Şimdi Ara

Dacia Sandero Stepway alayım mı , önerileri bekliyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dacia Sandero Stepway 2024 model otomatik alicam ÖTV muafiyetli, aklımdaki Opel Crossland idi 680k gri modeline pazarlık yaptık bugün ; fakat bende var 445000 geriye kalıyor 235000 + trafikvekasko=260000 geri odemede sıkıntı yaşayabilirim diyerek ( aylık 12 ay boyunca 29k).

Bu modele yanaştım bu da aylık yaklaşık 23000 e denk geliyor Avrupa'da satış birincisi olarak okudum her yerde . Yorumlar iyi olursa ve Crossland ile aralarındaki farkları yazabilirseniz .Yarın Dacia bayiine gidicem .

2025 yılında piyasa ne olur bilmediğim için almak istiyorum bu arada param da (445k altın şeklinde bankada bekliyor ) . Uzman görüşleri benim için çok önemli . Tek istediğim bilip bilmeden boş araba çöp araba yorumları değil , teknik konuşalım Avrupa'da 1. Olan otomobile çöp demek çok saçma .

• DoneDealyoutube
    Dacia Sandero Stepway Vs. Opel Crossland | Best family crossover? | DoneDeal
    https://www.youtube.com/watch?si=jZdXhhm8FQFkHp_g&v=Gv8HYc4_qeo&feature=youtu.be

Burada karşılaştırma var detaylı bir de siz bakın .

• Bütçeyi çok zorlayacak ise sandero. Crossland daha iyi bir araç bence ama hem adı ve kasası değişiyor hem de boş paket satılıyor şuan. Gerçi boş paketi bile bir çok araçtan dolu halde. Seçim sizin aradaki farkı vermeye değer görürseniz elbette opel. Bunun yanı sıra egea cross ve bayon da bakılabilir
  • Egea cross en uygun 740 k kalmış muafiyetli . Otomatik istediğim için böyle oluyor malesef manuelle yapamam ben .İstanbul olmasa trafiği olmayan yerde kullanırdım , ama burda bazen trafikte 10 km yol 1 saat sürdüğü zamanlar oluyor , bir kere kilitlendi hatta otobüsten indim metrobüse bindim .
    Bayon çok hoşuma gitmedi açıkçası nedenini bilmiyorum beni çekmedi kendine .
    Bu arada Dacia Stepway orta paket dendi bana 600 k olurmus otomatik vites .
  • Crossland sanderodan üstün.

Sandero satıyor Avrupa'da çünkü cok ucuz komik bir para orda.

Expression ve extreme olarak 2 paketi var. Alt pakette alüminyum jant ve navi opsiyon olarak aliniyor

Ekonomi bu durumdayken kendini zorlama uygun olani al. Clio icinde fiyat al clio daha iyi bana kalirsa.
  • Stepway bana söylenen extreme model.
  • Yarın gidip almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim .
    Beni bir 5 sene yolda bırakmasın.
  • Hmzekn H kullanıcısına yanıt

Kriter buysa rahat ol 5 sene tık demez

• Suzuki S Cross isteklerinize ideal aslında da fiyatları yüksek kaçıyor.

MG ZS Sormak lazım. 600k civarına gelir.

Stepway uygun fiyatlı ama yarı otomatik vites ile devam ediyorlar ise almadan önce denemek lazım.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

Yok xtronic cvt şanzımanlı ayni clio gibi motor şanzıman denk.

Alacak arkadaş. Clio bu arabayla ayni git onun fiyatına da bak belki ucuza verirler ondan sonra bunu alabilirsin. Clio dan 1 artisi yok bu arabanın.

Garantiyi uzattir 5 sene rahat binersin.

2012 sinide kullandım 2016 sini da düm düz 4 teker bir direksiyon arabaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Kasım 2024; 23:58:2 >
  • clio 5 platform olarak sandero dan biraz daha iyidir. Her ne kadar genel olarak bunların hepsi CMF-B platformuna sahip denilsede CMF-B platformu "high-spec ve low spec" olarak kendi içinde ikiye ayrılıyor. clio-5, captur, nissan juke gibi modeller CMF-B high spec platformunda üretilirken, taliant, sandero ve dengi dacia modelleri maliyet odaklı üretim planı ile CMF-B low spec platformunda üretiliyor. Avrupa'da 1. olma sebebi, yürütme maliyeti düşük olması ve ucuza satılması. çöp demiyoruz elbette ama "budget car" denilen modellerden biri.

eğer fiyatları yakın ise yada bütçeniz elveriyorsa clio-5 daha mantıklı bir tercih olur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 2 Kasım 2024; 0:12:53 >

• Bir arkadaşım aradaki 80 k fiyat farkını kapatmaya çalış mutlaka Crossland al diyor Euro NCAP 5 yıldız vs.Bakalim ugrasicam biraz 80k toplayana kadar.
  • Sanderoda kaç hoparlör var?

• selmand kullanıcısına yanıt

En bazı ekransız satılanlar 2 hoparlör prestige paket 4 hoparlördü (2023' kadar ) şimdi bu 2 donanım paketi yapmışlar 2 sinde de ekran var 4 lemişlerdir heralde.

• Citroen c3 mü stepway mı? C3 bayide yokmuş.

Ee tabi daha iyi bir araç crossland. İçi de çok daha kalitelidir

Nasıl 80k, 1400₺ görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.