Şimdi Ara

Dağdan bir yordle gelir döne döne (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demacia

Bu ne ya rezalet olmuş

Edit: 6 yaşındaki kuzenime izlettim ne güzel bir çizgifilm diğer bölümünüde izletir misin dedi

Bu sefer güldürmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son zamanlarda iyice kötüleşti bencede. Örnek vermek gerekirse dıreyvın değil dıreeeeeeeeeeeeeeeyvın nedir ya? Bilmiyorum draven'ım yok ama böyle bi lafı varmıdır bu championun?

İngilizce dersin nasıl ?

Edit: Teemo dışında iyiler. Teemo daha çocuksu ince bir ses olmalıydı.

İyi seninki nasıl?

İyi olduğu için mi oyundaki replikleri anlamıyorsun ?

Benim ingilizcemin ne derecede olduğuna karar vermeden önce, okumayı öğrenmeni tavsiye ederim, hadi işine bak.

Bilmediğin konuları eleştirmemeni tavsiye ederim.

Bilmediğimi belirttiğim için ortada bir sorun göremiyorum, okumayı bilen insanlar rahatlıkla anlayıp, düzgünce cevap verdiler bana zaten. Ha bilen birçok arkadaşımda beğenmemişlerdi zaten, yani burda sizin benim ingilizceme laf etmenizi gerektirecek birşey göremiyorum.

Bilmediğin konuları eleştirip insanların emeklerine saygısızlık göstermen anlayışla karşılanılcak bir durum değil. Oyunun Dublajı Türkiye'nin En iyileriyle yapılıyor. Beğenmiyorsan Polanyalıların çevirilerini dinle.

Bak bu konu hakkındaki son yorumumu yapıyorum, uzarsa bu tartışma daha fazla cevap vermeyeceğim bilgin olsun. Saygısızlık göstermek değil benim yaptığım, benim dediğim şey iğrenç olmuş, rezalet olmuş vb. birşey değil. Sadece bilmediğimden dolayı draven ile ilgili olan şeyi dinleyince bana komik geldi beğenmedim. Onun dışında şuana kadar yapılanlardanda beğenmediklerim oldu, tabiki beğendiklerim daha fazla. Ha şimdi ayrı bir meseleye gelelim, diyelimki beğenmedim bundan sana ne oluyor? Çeviren kişi senmisin de bu kadar savunuyorsun? Ha çeviren kişi sen olsan bile hiç birşey diyemezsin beğenmezsem beğenmem, beğenirsem beğenirim. Kimseyide ilgilendirmez, kimseye bir hakaret ettiğim yok birşey dediğim yok, sadece bana biraz garip gelen şeyi söyledim ve arkadaşlar gerekli açıklamayı yaptılar, sense yok ingilizcen nasıl yok bilmemne tarzı aşağılamalı şeyler söyledin. Şimdide konuyu başka yere çekiyorsun. Daha fazla uzamayacak bu konuşma haberin olsun, ben diyeceğimi dedim. Umarım yeterli olmuştur bunlar.

Az çok okudum. Konuyu kapatıcağını düşündüğüm için karşılık vermiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

quote:

Son zamanlarda iyice kötüleşti bencede. Örnek vermek gerekirse dıreyvın değil dıreeeeeeeeeeeeeeeyvın nedir ya? Bilmiyorum draven'ım yok ama böyle bi lafı varmıdır bu championun?

Not draven. Draveeeeeeeeeennnnn.

Dediğim gibi bilmiyordum teşekkürler öğrendim.

NOT DRAVEN ! DRAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

İmzanın hakkını veriyorsun yani? Bu arada bende bugün draven aldım, 4-5 maçtır kaybetmiyorum, bayağı hoşuma gitti.

Draven iyidir :P

• quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

keşke bu yazdıklarınızı görselerde kaldırsalar şu seslendırme olayını. Kötü oldukları ıcın degıl, hak etmedıgımız ıcın, mıllet olarak begenmeyı de elestırmeyı de bılmıyoruz cok zekıyız süperizya ? Igrenc, berbat olmus nedır abı ya. Bunu dıyenlerden bırısı yapsa boyle bı organızasyon koysa şu foruma, bu elestırılerı duysa küfreder sinirlenir. Ha hıc mı elestırı yapmıycaz, e yapıcı elestırı yap kardesım şunun sesı kalın olmuş de, nunuda da luluda da calliou sesi var degıstırılse daha ıyı olur de.. Yazık vallahı yazık artık ne dıyım kı, bı cogunuz elestırılerınızle yas sevılerınızı en azından akıl yasınızı bellı ettınız, buldukca bunamayın lütfen rıca edıyorum.

Daha düne kadar oyunalrda neden türkçe dl desteği yok bizim neyimiz eksik falan diye ağlıyordu bu tipler :D Valla bu yorumları gördükçe üzülüyorum bırak türkçeyi oyun oynamayı bile haketmiyor bunlar.

• resmen türklerle dalga geçiyolar ben portekizcesini de oynadım onda hiç sorun yoktu sanki oyun ilk portekizce çıkmış gibiydi...
  • bu sesleri duyduktan sonra TR'ye girmeme kararı aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Heim kimyager değil ki, mühendis ya da tekniker diyebiliriz. :D Ahaha, kafayı einstein gibi görünce bizim Türkler basmış kimya zımbırtısını.

heımer sadece şakasında kımyadan bahsedıyor, kımyacıyım demıyor zaten. Bılım ınsanı oldugu ıcındır belkı, kımya da bılım ya hanı belkı onla ılgılıdır hıc dusundun mu ?

Kimyacıyım diyor demedim ki, bilim insanı olduğu içinmiş evet. Lore'u okudum. Yordle Academy of Science and Progress'in en ünlü bilimcisiymiş.

Bu arada muazzam üslubunu beğendim.

• quote:

quote:

quote:

Heim kimyager değil ki, mühendis ya da tekniker diyebiliriz. :D Ahaha, kafayı einstein gibi görünce bizim Türkler basmış kimya zımbırtısını.

heımer sadece şakasında kımyadan bahsedıyor, kımyacıyım demıyor zaten. Bılım ınsanı oldugu ıcındır belkı, kımya da bılım ya hanı belkı onla ılgılıdır hıc dusundun mu ?

Kimyacıyım diyor demedim ki, bilim insanı olduğu içinmiş evet. Lore'u okudum. Yordle Academy of Science and Progress'in en ünlü bilimcisiymiş.

Bu arada muazzam üslubunu beğendim.

Kusura bakma o ara sinirliydim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.