Şimdi Ara

daemon tools u kaldıramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daemon tools pro indirmiştim. hata vermesi üzerine kaldırdım pro versiyonunu. sonra lite versiyonunu indirdim.kurarken hata verdi. fakat kurulmuş gibi gözüküyordu lite versiyonu.

şimdi bu daemon toolsun tüm dosyalarından kurtulmak istiyorum yeniden temiz bir şekilde kurmak için.

bunun için ne yapmalıyım?

• Lite versiyonununu Revo Uninstaller programiyla kaldir. Bu program onun hakkinda ne var ne yoksa siler supurur. Bunda gereksiz dosyalari tarama ozelligi olmasi gerek. Varsa ac calistir Pro versiyonundan kalan dosyalari da silsin. Yoksa Advanced System Care ve Ccleaner kullan. Iki programi da kullan, ikisi de dursun bilgisayarinda. Advanced System Careyi satin almani oneririm. Zira cok guzel bir program. Bundan sonra da kaldiracagin programlari Revo Uninstaller ile kaldir. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otistikkurbaga

Lite versiyonununu Revo Uninstaller programiyla kaldir. Bu program onun hakkinda ne var ne yoksa siler supurur. Bunda gereksiz dosyalari tarama ozelligi olmasi gerek. Varsa ac calistir Pro versiyonundan kalan dosyalari da silsin. Yoksa Advanced System Care ve Ccleaner kullan. Iki programi da kullan, ikisi de dursun bilgisayarinda. Advanced System Careyi satin almani oneririm. Zira cok guzel bir program. Bundan sonra da kaldiracagin programlari Revo Uninstaller ile kaldir. Kolay gelsin.

öncelikle teşekkür ederim cevabın için. şimdi deniyorum.
  • Gelismelerden haberdar edersen sevinirim

• deamon toolsun sürücüsü kullanımdaysa önce sürücüyü sil yani kaldır daha sonra saat simgesinin yanından sağ tıkla kapat/çıkış de programı kapat sonrada kaldırmayı dene
  • quote:

Gelismelerden haberdar edersen sevinirim

kısmen olsa da oldu. şu an pro sürümünü kullanıyorum. çok teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abjkli -- 17 Haziran 2013; 12:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

deamon toolsun sürücüsü kullanımdaysa önce sürücüyü sil yani kaldır daha sonra saat simgesinin yanından sağ tıkla kapat/çıkış de programı kapat sonrada kaldırmayı dene

hocam dedeiklerinize gerek kalmadı. ama yine de teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Your Uninstaller İle Halledebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

Gelismelerden haberdar edersen sevinirim

kısmen olsa da oldu. şu an pro sürümünü kullanıyorum. çok teşekkürler hocam

Rica ederim baskan ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Your Uninstaller İle Halledebilirsin

cevap icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Your Uninstaller İle Halledebilirsin

cevap icin tesekkurler

Önemli Değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.