Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.956
Cevap
128
Favori
1.594.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: myurtsever

dacia zaten kaya gib araba. hyundai ile falan karıştırmayın. dandik bişey değişki 12000 ytl ye versinler. iyi dediğiniz markalarıwww.şikayetvar.com da arattırın bakalım görün neler çıkıyor. satarken tüm markalar süperdir. hele bi sorun çıksın bak tanıyolarmı sizi.
    bence araba işinde en ucuz hangisi işe o güzeldir. 2 milyar 2 milyardır.

arkadaşım bu arabayı alırsam senin sayende olucak heralde
    oldukça ciddi bir şekilde araştırıyorum başka forumlardada okudum çok güzel araba olduğunu savunuyorsun
    birşey sormak istiyorum sana senin aldığın ambiance modelimiydi yoksa laureate modelimi
    vede almaya gittiğinizde aşşağı yukarı liste fiyatından nekadar indirim yapıyorlar
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kickergls

yahu kusra bakmayında Dacia bi takım şeylerde ısrar ediyor m.l geldim m.l gideceğim diyor.

Alanlara lafım yok sonuçta herkes güzel arabaya binmek ister ama imkanlar kısıtlı.

Ama arkadaş sen Brodway e fln binmiyorsun 26milyar (en full u)ödüyorsun o arabaya cam otomatikleri orta konsolda alsana onları kapı kollarına klimayı çek biraz yukarı..bırak aşağı tarafı boş kalsın önemli değil ilerde cd changer fln koyulabilir.

2.si Bu araç spor duruyor tip var allah var şimdi genç arabası tam ucuzda.Ama nerde motor seçenekleri 1.4 75hp ile 1.6 90hp benzinli motorlar nedir abi.Koy 1.5 dci görmüyormusun Türkiyede senin arabalarının dizeli peynir ekmek gibi satılıyor.Heleki 1.6 90hp benzinli 110hp lerinden yokmu o motorun ondan koyamazmısın.

Ey Dacia Böylesine yeni modeli daha başlamadan jubile yaptırıyorsun.

Dacia nın bir diğer klasik özelliği Otomatik vitesi yok.Yahu ülkemizde şimdi beyler hanımlarına ucuz yollu iyi bir araba almak istiyorlar bi otm sanzıman koymak çokmu zor.

Tam bir tok satıcı Dacia beğenen alır beğenmeyen almaz tarzındaa

o zaman renault'u kim alacak? bir de bu açıdan bak istersen

vestel-regal
    arçelik/beko-arstil
  • benimki malesef ambiance modeli. ben alırken louret kalmamıştı. çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki bu olmuş diyorum. belki arka camlar elektrikli olsa fena olmazdı ama arkaya oturan düşünsün.

araba çok rahat uzun yolda çok keyifli. kesinlikle tavsiye ediyorum. tabi 40 milyarlık bütçeniz varsa başka şeylere bakabilirsiniz ama 20-25 milyar bütçeniz varsa çok ideal. başka bir arabanın yanına park edince geçen bakmadan geçemiyor çünkü çok iri. palio dan eski korsadan kat kat büyük. güzel araba.

fiyatlar yükselmiş herhalde 2000 ytl civarı ama sıkı pazarlık yapın. bide park sensörü isteyin ücretsiz. ben 150 liraya taktırdım servis . kesinlikle tavsiye ediyorum. tampon rengine boyadılar sensörleri orjinal oldu
  • o zaman seninkinde abs klima ve cd calar yok sanırım onları nasıl hallettin
  • confor paketli almıştım ben klima ve cd çalar var. ama güvenlik pakati yani abs yok
    ama frenlerden çok memnunum çok iyi kontol ediliyor. oracın uzarinde gelen lastikler dar gözüküyot marka da bilindik değil ama çok yumuşaklar. mischelin lastik alacaktım ama bunlar kullanıcam 2-3 sene. çok iyi yol tutuyorlar. yol sesini çok hissettiriyor ama olsun kriz var :)
    ön farlar şerit led uygulaması yaptım. güzel oldu fotoğraf ekliyecem yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orjinalden alıntı: kickergls

yahu kusra bakmayında Dacia bi takım şeylerde ısrar ediyor m.l geldim m.l gideceğim diyor.

Alanlara lafım yok sonuçta herkes güzel arabaya binmek ister ama imkanlar kısıtlı.

Ama arkadaş sen Brodway e fln binmiyorsun 26milyar (en full u)ödüyorsun o arabaya cam otomatikleri orta konsolda alsana onları kapı kollarına klimayı çek biraz yukarı..bırak aşağı tarafı boş kalsın önemli değil ilerde cd changer fln koyulabilir.

2.si Bu araç spor duruyor tip var allah var şimdi genç arabası tam ucuzda.Ama nerde motor seçenekleri 1.4 75hp ile 1.6 90hp benzinli motorlar nedir abi.Koy 1.5 dci görmüyormusun Türkiyede senin arabalarının dizeli peynir ekmek gibi satılıyor.Heleki 1.6 90hp benzinli 110hp lerinden yokmu o motorun ondan koyamazmısın.

Ey Dacia Böylesine yeni modeli daha başlamadan jubile yaptırıyorsun.

Dacia nın bir diğer klasik özelliği Otomatik vitesi yok.Yahu ülkemizde şimdi beyler hanımlarına ucuz yollu iyi bir araba almak istiyorlar bi otm sanzıman koymak çokmu zor.

Tam bir tok satıcı Dacia beğenen alır beğenmeyen almaz tarzındaa

o zaman renault'u kim alacak? bir de bu açıdan bak istersen

vestel-regal
    arçelik/beko-arstil

Aynı benim gibi düşünmüşsün arkadaşım...Ben de zamanında Ford taunusa binerken hep o modelin dizel motorlu ve önden çekişli olanını isterdim.Ford benim fikirlerimi dikkate alsaydı çok para kazanırdı heralde...)))Oysa Fordun güzel dizel motorları vardı o zamanda minibüslerinde kullandığı.Ben Forda binerken de hep çevremden negatif tepkiler alırdım, bu araba alınır mı diye...Şimdi de Logan aldım 2006 da ve halen kullanıyorum.Aldığım zaman beğenmiştim ve alabildiğim ilk sıfır km araç idi.Sandero ise daha güzel olmuş.Gerçekten bizim araçlarda olmadık yerlerden tasarruf cihetine gidilmiş.Bu da kötü bir durum tabi.Paspaslar bile çok küçük ve kullanışsız.Bir kullanıcı olarak binemediğim halde hep reno toros ve broadway modellerini kıskandım.Hala pazara gitse alıcıları hemen başına toplanıyorlar.Reno bunları yeniden üretse satar belki krizden de etkilenmez..))).Hatta bir polis arkadaş toros ve broadway çalan bir şebeke olduğunu ve bunları Güneydoğuya götürüp orda sattıklarını söylemişti.
  • aklımda3 araba var işin içinden çıkamıyorum
    1. mitsubishi colt 2005 model ortalama 15-16 bin tl
    2. nissan mikra 2004-2005 model 15-16 bin tl
    3. o paraları verene kadar 2-3 bin lira daha verip sıfır araba almak yani sandero

hangisi daha mantıklı çözemiyorum ilk 2 araç çok fazla donanımlı mitsubishi ve nissan tartışmaya gerek yok
    sandero ise sıfır arabanın ilk kullanıcısı olmakda güzeldir
  • geçende bi otoparkta ww polo il yan yana park etmişiz. kıyaslamak için çep telefonu ile fotoğraf çekmiştim. Sandero nekadar iri kalıyor
     Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myurtsever -- 11 Mart 2009; 22:46:15 >
  • sandero ya şerit led uygulaması.
    biraz daha uzun bulabilseydim dahamı güzel olurdu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myurtsever -- 11 Mart 2009; 23:02:18 >
  • senin sandero süper duruyo valla
    allah nazardan saklasın
    senin araçta ABS yoktu galiba
    keşke olsaydı diyomusun yoksa hiç aklına bile gelmiyomu
    çok taktım heralde ABS'ye
  • arabada çapraz fren sistemi var yani tekerlekler önler arkalar diye değil çapraz olarak çalışıyor. Hiç abs gerek duymadım. bende takmıştım ama gerek yok.olsa tabiki iyi olur ama lastikler güzel tutunuyor frenler ayarında ne dokununca kızaklamaya başlıyor nede çok sert. Tam ayarında ayağınızla hissediyorsunuz kontrolden çıkmıyor. Çok sorun etmeyin. Satıcı banada gerek yok dedi 2 milyar vereceksin sonra satarken alan adam bakmayacak abs si varmı diye. 2 milyar fiyat farkı alamayacaksın boş ver dedi. Hem gelen araçların çoğu abs siz olarak geliyor fabirikadan. burda takılmıyo zaten.

alın keyfini sürün gazete indirim diye bi reklam vardı
  • şimdide söylenti çıktı otoda ÖTV indirimi diye
    olurmu aceba
    benim araç almama 1 - 1,5 ay kaldı bu arada olsa indirim süper olur valla
    hayırlısı
    (hala colt ile sandero arasında gidip geliyorum)
  • acaba ötv indirimi olursa sıfır sanderolar kaça iner?
  • mesela ben alırken 18.500 kosko hariç anahtar teslim fiyatıydı. bana satıcının söylediği 5 milyar indirip te kimse bu aracı 13.500 e vermez. mutlaka fiyat arttırılır onun üzrinden indirim yapılır dendi. Her araçtan 5000 lira inerse ikinci el piyasasının hali ne olur bi düşünün. Yer yerinden oynar. Çok zor. Ha ne zaman olur belki dolar alır başını 2.5 olur. araçlar 25-26 olur ozaman ötv indirimi olur. Şİmdi çok zor.

Her zaman alan kazanır. Bende aralıkta almasaydım şimdiki fiyatlar 2500 ytl arttı. aralıkta almakla Ötv indiriminden yararlanmış oldum zaten. Bundan sonra inse benim için bir fark olmayacak. Alan kazanır diyorum. sanderoyu tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myurtsever -- 12 Mart 2009; 16:11:15 >
  • ötv ile fiyat 16-17 olursa bende sandero alabilirim..
    dizeline de 18-19 veririm...
    bu krizde bu kadar
  • ÖTV indirimi yolda arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
    indirimin oranı belli olsada meraktan kurtulsak
    ötv %10 un altına düşecek diyolar
    çok ciddi bir indirim hemen almak gerekir valla
    3 ayla sınırladıkları için 2. eldede sorun olnaz sadece 3 ay satamaz kimse arabasını
    zaten 2. elde ölü satamıyo kimse
    beklemeye devam...
  • myurtsever orası bursadaki hangi otopark??
  • bu otopark sınırım zafer plazaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: myurtsever

bu otopark sınırım zafer plazaydı

bende oraya benzettim zaten
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.