< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 17 Şubat 2021; 21:0:49 > |
2021 YENİ DACIA SANDERO & SANDERO STEPWAY - [ANA KONU]
-
-
-
Türkiyede satışı hangi ay gerçekleşecek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
fşyatları eskisi gibi tutarlarsa sokaklar bua rabayla dolar. benzer makyasjı dustera yapsınlar, ülkenin 5te 1 biri alır bunu :D
-
Bayilere gelmeye başladı araç, fiyat çok önemli.
makyajlı duster bu yılın son çeyreğinde çıkacak galiba Renault mais yetkilisi böyle birşey söyledi muhtemelen sandero gibi modern bir havaya kavuşur. 1998 den kalma şaselerden kurtuldu araçlar.
Bir önceki kasa da dışardan baya güzeldi ancak içerisi tırttı maalesef. İç malzeme kalitesi ne durumda acaba? Orada da iyileştirme var mı?
-
Eğer fiyatı 160 bandında tutarlarsa (Stepway) için bende ilk müşterilerinden olurum. Motor gücü aklımı bulandırıyor onun dışında bir takıldığım nokta yok
-
182 binden başlıyor stepway.
Fiyatlar bana biraz pahalı geldi açıkçası bu kurlar ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 17 Şubat 2021; 21:0:32 >
1 motor turbo ama 140 tork...
Ne anladım ki. Atmosferik arac gibi tork mu olur
Cvt olan 142 nm tork, manuel vitesi 160 nm, lpg de ise 170 nm tork var. Bunlar listelenen veriler. Aynı motordan değişik veriler var. Benim anlamadığım cvt olanın 0-100 değeri 14.2 sn yazmışlar ama youtube da yabancı videolar var onlar 12 sn de 0-100 hızlanma yapıyor. Bu motordan daha fazla verim alınmalıydı. Hyundai mesela 1.0 tgdi motordan 120 bg güç 200 nm tork veriyor.
Ona dikkat etmemiştim... Aslında 160-170 torkta fena değil ama otomatik için 142 çok az değil mi ?
Evet haklısınız, ben daha performanslı bişey beklerdim. Bir çok marka bu küçük motorlara daha yüksek beygir ve tork yüklüyor..
İlginç.. açıkçası otomatik olana bakmayı düşünüyordum ama 142 tork için alınmaz ( 1.4 aracım var atmosferik, zaten o da yaklaşık o torklarda ) -
Fiyatları biraz daha rekabetçi beklerdim.
Otomatik, lpg'li, sunrooflu almaya kalkınca 200.000'e yaklaşacak. Yarın obür gün kur tekrar hareketlenince tekrar zam yiyince hiç tadı kalmayacak.
-
Aynen hocam bu fiyatlara araba değiştirilmez, duster alınır 1.3ü
-
Bugün bayide biraz inceledim,bi kaç opsiyon eklenmiş prestije x tronic 195.000 TL fiyat yazıyordu,sunroof ve ön park sensörü yoktu onlarda eklenince 210.000 TL olur herhalde.
Bende 1.4 atmosferik kullanıyorum bundan daha iyi ivmelenir. Denemediğim için birşey diyemiyorum ama 14.2 çok kötü. Ayrıca adamlar 12 sn de 0-100 yapabiliyorsa dacia bunu nasıl 14.2 sn olarak ölçtü çok enteresan.
Duster da makyajlanacak yıl sonuna. Motor olarak 1.3 çok daha iyi tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dacia duster ambiance ile laureate arasındaki farklar
- easy r şanzıman
- dacia sandero 1.5 dci stepway yorumlar
- dacia sandero stepway kronik sorunları
- 1.6 sce motor yorumları
- dacia elektrikli fiyat
- dacia bigster 2025
- 2021 dacia duster
- 1.5 dci ile 1.5 blue dci arasındaki fark
- dacia duster 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X