Şimdi Ara

Dağ Evi'ne Yaptığım Yolculuk ('There I Go...')

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce yaptığım 3 günlük geziyi anlatmak istedim.

İstanbul'dan Bolu'ya doğru yola çıktım. Amacım Serdar Kılıç'ın dağ evinde 2 gün kalmaktı, eğer olmazsa da yanımda çadırım falan vardı, bir yere kurardım. Bolu'dan Taşkesti'ye gitmek için Mudurnu'ya gittim. Orada bir arıcı abiyle tanıştım. "Senin gibi doğacıyım ben de" diye başladı konuşmaya ve baya muhabbet ettik. Taşkesti'de tanıdığı bir abinin yanına götürdü, "bu adam burda herkesi tanır" dedi. Dediği gibi de oldu; "bizim Serdar mı?" diye lafa girdi adam. Programdaki Muhsin Abi'nin numarasını arayıp Serdar Abi'nin yerini öğrendi. Tanıştığım arıcı abi de motoruyla beni oraya kadar bıraktı. Numarasını da aldım, "eğer bulamazsan bizim oraya gelirsin, ararsan ben seni alırım" dedi. İndiğim yerden aşağı doğru Serdar Abi'nin kamp yerine indim. Koca kangallar hemen üzerime yürüdü tabi. Oradakiler durdurdu onları. Şanssızlığım şuydu ki, kayınbabası ve oğlu o gün misafirliğe gelmişti. Genel olarak oradaki abilerle muhabbet ettik. Serdar Abi de yaptığım şeyi takdir etti, "aslanım benim, tek başına iyi tecrübe edinirsin" gibi şeyler söyledi. 3 saat falan onlarla takıldıktan sonra onların gösterdiği bir yerde çadırımı kurdum. Dağ evi çok uzak olduğu için ve Serdar Abi oğluyla birlikte oraya gideceği için burada çadır kur dediler. Hava yağmurlu olduğu için ateş yakamadım. Çadırım da dandik olduğu için gece, dışındaki suyu içine geçirdi, nerdeyse herşeyim ıslandı. Ertesi gün herşeyi toplayıp arıcı abinin yanına gitmeye karar verdim. Çadırı kurduğum yerin hemen aşağısında çeşme vardı, su doldurmak için oraya indim. Etraftaki bir şantiyeden bir işçi arabası geldi. "Atla biraz götürelim" dediler. Ordaki bir kulübede çay ikram ettiler. Yaklaşık bir saat falan onlarla muhabbet ettim. Oradan ayrılırken bana yağmurluk falan verdiler sağolsunlar. Sırtımdaki ağır yükle yokuş yukarı çıktım ve 1-1.5 saat yürüdüm, hiçbir araba durmadı. En sonunda bir araba durdu, Taşkesti'ye kadar bıraktılar. "Manyak mısın oğlum, tek başına buralara kampa gelmişsin?" dediler hatta. Taşkesti'den otobüse binip Akyazı'ya arıcı abinin yanına gittim. Orada 2-3 arıcı abi daha tanıdım, çok mükemmel insanlar. Gece 12'ye kadar ateş başı muhabbet ettik. Ertesi gün Sakarya'ya gidip, oradan otobüsle İstanbul'a geri döndüm.

İlk defa tek başıma kampa gittim. Korkuyordum ama mükemmel oldu.

Fotoğraflar:

Nature Drunk and High

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wohoho -- 6 Haziran 2014; 9:44:40 >

• VAYYYYY.

Güven Özveri Tecrübe ister senin yaptığını yapmak tecrübe yokmuş ama iyi kurtarmışsın büyük cesaret tebrik ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYLER* -- 6 Haziran 2014; 9:49:24 >
  • Her şeyi anladım da There I Go?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Her şeyi anladım da There I Go?

senin nickin gibi, ben de gezime isim koydum.
  • wohoho kullanıcısına yanıt
    İyi sakat birine denk gelmemişsin kevgire çevirirler adamı dikkatli olmakta fayda var.
  • Ismi çok aradin mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

Ismi çok aradin mi

Turn the Page'den alıntı, aklıma gelmişti baya öncelerde. bu arada biz de Demirsporluyuk gardaş!
  • Metropolde yasamak varken dagda bayirda yasamak nedir anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

Metropolde yasamak varken dagda bayirda yasamak nedir anlamiyorum

elimde olsa herşeyi bırakır, dağda bayırda geze geze yaşamaya giderim ama elimden geldiğince sürdürecem bunu. "anlayamazsınız"
  • Çok iyi.
  • 3 harf diye geldik biz

• Boş bir zamanda okuyayım

• konu dışından beklediğimiz konular helal olsun akşam okuyacağım
  • Mobil felç

• en son bisikletle şileye yaptığımız tur geldi aklıma, valal çok iyi oluyor ya, ormanın içinde kuruyorsun çadırı ateş falan missss
  • Çok güzel olmuş.
    Çok sonradan insan yaptığı turları, kampları özlüyor ya
  • en son bisikletle şileye yaptığımız tur geldi aklıma, valal çok iyi oluyor ya, ormanın içinde kuruyorsun çadırı ateş falan missss
  • serdar kılıç niye misafir etmedi biraz ayıp etmiş gibi geldi bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.