Dacia Sandero Stepway 2024 model otomatik alicam ÖTV muafiyetli, aklımdaki Opel Crossland idi 680k gri modeline pazarlık yaptık bugün ; fakat bende var 445000 geriye kalıyor 235000 + trafikvekasko=260000 geri odemede sıkıntı yaşayabilirim diyerek ( aylık 12 ay boyunca 29k).
Bu modele yanaştım bu da aylık yaklaşık 23000 e denk geliyor Avrupa'da satış birincisi olarak okudum her yerde . Yorumlar iyi olursa ve Crossland ile aralarındaki farkları yazabilirseniz .Yarın Dacia bayiine gidicem .
2025 yılında piyasa ne olur bilmediğim için almak istiyorum bu arada param da (445k altın şeklinde bankada bekliyor ) . Uzman görüşleri benim için çok önemli . Tek istediğim bilip bilmeden boş araba çöp araba yorumları değil , teknik konuşalım Avrupa'da 1. Olan otomobile çöp demek çok saçma .
Tüketici hakem heyeti kusurlu mobilya
1 sene evvel köşe takımı yaptırdım kusurlu olduğu için firma biraz kullanın ücretsiz onarım yapalım dedi . Günü gelince vazgeçti tabi :) ama bende bütün WhatsApp konusmalari kayıtlı görsellerle birlikte .
Tüketici haklarına verdim ; benim merak ettiğim aradan 1 sene geçtiği için 11000 TL aldığım ürün şu anda bu fiyata yok güncel fiyat talep edebiliyor muyum . Çünkü kusurlu mal ve onarım sözü verildiği halde onarilmiyor .
İkincisi ürünü sen getireceksin diyor . Nakliye sana ait diyor .
Teşekkürler.
Engelli en uygun sıfır araç öneri
Herkese merhaba oğlumdan dolayı sıfır araç almak istiyorum uygun olanlardan fakat markalar arasında kaldım .
Hangi marka alayım otomatik olması gerekiyor.
Ve fiyat bilgisi verirseniz ( otvsiz engelli indirimi ) çok sevinirim
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.741 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası