Şimdi Ara

DACIA STEPWAY 2013 YOKUS KALKIS DESTEGI VE YUKSEK HIZ UYARI SENSORU ACTIRDIM TAVSIYEM KONUDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
22.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selam herkese kazasiz belasiz surusler insallah hepimize ...Oncelikle bu titresim olayindan hala ses yok 100 ile 110 km arasi olan.Buarada turbosunda islik gibi ses gelen varsa boyle ufleme gibi islik gibi derhal servise gitsin garanti kapsaminda degistirtin turboyu...ve asil gelelim konuya araclarimizda hill holder yani yokus kalkis destegi var sadece aktif edilmemis bugun actirdim ve harikaaaa ayni zamanda yuksek hiz uyari sensoru var onuda actirdim yani 120 km hizi gectiginiz anda gecici bor sinyal sesi veriyor araba bunuda actirdim ve denedim harika ve yine bir ozellik Allah korusun yuksek hizda giderken ani frene basinca arac otomatik olarak dörtlüleri aciyor bunuda actirdim ve denedim tabiiki bunlari sizlerle paylasmak istedim her yeni bilgide oldugu gibi sorulariniz varsa sorabilirsiniz Allah kaza bela vermesin kimseye

• harika başka neler var acaba :D

nerde açtırdınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 8 Şubat 2014; 9:17:28 >
  • merhaba bende yokuş kalkış açık benzinli olduğu için fakat diğerlerini açtırmak istediğimde ne söylemem lazım birde hangi serviste yaptırdınız istanbuldamı ?
  • İstanbulda kardeşim ama burada servis adı vermem sakıncalı olabilir özelden yazıyorum şimdi
  • Bence servis adı vermekte bi sıkıntı yok çünkü gittiğin usta sana başka bana başka konuşuyorsa bu işini düzgün yaptığını değil adam kayırdığını gösterir.O nedenle servis ismi paylaşalım derim ben
  • Bu arada yol bilgisayarını Eskişehir yetkili servis Güven otomotivde açtırdım.Yokuş kalkış desteğini de Eskişehir özel servis Gerçek otomotivde açtırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkandogan34

Arkadaslar selam herkese kazasiz belasiz surusler insallah hepimize ...Oncelikle bu titresim olayindan hala ses yok 100 ile 110 km arasi olan.Buarada turbosunda islik gibi ses gelen varsa boyle ufleme gibi islik gibi derhal servise gitsin garanti kapsaminda degistirtin turboyu...ve asil gelelim konuya araclarimizda hill holder yani yokus kalkis destegi var sadece aktif edilmemis bugun actirdim ve harikaaaa ayni zamanda yuksek hiz uyari sensoru var onuda actirdim yani 120 km hizi gectiginiz anda gecici bor sinyal sesi veriyor araba bunuda actirdim ve denedim harika ve yine bir ozellik Allah korusun yuksek hizda giderken ani frene basinca arac otomatik olarak dörtlüleri aciyor bunuda actirdim ve denedim tabiiki bunlari sizlerle paylasmak istedim her yeni bilgide oldugu gibi sorulariniz varsa sorabilirsiniz Allah kaza bela vermesin kimseye

Bu gün aracın sesini daha dikkatli dinlemek için 90-100 km yol yaptım. Ses olarak bende ilk zamanlar şikayetçiydim ama km yaptıkça o eski rahatsızlık veren sesler sanki yok olmuş gibi, belkide ben araca alıştım artık ancak yol sesini içeriye müthiş alıyor oda bırak başka tarafları ama motor bölümünün izalosyonunu yaptırmam lazım. Yüksek hızda motor sesi içeriye çok geliyor bunu halledebilirsem süper bir şey olacak.

Ben geçenlerde 120 km hızı geçtiğinde ikaz sesi olayını yazmıştım,bir arkadaşında aynı aracı var onu kullandım çünkü onda o ikaz sesi vardı.
    Hill holderi 15 -20 gün evvel hallettik çok şükür, Ancak ani bir frende otomotik olarak dörtlülerin yanmaya başlaması güvenlik olarak mükemmel bir olay.
    Yeni hedefimizde belli oldu bu arada

Pekii nasıl yapıldığını görebildinmi.? Yani Hill holderi açmak için Abs güvenlik ayarlarından giriliyor dörtlüleri aktif etmek için ne yapıyor.?
    sanırım oda elektir,k donanımıyla alakalıdır,

• Turbo olayını açar mısınız ?
    Ben ani hızlanmalarda sesini duyuyorum bazen cam açıksa.
  • turbo olayinda durum su araba hizlandikca turbonun sesini duyuyorsunuz bi islik gibi boyle ufleme gibi bariz geliyor zaten buarada novinovi kardesim yanilmiyosam senin bir arkadasin degistirmisti galiba turboyu bu sesten dolayimi degisti bilgi verirsen sevinirim @novinovi
  • ufukusta26 U kullanıcısına yanıt
    kardesim merhaba adam kayirmak degil bu sonucta renault mais bu ozellikleri acmayin demis ve adamlarda normalde acmiyor adam benim babamin oglumuda kayiracak adam acarken adama soz verdik sonradan dansozluk edecek degiliz
  • quote:

kardesim merhaba adam kayirmak degil bu sonucta renault mais bu ozellikleri acmayin demis ve adamlarda normalde acmiyor adam benim babamin oglumuda kayiracak adam acarken adama soz verdik sonradan dansozluk edecek degiliz

Yok yaa biçok servis gerçekten yapmak istemiyor.Anca yaa baya tatlı dil ile yaklaşacaksın yada birilerinden rica ettireceksin.Şimdi burada onlarada haklı çünkü mais açmayın diyor ama yazılı bir beyanla değil.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim çünkü müşteri daima haklıdır ve benim arabamda bu özellik varsa sen bunu açmak zorundasın(isterse oluşacak sıkıntıya karşı benden beyan al) açmıyorsanda bu o servis elemanının işinde yeterince profesyonel olmadığını gösterir.
  • anlayabilmis degilim olan bir ozelligi devre disimi birakiyolar nasil bir istir bu .butun modellerde varmi yokus destek ve dortlu olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar bende 2011 logan mcv ambiance var.benim aracımda da bunlar gibi açtırabilecegim özellikler varmıdîq acaba? Yardımcı olursanız sevinirîm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

merhaba arkadaslar bende 2011 logan mcv ambiance var.benim aracımda da bunlar gibi açtırabilecegim özellikler varmıdîq acaba? Yardımcı olursanız sevinirîm.

dostum merhaba senin arabanda varmi bilmiyorum ama yarin servis yetkilisi arkadasima soracagim hayat paylasinca guzel
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar bende 2011 logan mcv ambiance var.benim aracımda da bunlar gibi açtırabilecegim özellikler varmıdîq acaba? Yardımcı olursanız sevinirîm.

dostum merhaba senin arabanda varmi bilmiyorum ama yarin servis yetkilisi arkadasima soracagim hayat paylasinca guzel

Merhaba! Şimdiden çok teşekkürler dostum.cevabı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 10 Şubat 2014; 21:45:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim merhaba senin arabada yokmuş bu bulunan özellikler servisteki arkadaşa bizzat sordum :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim merhaba senin arabada yokmuş bu bulunan özellikler servisteki arkadaşa bizzat sordum :(

anladım hocam.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün ankara neziroğlundaydım maesef usta açamadı ankarada açabilen özel servis varmı ?
  • istanbul avrupa yakasında nerede açtırabilirim hill holderi cevap yazabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbparikan

istanbul avrupa yakasında nerede açtırabilirim hill holderi cevap yazabilirmisiniz

kardeşim avrupa yakasında hiç bilmiyorum malum renault da çalışmıyorum :)) ama bu tarafta olursan yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.