Şimdi Ara

Daha bu sezon bu takımı destekleyecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu takımdan herhangi bir kişiyi destekleyecek övecek biri var mı belki bir tek Valbuena neyse iyi gün taraftarcısı diyecekler gelmeden.Bu artık Fenerbahçe değil bu azizspor azizinegosuspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 9 Eylül 2017; 23:11:27 >

• Dirarın ortalarını beğendim hocam ben hepsini dışarı yolladı Sabri reyizi hatırlattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başari yoksa destek de yok.3 senedir sabir sabir nereye kadar benden bu kadar artik.Paralilar gelir saldirir simdi sen ne bicim taraftarsin,skor taraftari vs abuk subuk konusur.Ben siz daha dogmadan once bu takim Aydinsporlardan Sigma Olomuclardan 7ser tane yerken gogsumu gere gere Fenerbahceliyim diye geziyordum.Ama artik yeter,ben bu takimi gunluk hayattan 2 saatligine de olsa uzaklasmak icin izlemek istiyorum daha da uzulup sinirlenmek icin degil.Hayati futboldan ibaret asalaklar ve Azizin bedava biletcileri ile maasli elemanlari beraber takilsinlar

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık hocam
  • yanlış hatırlıyor olabilirim ama aykut gelmesin takımın içine edecek dediğimde destek ol köstek olma tarzı yorumla cevap vermiştin bana.
  • Mesajda alıntı yok konu sahibine dedin sanırım o da ben oluyorum galiba.Hiç sanmıyorum öyle bir şey diyeceğime ben zaten takıma aykutla küstüm YILLAR ÖNCE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Bu takımdan herhangi bir kişiyi destekleyecek övecek biri var mı belki bir tek Valbuena neyse iyi gün taraftarcısı diyecekler gelmeden.Bu artık Fenerbahçe değil bu azizspor azizinegosuspor

Başarıya endeksli skor taraftarları mı olsunlar yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene nasıl gelecek?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lens bjka giderse fb maci izlemem demiştim az bile demişim. Aykutun vizyonu lensi istememesinden bile belli olabiliyor. Rakiplerin bu kadar iyiyken senin puan kayi0larin oldukca fazla. Sampiyonluga inanan akilsiz var midir bilmiyorum. Bu aziz ne olursa olsun aykutu sezon sonuna kadar yollamaz. Sezon bitince de hepsinden kurtuluruz inş

• aykut nedir ya teknik direktör başarısı varmıdır hadi onu gectim fener takımında ışık varmı gözüküyor mu?
  • Artık yazacak bir şey bulamıyorum.Gülüp geçiyorum..Maçları izlememe konusunda yemin ettirmek istiyorlar sanırım..Bu yönetim taraftarın kahrolmasından nemalanıyor..
    Canınız cehenneme..Yönetim , futbolcular sahtekar ,en büyük taraftar..Rezil kepazeler..
    Daha sergileyeceğiniz rezillik var mı demiyeceğim.. Kafaya koymuşsunuz , tiksindirmeye çalışıyorsunuz..Bu yıl hangi takımı şampiyon yapıcaz el birliğiye..
  • Bu sezon başka oyuncuların oynama ihtimali pek olmadığına göre,bende bu yaştan sonra başka takımı tutamayacağıma göre,destekten kastın ne olduğunu tam anlamasam da,sanırım fırsat buldukça seyrederim maçları:)Sıkılırsam kapatırım,başka ne olacak,kaldı ki bugün,bizim lig standartlarına göre gayet güzel bir maç oynandı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.