arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar dizdim özellikler *GIGABYTE GA-EP45-DS3R INTEL P45 Express ICH10R FSB 1600MHz *INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ *WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB 3.5'' SATA II 7200RPM *SAPPHIRE ATI HD 3850 1GB 256BIT GDDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 *OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB) işletim sistemi xp kurdum herşeyi kurdum fakat daemon toolsu sitesinden download edip kurduktan sonra kudurmaya başladım.daemon toolsa imajı mount ediyorum.yüklemeye geçtiğinde bilgisayar donuyor.kaç tane imaj dosyası denediysem hepsinde dondu format attım yine düzelmedi.eski bilgisayarımda bu imaj dosyaları aynı daemon tools sürümü ile tıkır tıkır yükleniyor.bi yardım edin arkadaşlar lütfen.
Power iso tavsiye ederim...
teşekkürler 2sorum daha olacak 1-Sistem özellikleri nasıl uyumsuzluk gördünüzmü? 2-Daemon Tools neden öyle yapıyor bir bilginiz varmı? cevap verirseniz çok sevinirim.teşk
Arkadaşlar benzer sorunu bende yaşadımherhalde gigabyte ile ilgili.Daemon ile bir şey yüklemek imkansız. Ultra iso gibi programlar çalışıyor.Ama niçin gigabyte ile böyle bir sorun veriyor anlamadım.
arastırmak lazım bende Daemond Tolsuu cok uzun yıldır kullanırım bu gune kadar hıc bır sorunla karsılasmadım.. cok ılgın gercektnn senın sorunun...