Şimdi Ara

Dağdan bir yordle gelir döne döne (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Ders 1: Türkçe çeviri için Heimerdinger'e nasıl joke yapılır?

1- Google'a girilir.
    2- Arama kısmına komik kimya şakaları yazılır.
    3- Bulunan şakalardan biri beğenilir.
    4- Bu şakayı seslendirecek birisi bulunur.
    5- Şaka oyuna eklenir ve oyuncuların beğenmesi umulur.

6-???
    7-PROFIT!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Son zamanlarda iyice kötüleşti bencede. Örnek vermek gerekirse dıreyvın değil dıreeeeeeeeeeeeeeeyvın nedir ya? Bilmiyorum draven'ım yok ama böyle bi lafı varmıdır bu championun?

İngilizce dersin nasıl ?

Edit: Teemo dışında iyiler. Teemo daha çocuksu ince bir ses olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 23 Ağustos 2012; 20:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Son zamanlarda iyice kötüleşti bencede. Örnek vermek gerekirse dıreyvın değil dıreeeeeeeeeeeeeeeyvın nedir ya? Bilmiyorum draven'ım yok ama böyle bi lafı varmıdır bu championun?

İngilizce dersin nasıl ?

Edit: Teemo dışında iyiler. Teemo daha çocuksu ince bir ses olmalıydı.

İyi seninki nasıl?
  • Teemo dışında gayet güzel olmuş bence nesini beğenmediniz? Hele corki tam istediğim gibi olmuş
  • quote:

Not draven. Draveeeeeeeeeennnnn.
  • ben beğendim ama teemoyu cidden daha ince bir sesle yapmalıydılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

quote:

Not draven. Draveeeeeeeeeennnnn.

Dediğim gibi bilmiyordum teşekkürler öğrendim.
  • Teemo tatlı bişeydi o gitmiş öküz gibi bişey gelmiş yapmasınlar abi orjinaliyle hiç uymuyor
  • Teemo ve corki olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Ders 1: Türkçe çeviri için Heimerdinger'e nasıl joke yapılır?

1- Google'a girilir.
    2- Arama kısmına komik kimya şakaları yazılır.
    3- Bulunan şakalardan biri beğenilir.
    4- Bu şakayı seslendirecek birisi bulunur.
    5- Şaka oyuna eklenir ve oyuncuların beğenmesi umulur.

2. adım çalışmıyor. komik kimya şakası diye arattırdım yok.
  • Ben beğendim desem vurur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ben beğendim desem vurur musunuz?

Niye vuralım emek var, sadece tüm heroların sesine çok alıştı millet ondan çok ters tepebilir ilk başta. Ama 2-3 ay oynansın alışır herkes
  • Bir tek Lulu iyi olmuş. Diğerlerini hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Teemo tatlı bişeydi o gitmiş öküz gibi bişey gelmiş yapmasınlar abi orjinaliyle hiç uymuyor

Ya orjinaliyle niye karşılaştırıyorsun ki sen, biri ingilizce biri Türkçe. Kulağına hoş geliyorsa sorun yok bence, mesela teemonun ingilizce seslerinin hiçbirini duymamış olsaydın trsine kötü diyebilir miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Teemo tatlı bişeydi o gitmiş öküz gibi bişey gelmiş yapmasınlar abi orjinaliyle hiç uymuyor

Ya orjinaliyle niye karşılaştırıyorsun ki sen, biri ingilizce biri Türkçe. Kulağına hoş geliyorsa sorun yok bence, mesela teemonun ingilizce seslerinin hiçbirini duymamış olsaydın trsine kötü diyebilir miydin?

Aynen bende böyle düşünüyorum.

Kafanızdaki şu imajı silin, sesler orjinaliyle birebir aynı olmalı!. Yok öyle bişey. Sadece tonlamayı tuttursalar yeter ki onu da gayet güzel yapmışlar bence. Sonuçta karakterler eciş bücüş şeyler, e seslerde ona göre kişilerce seslendirilmiş.

• Şu ana kadar Annie ve Lulu'yu beğendim sadece.
  • Heim kimyager değil ki, mühendis ya da tekniker diyebiliriz. :D Ahaha, kafayı einstein gibi görünce bizim Türkler basmış kimya zımbırtısını.
  • Olmamış be.
  • keşke bu yazdıklarınızı görselerde kaldırsalar şu seslendırme olayını. Kötü oldukları ıcın degıl, hak etmedıgımız ıcın, mıllet olarak begenmeyı de elestırmeyı de bılmıyoruz cok zekıyız süperizya ? Igrenc, berbat olmus nedır abı ya. Bunu dıyenlerden bırısı yapsa boyle bı organızasyon koysa şu foruma, bu elestırılerı duysa küfreder sinirlenir. Ha hıc mı elestırı yapmıycaz, e yapıcı elestırı yap kardesım şunun sesı kalın olmuş de, nunuda da luluda da calliou sesi var degıstırılse daha ıyı olur de.. Yazık vallahı yazık artık ne dıyım kı, bı cogunuz elestırılerınızle yas sevılerınızı en azından akıl yasınızı bellı ettınız, buldukca bunamayın lütfen rıca edıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.