Şimdi Ara

daelim 250 megelli 250 bumoto 250 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
15.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yuki yi bende arastirdim hocam olumsuz yorum sadece tekerlerden oldugunu gordum islak zeminde cok kayiyormus.Alin yuki Tekerleri degistirin binin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyosung - Kanuni gt250r neden düşünmüyorsun onu anlamadım . Gösterdiğin motorların hepsinden daha kalıplı ve piyasada olan bir motor . Geçenlerde mt.nette 250cc karşılaştırması yapılmıştı . Sıralama yanlış hatırlamıyorsam Ktm duke 200 , Suzuki inazuma , Cbr , Hyo , Daelim diye gidiyordu ...
  • Hyo da olabilir hocam ama agir motormus bildgm kdryla baslangc icin bna fzla geleblr bde piyasada ikinci elleri cok nadir yani soyleki hep km leri yapmis 10-20-30 bin motor 2007-2008-2009 modellerde.en azndan sahibinden de cogu ole diyelm.yuki nin 0 fiyatina hep bu ayarda satista olan hyo lar..

Bu arada arkadaslar kuba yada keenway superlighter200 sizce nasil harley chopper tarzi birebir nerdeyse supersport harici bi tek o motora olumlu bakiorm vrmi bilgisi olan

• Japondan şaşma derim ben.
  • cbr250r der ve çekilirim.

• ya 6000 demiş adam olsa niye gidip ninja yada honda almasın :D ama hem ağır hem şekilli olsun hem az yaksın hem parçası orta dereceli ucuz kalite olsun istiyorsan :D motor altında sürdükçe erimesin istiyorsan az km temiz bir hyo al pişman olmazsın :D az km olacak 2-3 bin 5-6 bin ve üstüne bakma alma :D hyoların geçmişleri hep karanlıktır.
  • bu motorların hiçbiri alınmaz ggit cbr 250 r al benzinini koy sür şekil olarak da gayet sevimli beğenmeyen adam bulamazsın
  • Dün bir kere daha megelliyi inceledim ve ufak bir kullanma fırsatım oldu...

Sonuç olarak tam bir plastik parçası. O gösterge nedir arkadaşlar ? Daha 1100 kilometredeki motordan plastik sesi gelirmi

Hyo ile yan yana koyunca bisiklet gibi geliyor. Eski RR kullanıcısı ve gt250r deneyiminden sonra tam bir fiyasko geldi gözüme
  • Cbr a karsi oldugum on yargiyi nitekim anlayan biri cikyi ozzy saolasn :) arkadaslar cbr genis kafasi buyuk gosteris motoru deil skntim orda cbra karsi zaten basliktaki motorlarin icinde bile yokki

• secenekler içinde megelli derim üstündeki motor sym wolf ile aynı seramik silindir, diğer 250 cc lerden daha hafif tork ve gidiş olarak diğerleri tozunu yutar (cbr 250 de buna dahil ikisinide kullandım). göstergesini camgöz ücretsiz olarak değiştiriyor bana göre gerisi ıvır zıvır, arkadasım aldı 1700 km civarıydı en son gördüğümde kendi ustasına götürüyor motoru ve titreşim çok az 5 - 40 yağ kullanmışlar. küçük sorunları kendiniz çözemeyip sürekli servisin yolunu tutarsanız hangi motoru alırsan al çileden çıkarsın ha liste dışında motor sorarsan ninja derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brunhild

secenekler içinde megelli derim üstündeki motor sym wolf ile aynı seramik silindir, diğer 250 cc lerden daha hafif tork ve gidiş olarak diğerleri tozunu yutar (cbr 250 de buna dahil ikisinide kullandım). göstergesini camgöz ücretsiz olarak değiştiriyor bana göre gerisi ıvır zıvır, arkadasım aldı 1700 km civarıydı en son gördüğümde kendi ustasına götürüyor motoru ve titreşim çok az 5 - 40 yağ kullanmışlar. küçük sorunları kendiniz çözemeyip sürekli servisin yolunu tutarsanız hangi motoru alırsan al çileden çıkarsın ha liste dışında motor sorarsan ninja derim

Motor satıcısıymış gibi konuşmuşsunuz.

• motor satıcısı değilim 3 sene megelli kullandım o kadar. hondanın kalitesine diyeceğim yok ama iki motoruda denedim performans olarak honda megelliye yetişemez bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.