Şimdi Ara

DACİA YENİ SANDERO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadllyy

Kredi ile hiç araç almadım bugüne kadar hep peşin aldım haklısın gayet az km yapıyorum bir dci motora göre fakat kısa mesafe kullandığım için benzinli araçlar daha çok yakıyor gibi bir algım var açıkçası

Motor soğuk iken dizel de fazla yakar hocam. Hatta dizel benzine göre çok geç ısınır, kışın vs dezavantaj olur. Kalorifer kullanamazsın yeri gelir. Uzun yola da çıkmıyorsunuz anladığım kadarıyla, vergi avantajı olan küçük motorlu bir araç size hem ekonomi sağlar hem de tüm işinizi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Birdahakine kısmetse dediğin gibi vergi açısındanda gayet uygun bir araç önceliğim olucak öylede böylede yaptığım km pek değişmiyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

2 yaş + 5000km=7000 lira sifirini almak daha cazip görünüyor.ama sifirini alamayacak durumda olanlar değerlendirebilir.hayirli satışlar.

Bu formulle babamin audi a4 model aracini satarken ustune 35 bin lira gibi bir para vermem gerekiyor.

Hocam bu formul kesin bilgi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-sahibinden-4869-km-de-2013-dacia-sandero-1.5-dci-ambiance-219330204/detay

Araba ambiance paketmiş.Stepway sanarak konuştum ben.ambiance staowayden 3 bin lira daha ucuz.açıkçası sıfırıyla arasında pek fark kalmamış oluyor şu an.

• 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    Bayi ne kadara indiriyor sıfırını bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-sahibinden-4869-km-de-2013-dacia-sandero-1.5-dci-ambiance-219330204/detay

Araba ambiance paketmiş.Stepway sanarak konuştum ben.ambiance staowayden 3 bin lira daha ucuz.açıkçası sıfırıyla arasında pek fark kalmamış oluyor şu an.

Şuan dacia sitesinde klima içinde dahil mi bilmiyorum çünkü ben aracı aldığımda klima fiyatıda farkediyordu fakat aracımın aynısı metalik renk,stepne ile birlikte 43.850 deniyor bilmiyorum farkındamısınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadllyy -- 5 Temmuz 2015; 23:08:04 >

• Tv de bir araba programi izlemistim. Kisa mesafede litre olarak dizel benzinliden fazla yakmisti. Ayni arabayla yapilmisti test.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç stepway olanmı ..stepway değilse fiyat fazla.yoksa normal .

• Şimdi baktım araç stepway dwğil 75hp motor var bunlarda ve stepwaydan bir çok eksiği var ...arkadaş stepwayın sıfır fiyatını vermiş insanları yanıltmayın ...o fiyata 2. El stepwaylar var ...dediğim gibi 75 lik ile 90 lık arasında Bile dağlar kadar fark var .sadece motor yeter.

Araç sahibi 43800 demiş sıfırına. o stepwayın fiyatı .düZ olana 40.900 yazmışlar ..alıcak olana dahada inerler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 6 Temmuz 2015; 11:06:10 >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Nerde 40.900 fiyat veriyorlar acaba bayi ismi verinde fazla veren insanlar kandırılmasın? Ha 2.elden bahsediyorsan 2.elde bir çok fiyat var 4.869KM'de olanı gördünüz mü acaba? Ben 80binde yada 100bindeki arabaya 36.500fiyat biçmedim 30bin diyim isterseniz yada bedavayada gidebilir. Stepwayi 40.900e veren bayinin ismini alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Şimdi baktım araç stepway dwğil 75hp motor var bunlarda ve stepwaydan bir çok eksiği var ...arkadaş stepwayın sıfır fiyatını vermiş insanları yanıltmayın ...o fiyata 2. El stepwaylar var ...dediğim gibi 75 lik ile 90 lık arasında Bile dağlar kadar fark var .sadece motor yeter.

Araç sahibi 43800 demiş sıfırına. o stepwayın fiyatı .düZ olana 40.900 yazmışlar ..alıcak olana dahada inerler .

Hangi bayi stepwayi 8-9bin indiriyor acaba söyleyinde kaçırmayıp alalım. Piyasaya ve sıfır fiyatlarına bakmadan insanları yanıltmaya çalışan sizsiniz çoğu gördüğüm araç 50-80-100bin kmde ve fiyatlarıda aşağı yukarı aynı 4.869kmde ki aracıma 50-80bindeki arabalara 34.500 denildiği gibi 34.500 mü demeliydim yoksa 30 falan mı yazmalıydım acaba?
     DACİA YENİ SANDERO

• Araç sizin isterseniz 50 bin isteyın,buna bir itiraz yok,ama aracı tarif ederken modelini tam söylemeniz gerekir,aynı markanın bir Sürü çeşiti var.sandero ile sandero stepway çok farklı neyse aracınız tam olarak söyleyınde sonra isteseniz 60 bin lira isteyin,sizin Sözünüze inanıp birisi aracınıza müşteri olsaydı anlaşsaydınız aracınızı almaya Kalkıp 1000 km yol gelseydi ve aracınızın söylediğiniz araç olmadığı o zaman ortaya çıksaydı ne olacaktı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadllyy D kullanıcısına yanıt
    43 den aşağı sıfır yok boş konuşanlara bakma,verdiğin fiyat iyi.

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Başlıkta YENİ SANDERO yazıyor YENİ SANDERO STEPWAY değil bunun neresi dolandırıcılık? Ben stepway yazmışmıyım pardonda? İlanımın linki 2-3 mesaj aşağısında var alacak olan arkadaş bu yorumları dikkate alırken görürdü ayrıca kimse bir aracın fotoğrafını görmeden 1000km gelmez değil mi? Siz gelirseniz bilemem orası ayrı herkes kendine konuşuyor ambiance yazmayı unutmuşum ha unutmayı geçtim ben stepway geçen bi kelime göremiyorum YENİ SANDERO var YENİ SANDERO STEPWAY var arkadaş 36.500e yakın bi fiyatta sıfır stepway olduğunu söylemiş bayiyi bize söylesin bizde alalım

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Galerici mantığıyla konuşan boş beleş insanlar var 4.869kmde ambiance aracıma 30bin desem 30a alıp 38e satmayı bilirler kim kimi yolarsa

• İlana daha çok sayıda ve daha detaylı fotoğraflar koymanı öneririm.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.