< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Daha Daha Uygulaması Domimo's İndirim Kodları (2. sayfa)
-
-
2 adet şişe su ve 1 adet ketçap beleş.
edit= olmuyor, sipariş alt limiti 30 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Nisan 2023; 19:18:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen öyle bir durum ama bunlara ney ? sanki kendi cebinden veriyorlar.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155604074
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Nisan 2023; 15:44:20 >
Şimdi geldim 10 tl ye sufle oizetta sucuklu aldm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam her biri için ayrı sipariş mi geçiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır aynı anda yukarıda nasıl yapılcağını yazmş arkadaş
Denediğinizi yaptım olmadı. Ürün ekleyip kodu girip daha sonra uygulamayı kapatıp geri girince ilk girdiğim kod silinşyor
En son 25 tlyi gircen
Tamam hocam öyle deneyeyim
Bilgilendiren arkadaş için teşekkürler, dominos uygulamasını aç kapa yaptıktça yeni kod ekleniyormuş arkadaşın dediği gibi yaptım oldu, pizetta kodunu 3 kere kullandım hiç bir hata vermedi bende anlamadım aynı kodu kullandırdı.
-
Bugün gel al pizza 40₺
Daha daha verdiği çek ile 15₺ geliyor
Minimum sipariş tutarı 30₺
15₺ Sufle kodunu da girerseniz
Sepet tamamlanıyor
iş garanti almak istiyenler önce dominostaki görevli arkadaşa uygulama üzerinden sipariş verilip verilmediğini sorsun
Pizzetta dediği, boyanmış ekmek, evet abartmıyorum, suluboya fırçası gibi bir fırçayla salça rengine boyanmış, üstünde 2 ya da 3 adet sucuk var.
rulo dediği ise, yine abartmıyorum, içine yarım çay kaşığı kadar çikolata sürülmüş, katlanmış ekmek parçası.
hani seçimden sonra bu ülkede birşeylerin değişmesi gerekiyorsa, onlardan biri de Dominos gibi firmalara mühür vurulması.
Hocam ben normalde içine bile girmem dominosun. Bu kadar kazık ama aynı anda tatsız az firma vardır. Ama bu kampanyalar fena değil. Kod biriktiriyorum.
Bugün tekrar önceden kampanyalı sipariş verdiğim şubeye sipariş verdim pat diye iptal etti aradım neden iptal ettiniz diye artık kampanyalı sadece tek ürün siparişi verebiliyorsunuz sistem kabul etmiyor diye kendinin inanmadıgı bir saçma cevap verdi neyse zaten kuponlarla uyguna geliyor diye dominostan ürün aldım yoksa normal fiyattan verilen kalite ve hizmet sıfır lezzet ise salçalı sucuklu ekmek eş değerinde uygulamasınada sildim elimdeki tüm kodları paylasıyorum ihtiyacı olan kullanabilir.
-
25 TL indirimi olan varmı kullanmayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PM bakın
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkurler
25 TL indirim kuponu fazla olan varsa ben de alabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X