yazdan kalma konu olduğunu farkettiğim halde okudum, helal olsun dedim, canım çekti.hep istediğim birşeydir.eminim birgün yapmak için yeterli gücü bulacağım.tabii bir arabanın altında kalıp gebermezsem
@retro grey -- Misafirleri vardı, ters bi zamanda gitmiştim. adamın bi günahı yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: wohoho
@retro grey -- Misafirleri vardı, ters bi zamanda gitmiştim. adamın bi günahı yok yani
anladım da onun yanında kalmak için gidip de tek kalmak koymuştur heralde
hocam bende bu önümüzdeki dönem bi likya yolu yürüyecektim ancak Serdar üstad ile tanışmak için dahi olsa likyayı biraz daha öteye atıp Boluya gitmeyi düşünmeye başladım sizin bu konudan sonra. gitmeden önce bir bilgi vs aldınız mı yoksa orada olacağını umarak mı gittiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
hocam bende bu önümüzdeki dönem bi likya yolu yürüyecektim ancak Serdar üstad ile tanışmak için dahi olsa likyayı biraz daha öteye atıp Boluya gitmeyi düşünmeye başladım sizin bu konudan sonra. gitmeden önce bir bilgi vs aldınız mı yoksa orada olacağını umarak mı gittiniz?
Dağ evinde olacağını düşünüp gitmiştim ama kamp alanını bilmiyordum. tanıştığım kişiler sayesinde ulaştım, gittim.
keşke benide çağıraydın
quote:
Orijinalden alıntı: öylesine biri
keşke benide çağıraydın
Tek gitmek istedim kardeş kusura bakma Yalnız başına daha güzel oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme