Şimdi Ara

2021 YENİ DACIA SANDERO & SANDERO STEPWAY - [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
13.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clio 5 rs otomatic icon aracımı satıp eco-g full stepway alınır mı ?

• dix1 kullanıcısına yanıt

Siz almak istiyorsanız kim alınmaz dese bile bence bir önemi yok. Mantıken böyle bir şey yapılır mı diye merak ediyorsanız eğer o zaman tabiki alınmaz derim. Eco-g de otomatik yok mesela. Maddi açıdan elimde biraz para kalsın diye böyle bir şey düşünüyorsanız bu size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

clio 5 rs otomatic icon aracımı satıp eco-g full stepway alınır mı ?

Naptın hocam, bende clio 5 joy paket var;ben yapmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 19 Şubat 2021; 23:5:17 >
  • Dacia'nın sitesinde sunroof opsiyon fiyatı yazmıyor. Acaba ne kadardır bilgisi olan var mı?

• erAn_ kullanıcısına yanıt

Dacia sadece koyduk demek için yapmış sanki. İlk lansman görselleri dışında üretilen bir araç yok insan lansman aracına koymaz mı ya ne kadar saçma. Fiyat yurtdışı sitelerinde bile yok. Nisandan sonra koltuk ısıtma gelecek denmişti o bile şüpheli bence.

• Bayilere bir sormak lazım. Umarım gelir.

• Merhaba;

Bu aracı alıp kullanan var mı? 2015 Clio var bende. Değiştirmeyi düşünüyorum. Sandero Stepway hoşuma gitti. Gerçi dizeli yok onun da ama. 1 lt motor, cvt şanzıman düşündürüyor beni. Bir kaç tane inceleme videosu izledim sadece. Galeride bile inceleme fırsatım olmadı. Lpg'li motorun yakıt tüketimi nasıl? Araçla ilgili bilginiz varsa paylaşmanızı rica ederim.

• 2017 1.5dci easyr var satıp 2021 mi alsam diye düşünüyorum. Sunroof,koltuk ısıtma,otomatik klima gibi detaylar hoşuma gitti. Fakat 1.0 benzinli motor ve buradaki yorumlar sanki performansı düşükmüş gibi.

• eseslifark kullanıcısına yanıt

Merhaba; arabayı galeride inceledim. Şuan için sunroof ve ısıtmalı koltuk yok. Sadece sandero stepway otomatik prestij donanımı satılıyor. diğer donanımlar ne zaman geleceği konusunda satıcılar da birşey söyleyemiyor.

• Carviser kanalıda test etti cvt modeli ve ordada yorumlara yazmıştım onların testinde de 0-100 değeri 12.2 sn çıktı. Yurtdışı videolardada böyleydi. Kafama takılan fabrika verisi nasıl 14.2 sn. Kağıt üstünde çok hantal bir araç gibi dururken gerçek kullanımda daha iyi gibi bende test edemedim ancak 12.2 ye bakarsak eski 1.4 atmosferik manuel araçlar gibi denenilir performansı.

• Merhaba Hoparlör sayısı hakkında bilgi verebilcek var mı acaba ? Navigasyon paketini alınca hoparlör sayısı 6 ya mı çıkıyor ?comfortta 2 prestige de 4 mü ? Kesin bilgi verebilcek varsa şimdiden teşekkürler.

• free_whitewolf kullanıcısına yanıt

Baz versiyonda 2 hoparlör prestige 4 hoparlörlü. MediaNav alınırsa 6 hoparlöre çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wpbykrm

Baz versiyonda 2 hoparlör prestige 4 hoparlörlü. MediaNav alınırsa 6 hoparlöre çıkıyor.

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

• captur platformunu kullandığı için araç güvenlidir diyebilir miyiz? Captur 5 yıldız almıştı euro n capten. Bu aracın da altyapısı captur ile ayı olduğu için şase anlamında güvenlidir diye düşünüyoum. Bayi ile konuştum, ful ve medianav ve sürüş destek paketi ile birlikte 187.400 dedi. 185 için yardımcı olabileceğini söyledi telefondaki satış danışmanı

İş yoğunluğundan aracı henüz yakından göremedim. Haftasonu showroomda bakıp kararımı vereceğim. Eşim kullanacağı için bütçemize uygun otomatik yegane araç bu. Çevremdekiler dacia ya 200k verilir mi diye başladılar bile. Bu fiyata opel crossland giriş versiyon var, toyota corolla multdrive s var, skoda kamiq var. egea crossun otomatiği yılın sonuna doğru gelecekmiş. Fiyat olarak ise 200k nın üzerinde olur dedi bayi.

Konfor özellikleri ile listedeki diğer araçlardan donanımlı hale geliyor dacia. Daciayı telefon dünyasının xiaomisi gibi düşünüyorum. ucuza kaliteli ve içi ağına kadar dolu araç veriyor. Tabi malzeme kalitesi ve işçilik de ona göre vasat. Ama donanım olarak özellikle bu seride iyi iş çıkarmış bence.

• Merhaba. Sandero versiyonu ile ilgili bir değerlendirme, video vb. bulamadım. Hep stepway ile ilgili videolar var. Türkiye’ye sandero henüz gelmediği için mi acaba? Her yerde bu araçların cmf-b platformuna geçtiği yazıyor, Wikipediada clio ve captur araçta yüksek özellikli cmf-b, dacia logan ve sanderoda ise düşük özellikli cmf-b platformu kullanıldığı belirtilmiş. Özellik derken ne kastediliyor detaylı bilgi yoktu. Ncap test sonuçlarını beklemekte fayda var. Tabi ne zaman çıkar bilmiyorum.
  • 1.0 otomatik alan kullanan var mı

• Merhaba sandero ile sandero stepway arasında 4cm yerden yükseklik farkı var. virajlarda sandero biraz daha iyi performans gösterirmi acaba yoksa fark olmaz mı?

• 1)Şehirlerarası hızlarda 30-140km / s'de otonom acil fren sistemi

2)Ön yan hava yastığı: göğüs + perde

Otonom fren ve perde hava yastıgı Fransada satılan araçlarda var malesef bizde opsiyon olarak bile alınamıyor güvenliğe Türkiye'de neden önem verilmez ki?

2021 YENİ DACIA SANDERO & SANDERO STEPWAY - [ANA KONU]
    2021 YENİ DACIA SANDERO & SANDERO STEPWAY - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free_whitewolf -- 19 Mart 2021; 18:12:27 >

• 41thedestroyer41 4 kullanıcısına yanıt

CMF-B platformu için HS ve LS olarak ayrıştırılan şeyler aslında modellere göre dağılımı anlatıyor. Renault Nissan modelleri HS platformda geçiyor yani teknik özellik olarak en üst düzey destek var diyor. Biz bu modellerde teknolojik donanımları ve kaliteyi daha iyi tutacağız diyor. Dacia modelleri ise LS dedikleri platformda çünkü Dacia marka olarak daha ekonomik araçlar üretmeye odaklı ve zaten bildiğimiz gibi her zaman belirli şeyler kısılarak bazı işçilik ve teknolojik özellikleri kısarak veriyoruz diyor olay bu. Ana kullanılan şasi ve platformda bir değişiklik yok yani mevzu teknoloji, işçilik ve bazı teknik detaylar.

• Cevap için teşekkürler. Ncap testine girdi diye biliyorum sonuç ne zaman çıkar acaba? En son 2013 yılında girmiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.