Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (945. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.955
Cevap
126
Favori
1.590.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 2019 Dacia Sandero 1.0 Sce 75 BG Ambiance alınır mı?

12 bin km, boyasız. 2 yıl daha garantisi var. Ancak 1.0 motor ve 97 tork beni korkuttu. Bu arabaların gidişi nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

merhaba 2019 Dacia Sandero 1.0 Sce 75 BG Ambiance alınır mı?

12 bin km, boyasız. 2 yıl daha garantisi var. Ancak 1.0 motor ve 97 tork beni korkuttu. Bu arabaların gidişi nasıl?

Beklentinizi bilmiyorum ama ben olsam almam. Motoru adeta yok gibi, yol tutuşu da zayıf zaten bunlarda. Araç sıfır gibiymiş, gerçekten ihtiyaç varsa ve eski bir araca binmek istenmiyorsa eksiklikleri bilinerek alınabilir diye düşünüyorum.

• Hassanbussra H kullanıcısına yanıt

Renault Captur

Peugeot 2008

Hyundai Kona

Opel Crossland

Ford Puma

Nissan Juke

Aklıma gelen B sınıfı SUV araçlar bunlar. Sandero Stepway modeli de B-SUV sınıfına hitap ediyor. Egea Cross modelini kıyaslayanlar oluyor yeni sandero ile ama egea C segment bir araç. Crosa modelde C-SUV versiyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arandur kullanıcısına yanıt

Eski araçlara binmek istemiyorum, gitmeyen bir araca da binmek istemiyorum :) fakat gördüğünüzü üzere paramız da çok sınırlı :) Teşekkür ederim yorumunuz için.

• Merhaba, Sandero Stepway 0.9 easy r yarı otomatik viteste yokuş kalkış sistemi var mıdır?

• nightmareee kullanıcısına yanıt

Var ancak şanzımandan çok bişe beklemeyin. Sonuçta tork konvertör gibi değilki kaydırmasın.

• telefon tutucu bakıyorum havalandırma ızgarasına takılanlar hep düz ızgaraya göre yapılmış,alıp deneyen varmı eski kasa yuvarlak ızgarayı tutuyormu bunlar.mesela resimdeki model tutarmı
     Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

telefon tutucu bakıyorum havalandırma ızgarasına takılanlar hep düz ızgaraya göre yapılmış,alıp deneyen varmı eski kasa yuvarlak ızgarayı tutuyormu bunlar.mesela resimdeki model tutarmı

Bu tiplerden kaç tane denediysem olmadı. Kesin çözümü cd yuvasına takılan aparatta buldum. O da cd girişindeki kapakçıkları zedeledi. Bunu umursamam derseniz tavsiye ederim.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00YE8OWJ4

• arandur kullanıcısına yanıt
    sağol hocam bende biçok model kullandım düzgün bişey bulamadım.cd zaten kullanmıyorumda sağlam kalsın yinede.
    en son dikiz aynasına asılan model aldım güzel ama aynayı sıkıştırdı bide sıcakta telefon yanıyor güneşten görüşüde kısıtlıyor.cama takılanlar düşüyor bu arabaya uyan bişey yok sanki🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

sağol hocam bende biçok model kullandım düzgün bişey bulamadım.cd zaten kullanmıyorumda sağlam kalsın yinede.
    en son dikiz aynasına asılan model aldım güzel ama aynayı sıkıştırdı bide sıcakta telefon yanıyor güneşten görüşüde kısıtlıyor.cama takılanlar düşüyor bu arabaya uyan bişey yok sanki🤔

Pek yaygın değil ama direksiyon göbeğine takılan aparatlara bakabilirsiniz.

• 2018 sandero için havuzlu paspas arıyorum. Koku falan yapmayan, araca tam oturan alıp memnun kaldığınız bir ürün varsa yazarmısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

2018 sandero için havuzlu paspas arıyorum. Koku falan yapmayan, araca tam oturan alıp memnun kaldığınız bir ürün varsa yazarmısınız?

yokmudur alıp kullanan bir arkadaş?

•  Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

gaz ve fren pedalının üstünde şöyle bir metal parça var ve paslı bu nedir? neden olur?

2020 model 10 binde araç.

ayrıca şöyle bir ses var kaputu açınca N modunda boşta iken şu ses çıkıyor araç içinden duyulmuyor şansa gördüm bu nedir fikri olan var mı? video yükleyemedim çok tiz ince bir ses var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 3 Nisan 2021; 21:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

gaz ve fren pedalının üstünde şöyle bir metal parça var ve paslı bu nedir? neden olur?

2020 model 10 binde araç.

ayrıca şöyle bir ses var kaputu açınca N modunda boşta iken şu ses çıkıyor araç içinden duyulmuyor şansa gördüm bu nedir fikri olan var mı? video yükleyemedim çok tiz ince bir ses var.

O parçanın ne olduğunu bilmiyorum ama kafaya takılacak bir şey değil bence. Tiz ses normal, direksiyon hidrolik pompasından geliyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

benim de eşim kullanacağı için aracı kendisi kullandı ve beğendi. onun beklentileri ile bizimkiler çok farklı illa ki

son olarak dediğiniz gibi ani manevralara gelecek araç değil, tutuştan kastım buydu yüksek hızda güven vermiyor bir de şanzıman gerçekten içler acısı, yokuş kalkış tam bir fiyasko.

keşke 2021 CVT şanzıman bekleseydim diye pişmanlık yaşıyorum

Aracın yokuş kalkışında bir problem yok, sadece eğim az olduğunda algılamıyor ki bence bütün araçlarda bu durum vardır, sensörün hassasiyeti ile alakalı bir şey. Freni bıraktığınızda araba geriye doğru giderse bir daha frene bastığınızda devreye girer.

• Bugün babam aracı kullanırken ESP ışığı sürekli olarak açık kalmış. Biraz önce inip ben baktım herhangi bir ışık yanmıyor sebep ne olabilir?

• hayatgezi kullanıcısına yanıt

Hocam biz de 2009 sandero aracimiz icin paspas bakiyoruz. Kokususuz olmasini istiyoruz. Siz alabildiniz mi paspas? Koksusuz ise marka model veya link paylasirmisiniz. Tesekkurler

• nabiaga kullanıcısına yanıt
    Bende hala almadım, öneri falanda gelmedi. Bugün yarın alırız diye kaldı öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Hocam biz de 2009 sandero aracimiz icin paspas bakiyoruz. Kokususuz olmasini istiyoruz. Siz alabildiniz mi paspas? Koksusuz ise marka model veya link paylasirmisiniz. Tesekkurler

Başka bir araç için rizline marka aldım. Gayet kaliteli ve kokusuz.

• triger devirdaim değişen bakımı yaptıran varmı malzemeleri aldım işçilik ne tutar acaba ,klima kayışının bilyesini değiştirmeye gerek varmı.1.2 16v motor.

• 
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.