Bence haksızsın vergi oranı arttıkça toplanan vergi azalır bizde zaten verginin vergisi var düşürsün alkolu içecek vergisini kolanın vergisini öiv ötv bak gör araba almayan dahi araba alır |
Daha çok vergi kalkinma ve ekonomik özgürlük için şart (2. sayfa)
-
-
onlar genelde evi yatları katları olana çok geçiriyor diye biliyorum abd de ki yakınlarım ev arsa ve bazı vergileri filan tr nin 2 katı nerdeyse diyordu.
malı mülkü olan orta tabakayı daha fazla yoluyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 13:50:3 > -
ABD'de gelirin arttıkça güzel oranda gelir vergisi ödüyorsun.
Eyaletten eyalete değişmekle birlikte yılda 500k+ dolar kazanan birisi %37 civarı gelir vergisi ödüyor.
Esas iyi yanı şu, bizdeki gibi deli dehşet dolaylı vergiler yok. ÖTV yüzde 2-3 ve her üründe yok vs. vs.
Sonra müteşebbise çok büyük imtiyazlar var çünkü adamlar ne kadar iş kurulursa hukuk içerisinde o kadar işçinin değeri artar bunun farkında...
Dolayısıyla genç bir arkadaşınız olarak bu başlık benim için hiçbir şey ifade etmiyor, daha çok yolunmak istiyorsak daha çok vergi alınmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 25 Ağustos 2024; 13:51:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşçinin primini işveren ödüyormuş.
AKP gidince kim iktidara gelirse gelsin yapması gereken işçi, memur maaşını kesinti olmadan almalı. Vergi, prim gibi ödemeleri kendisi yatırmalı. Kendisi her ay yatırmalı ki yatırırken eli titresin, ödediği vergi yerinde mi kullanılıyor takip etsin. Bak o zaman kimse sarayı falan savunuyor mu? Bu benim değil, ekonomistlerin görüşü bu arada.
-
Türkiyede vergiyi en çok maaşlı kesim ödüyor onda gelir artırmak için habire maaşlı kesime kırbacı vuruyorlar daha çok vergi diye.
Esnaftan ve hizmet sektöründen vergi toplamaya başlamalılar, ve özellikle de trilyonluk servete sahip yandaşlardan. Vergi yüksek ama vergiyi belirli kesim ödüyor.
Bir de Fransa'da vergiler o kadar yüksekse arabalar, telefonlar ve gıda neden bizden kat kat ucuz diye sormadan da edemiyorum. Özellikle araç ve elektronik fiyatları
en yüksek Türkiyede. Maaşlı bir çalışanın maaşına oranla ödediği %sel vergiyi çıkarsınlar Türkiye dünyada 1.dir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X