Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
128
Favori
1.596.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortada araba da yok ben aradım bir kaç dacia bayisini ellerinde olamdığını söylüyorlar.
  • yapacak bişey yok
    diğeri daha ucuz ama hiç bişey yokki
    bom boş araba ayrıca lastik cant ebatları bile farklı galiba
    yanlış hatırlamıyorsam ambiance 14 jant
    laureate 15 jant içerdeki konsol bile farklı metal renk görünümlü
    aradaki fiyat farkının hakkını veriyo tani
    ha dersenişki 18 ona verene kadar 3-5 milyardaha verip başka bişey alırım
    onada saygı duyarım Şuanda Suzuki swift full herşey var arabada 23.000 olmuş
    2 gün önce 27.000 tl idi
  • mesela peugeot 206 sedan 18milyar olmuş
    yakında firmalar arasında rekabet artar bence
    klimalı sanderoyu 1-2ay içerisinde 15-16ya verebilirler belki
    bu işler belli olmaz
  • ÖTV indiriminde 3 aylık bi zaman var son ayı beklemek lazım bütün kozlarını oynicaklar
    çünkü 3 ay dolduktan sonra süreyi uzatmazlarsa uzunca bir süre sıfır araç satılmaz heralde

bayide araç olmaması olayınıda anlamıyorum hem ağlıyolar satışlar kötü diye
    tamam alalım desen araç yok
  • Ya satışlar bayadır kötü, öyle olunca stok yapmadı adamlar, olan stoklarda 3-4 aydır eriyo sanırım.. Şimdi de logan bir iki tane var ellerinde gelmeyecek diyolar bunun gerisi, zaten sandero hiç yok... En son bir bayide arkadaş için logan ambiance konfor paketli (klima+cd+merkezi kilit) bulduk.. 17500 e bıraktı, arkadaşta alıyor.. Bence fiyatlar güzel ama stoktan olması bu tür bi indirimin çok büyük handikap.. hayırlısı..
  • nasıl ellerinde olmaz.o mağazalarda boşuna mı duruyorlar sabahtan akşama kadar
    koskocaman dacia veya renault
    bence arabalar zula da
  • ya indirim geldi diye zulaladılar eşe dosta satacaklar
    onlardan kalırsa bizlerde alırız
  • bence fiyatlar 1-2milyar daha aşağıya oynar rekabetten dolayı.biraz daha beklemek gerekıyor..
    1ayın sonunda herşey netleşir bence
  • unutmayın indirim sadece stoklardaki araçlar için geçerli
    son ayı bekleyipte sonra stokta araç kalmadı derlerse şaşırmayın
    firmalar araç üretmiyorlardı uzun zamandır belki ellerinde fazla araç yoktur
  • Arkadaslar 207 autdoor süper bie arac ötv indiriminden önce 30.000 du.Simdi 27.000 olmus.25.000 e alınabilir bana sorarsanız bir bakın derim full arac.

http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-207/-885/
  • 27.850 BENCE 27 DEN AŞŞA VERMEZLER GİBİ
    BENCE BİDE YENİ COLT'A BAKIN DERİM 24.000'E HARBİDEN YOK YOK
    E BİDE MİTSUBİSHİ SÜPER BENCE
  • Valla alacaklar kaçırmasınlar derim fiyatlar daha aşağı oynamaz çünkü euro aldı başını gitti şuan 1.80 lerde olsaydı döviz belki ama zaten araçların türkiyeye girişi pahalılandı. Bu internet fiyatlarının üzerinde bi 500 lira daha aşağısını düşünün derim.

Klimalı ambience almaktansa direk louret alın. aynı paraya geliyo artı bir sürü özellik var. Tabi istediğiniz renkte bulabilirseniz

ama indi ineceği kadar bence rüya gibi fiyatlar bunlar miillet 20 milyar ikinci el satıyo17 ye sıfır araç daha ne olsun
  • bence yakında rakamlar biraz daha aşağıya iner.ama her markada olmaz belli modelllerde olur
    firmalar arasında ufak tefek kapışma olur
  • Bayilerde araç bulamama olayı bayaa canımı sıktı
  • Bende bakıyorum.Bu aralar peder bizim niyetlendi araba için.Fiorinoya baktimda bayaa inmiş arkadaslar.Dynamic modelini bile 23.000e verebiliyorlar.
  • SAndero güzel araba.Babam dizel olsun diyor, malum broadwayin yakıtından bıktık. SAndero 1.5 dCi laoret +aj. 22,160a gelior.Düz 20.000e verebilirler mi?
  • o kadar iniceklerini zannetmiyorum ama 2 ay sonra herşey olabilir
    ÖTV indirimi 3 ay sürecek biliyorsunuz ilk 2 ay bayiilerde rahat davranırlar
    son ay herşey olur
  • Yok mu dizel sandero kullanan...
  • Ya fiyatlar inecek inecekte rekabetten, alacak araç bulabilirseniz :):) Dün satın aldığımız aracın parasını vermeye ve ruhsat bilgilerini vermeye gitti arkadaş.. Adam demiş 5 kişi aradı bu araç için.. Hatta yanında bi kişi daha aramış yok demiş satış temsilcisi.. Olsa biliyorsunuz satana kadar rahat bırakmazlar.. Cepten evden arayıp dururlar.. Hakkaten stokta yok sanırım:) Nisanda gelecek diyolar bazıları ama onda da fiyat değişir mi ne olur bilmem.. Satış azken fiyat arttıran firmalar, böyle peynir ekmek gibi satarken fazla düşüreceklerini pek sanmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildiz05 -- 19 Mart 2009; 8:32:53 >
  • forum bayaa sessiz kaldı
    herkes sanderodan ümidini kesti galiba
    birileri alsada şenlense forum
    araç yok hep satıldı diyolar ne piyasada görüyoruz nede alanı duyduk nasıl iştir bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.