Şimdi Ara

daemon tools reset attırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reset probleminin sebebini bayadır arıyordum. formatın ardından mükemmel çalışan bilgisayarımın yedeğini alırken daemon ı kurmadım. sonra daemonı kurdum ve direk resetledi. bu programa alternatif ve reset sorunu olmayan bişey önerirseniz memnun olurum. ayrıca daemon herkeste reset attırmıyor ama başka kişilerde de sorunun daemon olduğunu okudum. reset sorunu olan arkadaşlara duyurulur.

• deamona alternatif alcohol120%

burdan 30günlük deneme sürümünü indirebilirsin

http://trial.alcohol-soft.com/en/
  • quote:

Orjinalden alıntı: xandy

reset probleminin sebebini bayadır arıyordum. formatın ardından mükemmel çalışan bilgisayarımın yedeğini alırken daemon ı kurmadım. sonra daemonı kurdum ve direk resetledi. bu programa alternatif ve reset sorunu olmayan bişey önerirseniz memnun olurum. ayrıca daemon herkeste reset attırmıyor ama başka kişilerde de sorunun daemon olduğunu okudum. reset sorunu olan arkadaşlara duyurulur.

Reset derken nasıl bi kere mi atıyor?? Ben yükledikten sonra bilgisayar açıldığı anda tekrar res atıyodu hiç bişey yapmama fırsat vermeden. O günden bu yana daemon tolls u kullanmıyorum

• of yaw
    saolasın bende deliriyodum makine kendi kendine reset atıyodu.
    walla harddisk alcaktım sonunda.
    tekrar tşk....
  • onu engellemek icin bilgisarim ozelliklerden gelismis tabindan, baslatma ve kurtarma(3. ustten) sekmesinde ayarlarinda sistem hatasinda otomatik yeniden baslati kaldirin ve artik sistem hatalarinda bastan baslatma kisir dongusune girmez.
  • bu problemi daha önce sorduğumda doğal olarak herkes işlemci,ram vs. donanım sorunu olabileceğini söylüyordu. ama önceden böyle bi sorun olmamasından dolayı donanımdan olduğunu düşünmüyordum. daemonı sildiğimden beri reset sorunum yok. bir kere de attırmıyordu. mount ederken, oyun oynarken vs. hiç belli olmuyordu. donanımdan önce daemonı kontrol etmenizi tavsiye ederim. inşallah sizlerin de reset sorunu çözülmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.