Bildirim
DACİA YENİ SANDERO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıfırı 42300.Km orjinal boya değişen yoksa fiyat normal -
Boyası veya değişeni yok geri park sensörü,alarmı,stepnesi var aile aracı olarak kullanıldı zaten pek km yapan birisi değilim orjinal kmsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadllyy -- 5 Temmuz 2015; 13:18:58 > -
Araba 2013 model 2014 trafiğe çıkışlı mı? -
2013 temmuz 25 çıkışlı -
Link atar mısın hocam -
Sen naptın hocam 2 senede 5 bin kilometre mi yaptın gerçekten -
2 yaş + 5000km=7000 lira sifirini almak daha cazip görünüyor.ama sifirini alamayacak durumda olanlar değerlendirebilir.hayirli satışlar. -
-
Teşekkürler 7binde az değil tabiki de ama aldığım günden fark yok arabada -
98de uno almıştım 2008de sattığımda 30binde tertemizdi pek km yapmıyorum -
Satılır o araç km'sine göre fiyat normal biraz beklersiniz ancak satılır.quote:
Orijinalden alıntı: Deadllyy
98de uno almıştım 2008de sattığımda 30binde tertemizdi pek km yapmıyorum -
İnşallah kısmet artık teşekkürler -
Az kullanılıyor -
Sıfırını almaktansa 7000 tl daha az verip bunu almak mantıklı bence. Hayırlı satışlar...quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Teşekkürler -
O kadar az km yapıyorsanız, boşuna dizel farkı veriyorsunuz. Şu an satıyorsunuz ama bir dahaki aracı alırken aklınızda bulunsun. Cebinizden gereksiz yere fazla para çıkıyor. Hele kredi ile alıyorsanız daha da gereksiz fazla çıkmış oluyor. -
Bu kadar az yol yapacaksınız. Neden dizel aldınız. Yanlış anlamayın merakından soruyorum. -
Kredi ile hiç araç almadım bugüne kadar hep peşin aldım haklısın gayet az km yapıyorum bir dci motora göre fakat kısa mesafe kullandığım için benzinli araçlar daha çok yakıyor gibi bir algım var açıkçası -
Satmak niyetli almamıştım uzun süre kullanmaktı niyetim az yakmasıda gönlümü çeldi
Benzer içerikler
- performans hava filtresi yorum
- bmw x5 kronik sorunlar
- landirenzo lpg fiyat fiat egea
- matador lastik yorum
- en iyi ekspertiz firmaları
- mazda 2024
- toyota hilux 2025
- honda crv 2023
- rifter 2024 fiyat listesi
- togg sipariş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X