Şimdi Ara

Dağ Bisikleti Tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dağ Bisikleri almayı Düşünüyorum . Bütçem 2 bin den fazla değil altı olur. uzun süre kullanacağım bu yüzden kadrosunu kaliteli almayı düşünüyourm diğer parçaları sonradan da tamamlaya bilirim.2015 olması çok önemli değil 2014 de olabilir. Eğer çok büyük bi fark yoksa.

Benim Aklımda merida Big nine 100 var 2014

Meridanın bu kadrosu ne kadar iyi bilmiyorum. Biraz araştırdım ama bu kadro ile ilgili pek bişi söyleyen yok. Bilginiz varsa paylaşır mısınız ?Başka tavsiyelerinizi de bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekawreal -- 10 Kasım 2015; 9:17:02 >

• bu donanıma bu para... parana yazık..
  • dediğim gibi donanım olarak kötü ama ben parayı kadroya vermek istiyorum kadroya değer mi sizce ?
  • http://www.bianchi.com.tr/#montana-d_1380 bunu almayı planlıyorum görüşleriniz nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

http://www.bianchi.com.tr/#montana-d_1380 bunu almayı planlıyorum görüşleriniz nelerdir

Montana d fazla pahalı ayrıca mekanik disk alacağına v fren almak daha mantıklı. Hem bakımı zor hem de v frenle aynı prensip. bence bisiklet ya v fren ya da hidrolik disk olmalı. bende montana v var. 432tlye yerel bir bisikletçiden aldım. diğer mesajımda anlattım zaten. mont v 500 küsür mont d 700 küsür. bence değmez farka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanacağın alanda önemli o bisiklet çift amortisör seni çok yorabilir. Tavsiye istersen mtb tarzı bişi al böyle alma mtb hem dağ hem şehir olabiliyor :)
  • bence sedonanın sitesine bir göz at orda aynı fiyata daha uygun donanımlı bisikletler bulabilirsinwww.sendona.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.