Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: satil
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.958
Cevap
128
Favori
1.595.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (pashaa) arkadaşım hayırlı olsun tekrar güzel fiyata almışsın
    nasıl memnunmusun aractan? kaç yakıyor test edebildinmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

pashaaa

hayırlı olsun.

çok sağol teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurselbg

(pashaa) arkadaşım hayırlı olsun tekrar güzel fiyata almışsın
    nasıl memnunmusun aractan? kaç yakıyor test edebildinmi acaba?

sağol arkadaşım, şimdilik memnunum araçtan çekiş ve güç olarak
    ideal bana göre, tek düşüncem onuda sormuşun yakıt!!
    Uzun yol yapmadım daha,şehiriçi kullanıyorum ilk depomla 400 km yol aldım
    ortalama 11 lt yakıyo şimdilik servise gittim üç,dört bin km bu şekilde kullanıcan
    daha sonra azalır dediler bakıcaz artık.
  • arkadaşlar ikinci eli biraz yayılsın bende derli toplu bi sandero ya da logan düşünüyorum şahin doğan parasının 3-4 milyar üstüne dizel klimalı logan alınır diye düşünüyorum
     Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

sandero alırsam böyle bir görüntü elde etmeyi planlıyorum loganada aynısı olabilir... hatta orjinal çelik jantını takabilirim büyük yorar sonuçta orjinal dacia çelik jantı - film - alçaltma
  • logan alırsamda böyle bişey yapmayı düşünüyorum orjinal çelik jant, (olmassa kapakları sökerim kara jant), film alçaltma

bu da biraz uğraştıgım bi foto işte görünümü bunu gibi yapmak istiyorum genciz malum yaş daha küçük spor olsun istiyorum kendi birikimimlede alabilceğim en iyi araba diye düşünüyorum ( bu fiyatlara dizel-klimalı....)
  • 'onnurnno1' paylaşmış olduğun resim için teşekkürler harika görünüyor arac bende beyazalt grisi var bende buna benzer birşey yapmayı düşünüyorum

şimdiden alıcağın araç için hayırlı olsun,seninde dediğin gibi tofaş markalarını alıcağına biraz daha ekleyip böyle birşey alman daha iyi herkez bütçesine göre uzanmalı beni sanderonun lauret modeline ulaşabiliyordum onu aldım ve aracımdan çok memnunum.
  • Tofaşın kuş serisi ve renault sprıng,broadwayları (uzun yıllardır bir renault kullanıcısı olarak) yıllarca bize araba diye sattılar.İmkanlar elveriyorsa artık bu modelleri bırakalım biraz daha iyi araçlar kullanalım arkadaşlar,kalite ,konfor hepimizin hakkı...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben birşey sormak istiyorum,2008 aralık ayında dacia sandero lauret 1.5DCI aldım.Bir hafta önce depoyu fulledim ve 350km gittim fakat ekranda mazot göstergesi hala full gösteriyor bir çizgi bile inmedi bunun nedeni ne olabilir? ben şamandıradan şüpeleniyorum.
    eğer şamandıradan isa garanti kapsamına girer değilmi arkadaşlar??
  • Bende şamandıradan şüphelenip servise gitmiştim ama problem yok.Bizim araçlarımızın yakıt göstergesinde yakıt eşit azalmıyor,depo tofaştaki gibi değil garip bir şekli var ondan.İlk çizgi yaklaşık 390-400 km gibi sönüyor.Problem yok.

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben birşey sormak istiyorum,2008 aralık ayında dacia sandero lauret 1.5DCI aldım.Bir hafta önce depoyu fulledim ve 350km gittim fakat ekranda mazot göstergesi hala full gösteriyor bir çizgi bile inmedi bunun nedeni ne olabilir? ben şamandıradan şüpeleniyorum.
    eğer şamandıradan isa garanti kapsamına girer değilmi arkadaşlar??
  • merhaba. bende sandero 1.5 dci 70 hp lauretto gümüş gri var. yılbaşında aldım .full ama güvenlik paketi yok. alırken çok araştırdım tüürkiyede güvenlik paketlisi yok dediler. ama çokda önemli değil frenleri iyi.araba bana göre mükemmel.herşey var kullanışı çok iyi yol tutuşu ,direksiyonu ,yol hakimiyeti ve tabiki görünüşü.aracın bagaj hacmi,arka koltuk diz mesafesi ,tavan yüksekliği ve özellikle kapı açılım açısı çok iyi yani çok rahat oturuluyor arka koltuğa.
    aracın torku iyi 5 kişiyle bile rampa çıkarken zorlamıyor.vites düşürmene gerek kalmıyor.kışın klimaya hiç gerek yok 4-5 dk içinde kaloriferi ısıtmaya başlıyor çok iyi.
    yakıtı resmen kokluyor.şehir içinde 950-1000 km yol yapıyorum.özellikle aracı zorlamadan 90-100 kmm hızda kullanırsanız 1000 km yapıyor ve yol bilgisayarındada 100 km daha yapacağını gösteriyor.ben ona tabi güvenmeden son çizgi bitince dolduruyorum.60 lt deposu var. yaklaşık 140 tl ye doluyor.
    almak isteyen herkese tavsiye ederim
  • ''kara elmas'' arkadaşım bilgilendirme için çok teşekür ederim.Fakat ben depoyu fuledikten sonra 500km gittim ve hala ibre aynıydı :(

Bu arada arkadaşlar aracımın deposunu fuuledikten sonra km sıfırladım 500km gittikten sonra tekrar fulledim ve 27,50 litre aldı depo sizce yakıtı nasıl??
  • 500 km de 27,5 lt yakıt tüketimi ile deponun yarısını bitirmişsin,sonraki çizgiler zaten hızlı sönmektedir.
    100 km de 5,5 lt yapar ki süper

quote:

''kara elmas'' arkadaşım bilgilendirme için çok teşekür ederim.Fakat ben depoyu fuledikten sonra 500km gittim ve hala ibre aynıydı :(

Bu arada arkadaşlar aracımın deposunu fuuledikten sonra km sıfırladım 500km gittikten sonra tekrar fulledim ve 27,50 litre aldı depo sizce yakıtı nasıl??
  • "kara elmas" sana tekrar teşekkür ederim anında cevap verdiğin ve bilgilendirmeler için ayrıca yüreğime su serptin ben şamandırasında problem var diye moralim cidden bozulmuştu ama senin söylediğinden sonra daha rahatım.Tabii rahat olmamda yakıt için vermiş olduğun cevapta sebeplerden biri
  • arkadaşlar dizel-klimalı logan ne kadara alınır ?
    temiz derli toplu.... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moor

merhaba. bende sandero 1.5 dci 70 hp lauretto gümüş gri var. yılbaşında aldım .full ama güvenlik paketi yok. alırken çok araştırdım tüürkiyede güvenlik paketlisi yok dediler. ama çokda önemli değil frenleri iyi.araba bana göre mükemmel.herşey var kullanışı çok iyi yol tutuşu ,direksiyonu ,yol hakimiyeti ve tabiki görünüşü.aracın bagaj hacmi,arka koltuk diz mesafesi ,tavan yüksekliği ve özellikle kapı açılım açısı çok iyi yani çok rahat oturuluyor arka koltuğa.
    aracın torku iyi 5 kişiyle bile rampa çıkarken zorlamıyor.vites düşürmene gerek kalmıyor.kışın klimaya hiç gerek yok 4-5 dk içinde kaloriferi ısıtmaya başlıyor çok iyi.
    yakıtı resmen kokluyor.şehir içinde 950-1000 km yol yapıyorum.özellikle aracı zorlamadan 90-100 kmm hızda kullanırsanız 1000 km yapıyor ve yol bilgisayarındada 100 km daha yapacağını gösteriyor.ben ona tabi güvenmeden son çizgi bitince dolduruyorum.60 lt deposu var. yaklaşık 140 tl ye doluyor.
    almak isteyen herkese tavsiye ederim

moor kardeşim,

bilgiler için teşekkür ederim. ÖTV gazına geldim ve yeni symbol'ün 1.2'si ile sandero'nun 1.5 70 hp'si arasında kaldım diyebilirim....dediklerinden sonra daha bir ciddi bakar oldum sandero'ya ama borçla alacağım için, bakım maliyetleri hakkında da bilgi verebilirsen çok sevinirim....(gerçi daha yeni araba ama belki bir servise gitmişindir:)

kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  • Tüm sandero'culara selamlar...Yaklaşık 3 haftadır ÖTV indiriminden yararlanarak 0 km araç alma düşüncesindeyim. 10'a yakın araba marka ve modeli arasında kıyaslama yapa yapa bu sayıyı 2'ye düşürdüm. Bunlardan biri hyundai matrix 1.6 team ve bir diğeri sandero 1.4 ambiance+konfor paketi. Sandero birkaç adım daha önde ama bir de arabayı inceleme fırsatı bulsam süper olacak. Bulunduğum ilde reno bayi yok, sandero kullanan ise sadece 2 kişi gördüm. Arabanın içine oturmuşluğum yok ama internetin altını üstüne getirdim, yerli yabancı tüm siteleri inceledim. Sahibi olmadan tüm özelliklerini öğrendim denilebilir sandero için. Bu arada bize çifte standart uygulandığını da gördüm. Örneğin sanderonun brezilya ve arjantinde 1.2 lik motor ile satıldığını okudum yabancı forum sitelerinde. Romanyada 1.4 lpg'li model şu an satışta ve 8.000 euro fiyatı var. Uzatmayayım, sanderoyu alma konusunda % 90 kararımı verdim ,birkaç bayi ile de görüştüm ama tüm görüşmelerde sinir harbi yaşadım. Şöyle ki; hiçbir bayide sandero yok, katologdan satış yaptıklarını söylüyorlar. Teslimat ise 1 ay sonra. Değil deneme sürüşü, teşhir ürünü bile yok. Ambiance düşündüğümü söylüyorum, olmaz laurette verebiliyoruz diyorlar. Yani anlayacağınız (Çok özür dileyerek söylüyorum) "Alırsan ekime kadar, almazsan ...ime kadar" durumu hakim. Üstüne bir de mayıs zammı söz konusuymuş. 1 ay beklemeye razıyım ama istediğim modeli alamamak çok kötü. İndirim ise teklif etmeye korkuyorum. Sizden ricam, son 1-2 hafta içerisinde sandero alanınız varsa, kaça aldığını, pazarlık yapıp yapamadığını belirtirse sevinirim. Sandero konusunda paylaşımlara devam etmek dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemko78 -- 29 Nisan 2009; 15:54:15 >
  • ülkemize sandero stepway gelirse eğer, motor konusunda sanderoya da bir-iki makyaj yapılabilir düşüncesindeyim. clio da kullanılan 1.2 16v motor takılabilir belkide. Otomatik vites konusunda çalışmalar başlatılmıştı, bu konuda da gelişmeler olabilir (gelirse güzel de olur hani). Bir sitede loganın hatchback modelini gördüm (PS değildi kesinlikle), bizim pazara o da yakın zamanda girebilir. Bu arada sandero için suv kitini biliyorsunuzdur. Acaba bu kit Türkiyeye getirildi mi, yabancı sitelerde 400 euro civarında satılıyor. Arabayı gerçekten çok hoş gösteriyor. Belki boya ile de aynı sonuç alınabilir ama orjinali en güzeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemko78 -- 29 Nisan 2009; 16:07:34 >
  • Belki daha önce verilmiş olabilir, öyle ise şimdiden özür. Aşağıdaki linkte dacia logan hatchback görünüyor.Bana ps değilmiş gibi geldi, nitekim birkaç farklı sitede farklı renklerde oalnını gördüm. Merak eden olabilir (sadece 2 resim).

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/217194/dacia_logan.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemko78 -- 29 Nisan 2009; 16:41:38 >
  • yeni sanderolar bugünlerde gelmiş olması lazım. yokmu eline geçen , yeni alan
  • Bu aralar dergilerde gezen yeni resimler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.