olayını yarım metre kablo ile hallettiklerini gördüm. ancak bir açıklama yada nasıl yapıldığına dair bilgi paylaşılmamış. nasıl yapılabilecieğini bilen paylaşabilirmi. hayırlı günler...
  • hocam merhaba,

bende de 2011 dacia sandero ambiance 1,5 dizel var garantisi hala devam ediyor. buna

yol bilgisayarı, su sıkınca otomatik çalışan silecek, sistemlerini taktırmak isityorum fakat bu garantiyi bozuyor mu bilmiyorum.

garantinin bitmesine daha 1 yıl var beklemek gerekir mi ?

ayrıca resimler nekadar güzel anlatsada bu işi becerebileceğimi sanmıyorum bu işi yapan tanıdık falan varmı ?

teşekkürler

kaan.
  • http://www.konyaportal.com/sandero/projeler.html

adresinde sileceklerin cam suyu ile nasıl birlikte çalışacağı Mesut abimiz tarafından anlatılmıştır

gerçekten yarım metre kablo gerekiyor sadece.

bunun gibi kapıların otomatik kilitlenmesi falanada çok basit şekilde yapılıyor
  • Çok başarılı bir paylaşım, tebrik ederim...
  • gercekten ıyı bır calısma.
    emegınız ıcın tesekkurler.
  • bu şekil yol bilgisayarı 2012 model stepweye de takılabiliyor mu acaba, takılır ise nerede yaptırmak gerekiyor
  • bildiğim kadarıyla 2012 stepway de bu özellikler var
    sadece gidip serviste açtırmak gerekiyor diye biliyorum
    daha öncede forumda paylaşılmıştı bir bakın isterseniz.
  • takip
  • yardım isteyen arkadaşlar kusura bakmasın. romanyadan parça gönderen vatandaş ortalarda yok. o yüzden parça getirtemiyorum artık.
  • myurtsever kullanıcısına yanıt
    myurtsever;
    romanyadan parça gönderen vatandaşla irtibat kurabildinizmi acaba
    bendede 2012 mcv var yolbilgisayarı olsun istiyorum.
    haberleşebilirmiyiz.
  • 2008 model 1.5 dci ambiance pack aracım var ve yol bilgisayarını aktifleştirmek ayrıyetten gösterge ve butonları beyaz aydınlatma yapmak istiyorum toplam maliyet güncel fiyatlarla ne olur acaba
  • Cliolarada oluyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimleri bir tek ben mi göremiyorum acaba? Bir düzenleme gelse süper olur. Konuyu hortlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed.Hardy -- 22 Ekim 2015; 23:45:56 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.