Konu açamamak
Bir forumda konu açmak istediğimde telefonunuzu onaylamanız lazım deniyor.Onaylamak istediğimde onaylama hakkınız bitti deniyor bu sorunu nasıl aşarım ?
Operatör Değişim Süreci
Yıllardır Türkcell kullanıyorum Mart ayı içinde Türktelekoma geçiş yapacağım.
Tarife değişim süreci nasıl işliyor ?
Başvuru yaptıktan sonra Sim Kartı edinene kadar Türkcell tarifem devam mı edecek ?
Tarifem dolmadan ne kadar süre önce geçiş yapmalıyım ki Hem Türkcell'e hem de Telekom'a aynı ay için fatura ödemeyeyim ?
Hyundai i10
Hyundai i10 da otomatikleştirilmiş düz vites var . Bu tip şanzımanlar sorunlu mu ?
Bu iki modelden hangisi ?
Amacım günlük kullanım. Beklentim IPS ekran , Ram ilave edebilmek , yeni bir harddisk takılabilmesi ve klavye aydınlatması olsun istiyorum.
Core i3 1115G4 Vs Core i3 N305
Core i3 1115G4 Vs Core i3 N305 diz üstü için bu iki işlemciden hangisi daha iyidir ?
Fiziki altın ve kaydi altin
Fiziki altını kuyumcuda bozdurup altin hesabına geçirmek mi yoksa bankada bozdurup altın hesabına geçirmek daha karlı olur ?
Bulaşık Makinasının üstü
Lavabonun kenarından bulaşık makinesinin üstüne su damladı ve leke oldu ne ile çıkarabilirim?
Edremit de yaşam hakkında?
İstanbuldan Edremite yerleşmeyi düşünüyorum . Edremit de yerleşilecek en uygun mahalleleri neresidir ?
Fakir blendir
Fakir Rendeli Blender Seti Sms 4181B setindeki çırpıcı başlıktaki çırpma telleri çıkıyor mu ?
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 426
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 64.007 (Bu ay: 2.121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası