Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
128
Favori
1.595.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: myurtsever

yeni sanderolar bugünlerde gelmiş olması lazım. yokmu eline geçen , yeni alan

Yeni sandero derken nasil yani sanderolar makyajlandı mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 12 Mayıs 2009; 19:19:30 >
  • yeni sandero derken yeni gelecek olanları kastetmiştim ama sanderolar gelmeyecekmiş. makyajlancakmış. yeni modeller gelecekmiş bayinin dediğine göre. bakalım neler yaacaklar.
    benim tahminim motor ve şanzıman değişikliği olur. yeni tasarlanmış araca 8 ayda makyaj yapmazlar
  • Tavan barlı sandero larda çok hoş duruyor,hem spor hem jip havası katmış
  • ben bekleyemedim sanderoyu geçen hafta 2006 mitsubishi colt aldım arkadaşlar
    bayilerde bulunsaydı ciddi ciddi düşünüyodum sanderoyu
    olsun kısmet değilmiş, colt'umuda çok seviyorum doğrusu
    burda yazan herkese paylaşımlar içi çok teşekkür etmek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: toşu

ben bekleyemedim sanderoyu geçen hafta 2006 mitsubishi colt aldım arkadaşlar
    bayilerde bulunsaydı ciddi ciddi düşünüyodum sanderoyu
    olsun kısmet değilmiş, colt'umuda çok seviyorum doğrusu
    burda yazan herkese paylaşımlar içi çok teşekkür etmek istedim

Hayırlı olsun foto yok mu?
  • teşekkür ederim henüz çekmedim fotoları
    açıkcası nasıl ekleneceğinide bilmiyorum
    ama gerçekten çok güzel arabalar
    sanderoyu beklemekten sıkılanlara 2. el almayı düşünenlere
    gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
    hatta mitsubishi başlığı altındayız orayada bekleriz
  • colt hayırlı olsun.
    sanderoyu bulunmaz hint kumaşı yaptılar ya helal olsun. bu kadar bekleyen varken. ilginç bir iş
  • HÜRRİYET: Sandero Eylül'de araziye çıkacak

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

Renault çatısı altındaki Dacia, uygun fiyatlı otomobil projesinin son halkasını da Barcelona Otomobil Fuarı’nda sergilemeye hazırlanıyor. 5 kapılı hatchback modeli Sandero üzerinde geliştirilen Sanderao Stepway, yükseltilmiş süspansiyon sistemi, tavan rayları, koyu renk tamponları ve geniş çamurlukları ile küçük bir 4x4 havasına bürünmüş.

4 metre uzunluğundaki araç 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak. EBD destekli ABS fren sistemi ve çift hava yastığının standart olarak sunulacağı araçta iki farklı motor seçeneği görev yapacak. 1.6 litre benzinli motor 90 beygir güç üretirken; 1.5 litre hacmindeki dizel motor ise 70 beygir gücünde. Benzinli motor 100 kilometrede ortalama 7.6 litrelik tüketim değerine imza atarken dizelde ise bu değer 5.3 litreye kadar düşüyor. Dacia Sandero Stepway’in Eylül ayında yollara çıkması planlanıyor.
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katılan bir sanderocuyum.
    yakıt konusunu merak ettim acaba ş.içi ölçen varmı
    birde bazı ufak detaylar mesela bagajda bulunan malzemeler veya yangın tüpünün
    yeri gibi birde sağ ön tarafta bulunan hortumun ucuna bağlı bir cihaz yazarsanız sevinirim.
    ayrıca saati ve kilometreyi nasıl sıfırlıyoruz.saati cok zor ayarlamaktayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbuyuk

arkadaşlar bende aranıza yeni katılan bir sanderocuyum.
    yeri gibi birde sağ ön tarafta bulunan hortumun ucuna bağlı bir cihaz yazarsanız sevinirim.

Hayırlı olsun arkadaşım ...
    Ekranda saat modundayken butona basılı tutarsan dakikalar hızlı biçimde ilerler,
    kısa süreli basmandada dakika dakika ayarlayabilirsin. Kilometreyi sıfırlamak içinse
    saatten sonraki ekranlarda butona basılı tutarsan sıfırlanır. En can sıkıcı sorun da ( yakıt)
    bende 1.6 laureate var şehir içi 100 km de 10 lt nin altına düşemedim, sırf bu yüzden
    aracımı bile daha iki ay oldu alalı ( 1200 km ) de satmayı düşünüyorum
  • teşekkür ederim 1.4 ler herhalde biraz daha az yakması lazım.
    birde sunu soracaktım alarm taktırmayı düşünüyorum servis bana
    eğer dışarıda taktırırsan garanti biter demekte bu doğrumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashaa.7

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım ...
    Ekranda saat modundayken butona basılı tutarsan dakikalar hızlı biçimde ilerler,
    kısa süreli basmandada dakika dakika ayarlayabilirsin. Kilometreyi sıfırlamak içinse
    saatten sonraki ekranlarda butona basılı tutarsan sıfırlanır. En can sıkıcı sorun da ( yakıt)
    bende 1.6 laureate var şehir içi 100 km de 10 lt nin altına düşemedim, sırf bu yüzden
    aracımı bile daha iki ay oldu alalı ( 1200 km ) de satmayı düşünüyorum

Arkadaşım 1.6 araç için şehir içi 10lt çok değil bence,
    birde araç yeni olduğu için biraz fazla yakabilir zamanla düşecektir yakıt sarfiyatın
  • quote:

hangi modelini, kaça aldınız?
  • 16.300 sandero ambiance
  • çok iyi fiyat gerçekten iyi günlerde kullanın.
    kullandıkça bayılıyorum arabaya. çok rahat bu sandero yawww
  • km de ne kadar yakıyor acaba
  • ilk 3.000km 1.4 ve 1.6 için yakıt biraz fazla olur yani %30 normalinden fazla yakar 3.000km sonra yakıt düşer şehiriçi 1.6 motor için hele de 3.000nin altındaysa 10 litre normal
  • sanderolara alarm takılabiliyormu. servis garantisi biter demekte bu nedenle taktırmadım
    fakat ısrarlarım sonucu fabrika ile görüşeceklermiş birde sağ altta
    torpido nun arkasında bi soket ver boşta bunu bilen varmı.
  • torpidonun içindeki bağlantı arabayı bilgisayara bağlamak için kullanılıyor.
    hani servis bakım yada tamir zamanın da bilgisayarla programlama falan yapıyor ya o soket o iş için.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.