Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.956
Cevap
127
Favori
1.593.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde bu sıralar araba almayı düşünüyoruz ötv indiriminden dolayı ama karar veremedik
    Dacia Sandero benimde çok hoşuma gidiyor
  • bende sandero almayı düşünüyorum. İnsanlar hep bildiğini okuyup kafamı karıştırıolar. ama Dacia Sandero kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata bu kalite
  • Bende 2 haftadan beri araştırıyorum benzinli modelini 15 800 diyorlar birde güvenlik paketi 20900 dediler denizli bayisinde birde hyundai getz var 2 elini buldum Hyundai Getz 1.5 CRDI - 16.000 TL lira diyorlar birde 1979 model bir aracım var düşük modelli araba ile takas edecekler getz modelini bilenler bilir nasıl fiyat

Açıklama
    araç orjinal,kesinlikle boya ve değişeni yoktur,bakımları yeni yapılmış görmeye değer on numara bir araç
    Donanım
    Klima, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Çelik Jant, Metalik Boya, Direksiyon Ayarı,
    Takas Seçeneği
    Düşük değerde (Model) araç ile takas edilir
    Hyundai Getz 1.5 CRDI
    Fiyat : 16.000 TL
    Kilometre : 71000 KM
    Yılı (Model) : 2006
    Silindir Hacmi : 1493 cm³
    Motor Gücü : 90 BG (66 KW)
    Renk : Gümüş Gri

benim kafama yattı 5 bin lira peşin gerisi araç ve kredi düşünüyorum ama aklım sandero da karar veremedim bir türlü beklesemmi acaba ama bu seferde sıfırda ötv biterse fiyat artabilir 17,5 diyorlarmış ötv inmeden önce
    Fikirleriniz nelerdir diğer arabalara baktım ama çok fiyatlı
  • dostum sandero almayı düşünüyorsan laureate modelini tavsiye ederim
    ambiance modelinde hiçbişey yok
    laureate 18.600 TL gayet iyi fiyat indirimden önce 21.500 dü
    16.000 e getz alacaksın alım satım masrafı , bide 2. el araç aldınmı ister istemez ufak defek masraf yapacaksın sana gelecek 17ye -
    yada biraz pazarlıkla 18e sıfır ve 3 yıl garantili araç almak var
    yani 1000TL fazla verip daha geniş ve sıfır araç almak varken
    3 yaşında araç almaya gerek yok (bu benim fikrim)
    ha 2. el alim diyosanda 16 getz'e para verilmez bence
    16milyara süper bi colt alabilirsin bi bak istersen
    mitsubishi kısmındada çok detaylı bilgiler var
    saygılar...
  • bence de 2.el getz yerine
    sıfır sandero
  • Ben farklı düşünüyorum bu konuda,çünki arac alımında ne istediğini bileceksin.donanım mı yoksa maliyet mi.15.850 ambiance ise 3 milyar verip benzinli laurate mi yoksa dizel ambiance mi alacağın sana kalmış ayrıca bunun sonu yok.18.850 ye laurate alınca 3 daha ver laurate dizel al.secenek sürekli artar.
  • doğru söylüyosun 15.850 den yola çıkıyosun en sonnunda bakmışsın 21-22 ye çıkmış fiyat
    ben laureate derken ambiance ile arasında çok fark var bence,
    önemli olan ihtiyaca göre araç almak önce senede nekadar kullandığını hesaplayıp
    benzinlimi yoksa dizelmi alınacağına karar verilmeli
    ama hepsini boş verin 16.000TL 2006 getze verilmez en azından burda anlaşalım
  • 1.6 benzinli motorunmu çekiş gücü yüksektir yoksa 1.5 dizel motorunmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kutlukbey

1.6 benzinli motorunmu çekiş gücü yüksektir yoksa 1.5 dizel motorunmu.

1.6 motor çok yakar ve eski bir motordur,1.5 dci almak kesinlikle daha mantıklı
  • quote:

bildiğim kadarıyla 1.6 benzinli daha güçlüdür
    dizellerinde tokunu yüksek yapıyolarki benzinli kadar performansı olsun diye
    aslında beygir ve torkta çok önemli
    ama hiçbir zaman dizel araç benzinli gibi olamaz
    yakıt konusundada benzinli dizel gibi olamaz
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: toşu

doğru söylüyosun 15.850 den yola çıkıyosun en sonnunda bakmışsın 21-22 ye çıkmış fiyat
    önemli olan ihtiyaca göre araç almak önce senede nekadar kullandığını hesaplayıp

1. araba 1979 model golf ayın 7 sinde vize doluyor
    sorunları. bu araba vizeden geçmez sol teker den ses geliyor motor yağ kacırıyor hidrolikte sızdırma var tüp modeli ve başlıgı eski vizeye girersem bunlar değişecek en kötüsü ikinci el bulduk diyelim 150 civarı araba masrafı teker için 70tl motor için sormadım tahmini 300 den aşagı olmaz sekmanlar değişir motor sökülecek yani anlayacağınız araba biraz sorunlu galerici en kötü ihtimalbu halde 3 verse belki verir belki vermez zati hurda olacak ayın 7 sinde 3 te ben takviye ama arabada pazarlık yapım 15 şe çekebilirsem 10bin tl de banka kredisi
    SONUÇ: arabadan ve masraftan kurtulmak istiyorum istanbul ve civarında çok ucuza getz var ama gitcen gelcen uzun iş bazı arkadaşlar 1800 tl ye sıfır benzinli al diyor yokki araba stok bitmiş beyler nisanda gelecekmiş te zamlı olacak sıfır araba bir hayal BUNU anlayın benim bindiğim araba 79 model bu araba 2006 dag kadar fark var umarım kendimi ifade etmişimdir Dizel araba istiyorum hem ailem içim hem işyeri için gezip tozmak için değil

Düzeltme:Mitsubishi Colt 1.5 DI-D 2006 model arabalara 16.250 den başlıyo 2006 modelleri artık siz karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenelkt -- 25 Mart 2009; 11:49:53 >
  • valla benim ilk başlarda pek hoşuma gitmiyordu fakat şu anda tam bi sandero hayranı oldum gerçekten çok hoş bi araç izmir ermatta araç var galba stok gaziemirde oturuyorum bi ara gidip bakıcağım
  • sandero dizel füme rengi idealimdeki araç
    diğer seçenek getz dizel siyah renk
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenelkt

quote:

doğru söylüyosun 15.850 den yola çıkıyosun en sonnunda bakmışsın 21-22 ye çıkmış fiyat

1. araba 1979 model golf ayın 7 sinde vize doluyor
    sorunları. bu araba vizeden geçmez sol teker den ses geliyor motor yağ kacırıyor hidrolikte sızdırma var tüp modeli ve başlıgı eski vizeye girersem bunlar değişecek en kötüsü ikinci el bulduk diyelim 150 civarı araba masrafı teker için 70tl motor için sormadım tahmini 300 den aşagı olmaz sekmanlar değişir motor sökülecek yani anlayacağınız araba biraz sorunlu galerici en kötü ihtimalbu halde 3 verse belki verir belki vermez zati hurda olacak ayın 7 sinde 3 te ben takviye ama arabada pazarlık yapım 15 şe çekebilirsem 10bin tl de banka kredisi
    SONUÇ: arabadan ve masraftan kurtulmak istiyorum istanbul ve civarında çok ucuza getz var ama gitcen gelcen uzun iş bazı arkadaşlar 1800 tl ye sıfır benzinli al diyor yokki araba stok bitmiş beyler nisanda gelecekmiş te zamlı olacak sıfır araba bir hayal BUNU anlayın benim bindiğim araba 79 model bu araba 2006 dag kadar fark var umarım kendimi ifade etmişimdir Dizel araba istiyorum hem ailem içim hem işyeri için gezip tozmak için değil

Düzeltme:Mitsubishi Colt 1.5 DI-D 2006 model arabalara 16.250 den başlıyo 2006 modelleri artık siz karar verin

İstanbulda olmadığınız için tabiki seçeneğinizde fazla değil sanırım
    79 golf var dedin böyle özel bir durum varsa tabiiki sen bilirsin
    ama isterimki herkes verdiği paranın hakkını verecek arabalara binsin
    ha getz çokmu kötü tabiki değil güzel araba ama 2006 sı kesinlikle 16.000
    etmez diye düşünüyorum
    araştırılıp 16.000 çok daha güzel alınabileceğini biliyorum
    colt'un dizelini almak zorunda değilsin çünkü benzinliside çok az yakıyor
    "colt sadece bir alternatifti"
    yukarda yazdıklarım tabiiki benim fikrim herkes aynı şeyi düşünecek diye bir kuralda yok
    saygılar...
  • Arkadaşlar merhaba;

Bende bi araba almayı düşünüyorum.Dacia Sandero nun görünümünü bende çok sevdim.Ama içi o kadar ii değil.1.6 olanından almayı düşünüyorum.Full olarak ama kararsız kaldım.Hyundai Accent Era 1.6 sytle full olarak 25.400 civarı sandero ise 22.000 civarı hangisini seçsem karar veremedim. Bu arada 2 araçta bayilerde yok.Accent Era Nisan da Sandero Mayıs ilk haftası gelecekmiş..Görüşlerinizi bekliyorum.
  • hiç getz ile sanderoyu yanyana gördünüzmü??

Ben gördüm Getz sanderonun yanında fiat 126 BİS gibi duruyor. 3 yıllık GETZ e 16000 ytl verilirmi GETzİN işinize yaw.
    Şaka bir yana getz fena bir araç değil ama bi otoparka bıraktığıznızda diğer arabaların yanın da arabanızın bi ağırlığı olsun. Getz çok küçük bir araba. Gelin siz SANDERO alın derim.

Renk konusunda ise bende füme ye bayılırdım. Stokta olmadığı için platin gri aldım ama iyiki almışım. Showroom da füme güzel gözüküyor ama yolda yani dışarda matalik gri çok daha güzel. Füme aldınızmı o aracın hala güzel olması için her gün arabanızı temizlemeniz lazım. Tacrübe ile sabittir. Platin gri tavsiye edilir.

Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz
  •  Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

• abicim nerdesin sen ya
    forumda sandero sahibi bi sen varsın sende uğramayınca
    tadı kalmıyo , bu arada resimler çok güzel olmuş nazar değmez inşallah
    senin arabanın içine bayıldım
    "bu arada hiçbiryerde sandero yok sanırım yeni gelecekler zamlımı gelecek bilen varmı"
  • bende Laureate 1.5 dci 70 bg. versiyonunu almayı düşünüyorum araç genelde şehir içi kullanılacak. kullanacak kişi bayan olacak sizce uygunmudur.
  • 1.6 sını bilmem ama loganın 1.4 ü ile 1.5 i arasında o kadar fark varki 1.4 1.5 e göre o kadar hantalki anlatamam ama 1.6 nasıldır kullanmadım.

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla 1.6 benzinli daha güçlüdür
    dizellerinde tokunu yüksek yapıyolarki benzinli kadar performansı olsun diye
    aslında beygir ve torkta çok önemli
    ama hiçbir zaman dizel araç benzinli gibi olamaz
    yakıt konusundada benzinli dizel gibi olamaz
    saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.