Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.956
Cevap
128
Favori
1.594.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı hacimdeki motorlardan dizelin torku benzinlinin iki katıdır.bu sayede de ara hızlanmalarda dizel daha aktiftir ancak dizeldeki turbo devreye girene kadar benzinli daha hızlı davranır.
  • arkadaşlar resimlerde koymuşsunuz çok güzel fakat göremediğim için sormak istiyorum...

1 - acaba bu sandero'da direksiyondan müzik sistemi yönetilebiliyormu?
    2 - dizel modelinimi yoksa benzinli modelinimi önerirsiniz?
  • direksiyondan radyo kontrolü olsa zaten 17 bine vermezler. Öyle lüksler maalesef bulunmuyor. Ama ben hiç direksiyondan radyoyu ayarlamaya ihtiyaç duymadım
  •  Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert_mcse -- 27 Mart 2009; 17:57:17 >
  • çooook yakışmış
  • Başka bir Sandero Çalışması...

• diğer adıyla RENAULT SANDERO..guney amerikada bu adla satılıyor

• bugün bulunduğum yerde reno dacia galerisine gittim sandero ellerinde yok ama 1 ay sonra gelecekmiş bende bu hafta sonu sipariş vereceğim istediğim versiyonda gelecek. sandero Laureate 1.5 dci 70 bg. modelinde karar kıldım sonradan tüp taktırıp orjinalliğini bozmayı sevmiyorum. birde araç çoğu zaman şehir içi kullanılacak benzinli modeller şehir içi tüketiminde çok fazla neredeyse dizelin iki katı o yüzden bu karara vardım.
    Laureate modelini yakından görme fırsatım olmadı ambiance modelini ise dıştan gördüm. merak ettiklerim Laureate iç detayları nasıl müzik sistemi kaç hoparlör iç gürültü durumu nasıl. + güvenlik veya konfor paketi eklemek gerekiyor mu? Laureate zaten full diye biliyorum yanılıyormuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

bugün bulunduğum yerde reno dacia galerisine gittim sandero ellerinde yok ama 1 ay sonra gelecekmiş bende bu hafta sonu sipariş vereceğim istediğim versiyonda gelecek. sandero Laureate 1.5 dci 70 bg. modelinde karar kıldım sonradan tüp taktırıp orjinalliğini bozmayı sevmiyorum. birde araç çoğu zaman şehir içi kullanılacak benzinli modeller şehir içi tüketiminde çok fazla neredeyse dizelin iki katı o yüzden bu karara vardım.
    Laureate modelini yakından görme fırsatım olmadı ambiance modelini ise dıştan gördüm. merak ettiklerim Laureate iç detayları nasıl müzik sistemi kaç hoparlör iç gürültü durumu nasıl. + güvenlik veya konfor paketi eklemek gerekiyor mu? Laureate zaten full diye biliyorum yanılıyormuyum?

hayırlı olsun
    kaç paraya mal oldu kardeş
  • Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
    Bende Dacia Sandero Lauret 1.5 dci 70bg aldım ve çok memnunum.
    Aracı aralaık 26 sında aldım lauretin full versiyonundan aldım içinde yol bilgisiyarı,sis farları,çelik cant bulunmaktadır.
    Toplam 22,800 tl almıştım %0 faizdende faydalandım.
    alıcak arkadaşlara bir kulanıcı olarak tavsiye edebileceğim dizel alınması.
    selamalar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

quote:

bugün bulunduğum yerde reno dacia galerisine gittim sandero ellerinde yok ama 1 ay sonra gelecekmiş bende bu hafta sonu sipariş vereceğim istediğim versiyonda gelecek. sandero Laureate 1.5 dci 70 bg. modelinde karar kıldım sonradan tüp taktırıp orjinalliğini bozmayı sevmiyorum. birde araç çoğu zaman şehir içi kullanılacak benzinli modeller şehir içi tüketiminde çok fazla neredeyse dizelin iki katı o yüzden bu karara vardım.

hayırlı olsun

20bine almayı planlıyoruz hafta sonu kredi ve o hesaplamalar yapılacak.
  • i30'u andırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurselbg

Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
    Bende Dacia Sandero Lauret 1.5 dci 70bg aldım ve çok memnunum.
    Aracı aralaık 26 sında aldım lauretin full versiyonundan aldım içinde yol bilgisiyarı,sis farları,çelik cant bulunmaktadır.
    Toplam 22,800 tl almıştım %0 faizdende faydalandım.
    alıcak arkadaşlara bir kulanıcı olarak tavsiye edebileceğim dizel alınması.
    selamalar,

arkadaşım km de kaç kuruş yakıyor hesapladın mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

quote:

hayırlı olsun

20bine almayı planlıyoruz hafta sonu kredi ve o hesaplamalar yapılacak.

hayırlı olsun
  • aracını yeni almış arkadaşlara hayırlı olsun
    yeni gelecek araçlar zamlımı gelecek aceba bilen varmı
  •  Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

renault sandero
  • Arkadaşlar yukarıda ''expert_mcse '' arkadaşımızın resimde belirtmiş olduğu gibi şekili yapmaya kalkışsam benim sanderoyu bana kaça mal olur acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurselbg -- 31 Mart 2009; 14:53:57 >
  • ''disintegration'' Arkadaşım belki bana gülüceksin vermiş olduğum cevap için ama bir gerçek henüz depoyu fulleyip kaç kuruş yaktığını hesaplamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurselbg -- 31 Mart 2009; 14:59:54 >
  • quote:

Arkadaşlar yukarıda ''expert_mcse '' arkadaşımızın resimde belirtmiş olduğu gibi şekili yapmaya kalkışsam benim sanderoyu bana kaça mal olur acaba??

''expert_mcse '' arkadaş iki tane resim yollamış ikiside şekilli
    ama arabanın kendi şekli o
    sadece çelik jant var birde cam filmi

ama araca cok yakışmış
  • iki kişi var aracın başında onu kastetmiştim :) çok güzel görünüyor valla seninle aynı fikirdeyim araca çok yakışmış.
    benim aracımın rengi bazalt gri benim aracımada bu yöntemi yapsam nasıl görünür acaba

quote:

Orjinalden alıntı: toşu

quote:

Arkadaşlar yukarıda ''expert_mcse '' arkadaşımızın resimde belirtmiş olduğu gibi şekili yapmaya kalkışsam benim sanderoyu bana kaça mal olur acaba??

''expert_mcse '' arkadaş iki tane resim yollamış ikiside şekilli
    ama arabanın kendi şekli o
    sadece çelik jant var birde cam filmi

ama araca cok yakışmış

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.