Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.956
Cevap
128
Favori
1.594.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Nisan itibarıyla otomotiv üreticileri fiyatları yüzde 5 ile yüzde 10 arasında artırdı

Nisan ayının gelmesiyle beraber otomotiv firmaları zam yapmaya başladılar. ÖTV'de yüzde 18 oranında indirimle birlikte hareketlenen otomotiv sektöründe nisan ayı itibarıyla fiyatlar kur farkı gerekçesiyle yüzde 10 yakın artırıldı.

hadi hayırlısı
    Kaynak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurselbg

Arkadaşlar yukarıda ''expert_mcse '' arkadaşımızın resimde belirtmiş olduğu gibi şekili yapmaya kalkışsam benim sanderoyu bana kaça mal olur acaba??

depoyu doldurdugunda sonuçları bizimle paylaşırmısın?
    tahminime göre şehiriçi 15-17kuruş civarında yakar.yanılabilirim tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

quote:

Orjinalden alıntı: gurselbg

Arkadaşlar yukarıda ''expert_mcse '' arkadaşımızın resimde belirtmiş olduğu gibi şekili yapmaya kalkışsam benim sanderoyu bana kaça mal olur acaba??

depoyu doldurdugunda sonuçları bizimle paylaşırmısın?
    tahminime göre şehiriçi 15-17kuruş civarında yakar.yanılabilirim tabii

Tabii arkadaşım seve seve paylaşırım
    umarım dediğin gibi az yakıyordur
  • siyah kadar olmasada eminim senin aracada yakısır ama jant seçimini iyi yapmak gerekir diye düşünüyorum

dacia henüz internet sayfasına yansıtmamış zamları hala mart ayı fiyat listesi var
    bakalım inşallah dacia zam yapmaz

zaten bu ötv indrimini doğru yansıtan nadir firmalardan biri
  • arkadaşlar merhaba,
    öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim çok faydalandım.

ben de Laureate 1.5 dci 70 bg. + metalik + aj alacağım fakat istanbuldaki tüm bayiileri aradığım halde ellerinde olmadığını nisan ortası, mayıs ve hatta haziran da geleceğini söyleyenler oldu. bi bayiide Laureate 1.4 bulabildim sadece.

sizin bildiğiniz bi yer yok muuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: zinep

arkadaşlar merhaba,
    öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim çok faydalandım.

ben de Laureate 1.5 dci 70 bg. + metalik + aj alacağım fakat istanbuldaki tüm bayiileri aradığım halde ellerinde olmadığını nisan ortası, mayıs ve hatta haziran da geleceğini söyleyenler oldu. bi bayiide Laureate 1.4 bulabildim sadece.

sizin bildiğiniz bi yer yok muuuu

merhaba zinep
    Hedef Otom.Tic.San.A.Ş'ye sordunmu ellerinde ambiance 1.5 vardı galiba
    gerçi sen laureate istiyosun ama
    Bu arada sen laureate 1.4 'ü nerde buldun bayii nin adını söylersen çok sevinirim
  • merhaba toşu

1.4 laureate ile ilgilenmediğim için bayii ismini not etmemişim kusuruma bakma :(
    ama MAİS A.Ş. İSTANBUL BOĞAZİÇİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - SARIYER veya ŞİŞLİ olabilir çünkü ilk onları aramıştım bana yakın olması nedeniyle.

aşağıdaki listedeki bayiileri aramıştım bir bak istersen.

http://www.renault.com.tr/dealer/dealer.asp?navigationID=567893843644
  • Merhaba zinep ve toşu

Ekte vermiş olduğum faz oto'da ambiance ve laureate modelerini bulabiliceğinizi tahmin ediyorum.
    İsterseniz arayıp bir sorun.

http://www.fazotomotiv.com.tr/iletisim.aspx
  • teşekkürler gurselbg
    aradım fakat onlarda da yokmuş
  • yok abi Nisan sonunda gelir onlarda zamlı gelir
  • fabrikalar özellikle araç yollamıyorlar bekletip üretim pahalandı ayağına zam yapma hesaplarındalar. çevremdeki yerleri ve büyük illeri aradım sadece çorum şubesinde olumlu yanıt aldım şimdi kapora veriniz ve nisan sonu aracı getirtelim dediler yani şuanki fiyattan satış yapmayı orası kabul etti. bazı aradığım yerler yeni fiyatlar gelmeden satış yapmıyoruz dediler. bu araçtan iyice soğumaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 2 Nisan 2009; 21:41:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

fabrikalar özellikle araç yollamıyorlar bekletip üretim pahalandı ayağına zam yapma hesaplarındalar. çevremdeki yerleri ve büyük illeri aradım sadece çorum şubesinde olumlu yanıt aldım şimdi kapora veriniz ve nisan sonu aracı getirtelim dediler yani şuanki fiyattan satış yapmayı orası kabul etti. bazı aradığım yerler yeni fiyatlar gelmeden satış yapmıyoruz dediler. bu araçtan iyice soğumaya başladım

Bu araçtan soğumana gerek yok çünki bu durum bütün araçlar için geçerli
    diğer markalarıda araştırıyorum aşşağı yukarı hepsi zamlı fiyata geçtiler
    bununda yenisi gelince kur farkını yansıtırlar
    ben komple sıfır araç alma olayından soğudum aceba 2. el bişeymi alsam diyorum..
  • 100 yüz verilir 16 bın ytl dizel getze bence sandero 16 mılyarda kliması varmı ggetz le onun ozellıklerını kıyasla
  • Arkadaşlar bu araba benimde çok hoşuma gidiyor.ilk çıktığı zamandan beri takip ediyorum.Birçok ili aramama rağmen şuan hiçbiyerde araba yok.sanırım nisan sonu veya mayıs başı gelecekmiş ve bayilerden anladığım kadarıyla zam da yapılmayacakmış.Türkiyeye geldiği zaman lauret 1.4 modelinin metaliğini krediyle almayı düşünüyorum.Yaklaşık 19.000 liraya 5 yıl vadeyle toplamda 31000 gibi bir rakam ödeyeceğim aylık taksitleride 550 civarı geliyor.Bi kaç arkadaşıma danıştım çok manktıksız olduğunu ve okadar faiz ödemenin delilik olacağını söylediler.Ama bu arabanın ikinci eli yok olsada şimdiki 0 ı daha ucuza geliyor.Sizde aynı fikirdemisiniz merak ediyorum.Bu arada ben öğretmenlik yapıyorum.Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.
  • O kadar faiz gerçekten gereksiz oğru söylemiş arkadaşların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niburu

Arkadaşlar bu araba benimde çok hoşuma gidiyor.ilk çıktığı zamandan beri takip ediyorum.Birçok ili aramama rağmen şuan hiçbiyerde araba yok.sanırım nisan sonu veya mayıs başı gelecekmiş ve bayilerden anladığım kadarıyla zam da yapılmayacakmış.Türkiyeye geldiği zaman lauret 1.4 modelinin metaliğini krediyle almayı düşünüyorum.Yaklaşık 19.000 liraya 5 yıl vadeyle toplamda 31000 gibi bir rakam ödeyeceğim aylık taksitleride 550 civarı geliyor.Bi kaç arkadaşıma danıştım çok manktıksız olduğunu ve okadar faiz ödemenin delilik olacağını söylediler.Ama bu arabanın ikinci eli yok olsada şimdiki 0 ı daha ucuza geliyor.Sizde aynı fikirdemisiniz merak ediyorum.Bu arada ben öğretmenlik yapıyorum.Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.

cidden çok mantıksız zamanla değer kazanan bir araç olsa tamam değer derim ama öyle değil. değer kazanmayı bırak aldığın fiyatı bile koruyamıyor dacia alıp satmayı düşünmemek gerekiyor.
  • quote:

Arkadaşlar bu araba benimde çok hoşuma gidiyor.ilk çıktığı zamandan beri takip ediyorum.Birçok ili aramama rağmen şuan hiçbiyerde araba yok.sanırım nisan sonu veya mayıs başı gelecekmiş ve bayilerden anladığım kadarıyla zam da yapılmayacakmış.Türkiyeye geldiği zaman lauret 1.4 modelinin metaliğini krediyle almayı düşünüyorum.Yaklaşık 19.000 liraya 5 yıl vadeyle toplamda 31000 gibi bir rakam ödeyeceğim aylık taksitleride 550 civarı geliyor.Bi kaç arkadaşıma danıştım çok manktıksız olduğunu ve okadar faiz ödemenin delilik olacağını söylediler.Ama bu arabanın ikinci eli yok olsada şimdiki 0 ı daha ucuza geliyor.Sizde aynı fikirdemisiniz merak ediyorum.Bu arada ben öğretmenlik yapıyorum.Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.

Alıp satmayacaksan
    uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan çok mantıklı bence
    o paraya 2.el alıp onun masraflarıyla uğraşacağına
    sıfır araç al adam akıllı kullanınca yıllarca binersin
    o zamana kadarda 2. eli bi standarta girer diye düşünüyorum
    çoook güzel araba
  • bence yanlis

soylede dusunebilirsin

simdi ben arkadaslar aracimi 2005 yili 8. ayda 19500 liraya aldim logan 1.6 laureate en full olanin bir alti

simdi 14-15 bin gibi satarsam zararim 4.500 lira gibi

ayni zaamnda megane yada baska bir pahali araba alanin zararini varin siz hesap edin fiyatlar ortada.

birden en az 2 ile 3 bin lira arasi daha zarardalar

hesaplama basit.
  • Nekadar konuşursak konuşalım araçlara zam geldi 18500 olan Ambiance 1.5 dci 198450 Laureate 1.5 dci 70 bg. modeli ise 22200 hayırlı olsun ve ayrıca araç yok nisan sonu aboooo ++++ tıı 15 800 olan Ambiance 1.4

16450 oh oh habi re millet konuşuyo televizyonlarda arabalara zam değil indirim olsun diye ama malesef üst yetkili biri bişi demedi ayrıca
    Bu hurda indiri mi gelir falan diyorlar bilginiz varmı gelirmi acaba ????
  • Günümüz koşullarında bir iki marka dışında prim yapan araç yok ve arkadaşında dediği gibi araçlarımızı artık uzun vadeli kullanım amaçlı almalıyız.
    İkinci eller artık had safhada ikinci el düşünün derim okadar faize paranıza yazık.5 sene sonunda zaten 10 000 tl gibi bir fiyata satabilirsen ne ala...

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

cidden çok mantıksız zamanla değer kazanan bir araç olsa tamam değer derim ama öyle değil. değer kazanmayı bırak aldığın fiyatı bile koruyamıyor dacia alıp satmayı düşünmemek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.