Şimdi Ara

Daha Daha Uygulaması Domimo's İndirim Kodları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
8
Favori
7.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• PM den 25tl pizza ındırım kodu verebılecek var mı?

• Kodlarımda hiç şube tarafından sorgulanmadan kullanım yaptım. Sizin iptal edilen kodlarınızda neden nedir. Şubenin işgüzarlığı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün aynısı başıma geldi. Bir de müdür laf yarışı yapıyor benle maliyeti kurtarmıyor diye. İsmini söylemeye bile tenezzül etmiyor şikayet edersen et tarzında konuştu.
    Dominosa şikayet etsek bir şey çıkmayacak zaten saçma sapan iş. Kampanya yapamayacaklarsa yapmasınlar.

• Daha Daha Uygulaması Domimo's İndirim Kodları

Bunlar tam bir dolandırıcı ya. Madem kampanya yapıyorsun ve restoranın o listede çıkıyor. O zaman siparişi hazırlıcaksın. Ya da restoranını kampanya dışında tutucaksın. Hem kampanyaya katılmışsın hem siparişi iptal ediyorsun. Benim de siparişimi iptal etmişler. Dominos şikayet hattını aradım niye iptal edildi dedim. Restoranı aradı, restoranın verdiği cevap ücret tutarsızlığı, yetersiz ücretmiş. Kampanyalı fiyatı az bulmuş avaller. Şube istanbul, şirinevler şubesi. Bunlara nasıl bayilik veriyorlar. Şikayet ettim ama bi bok çıkmaz ordan, afedersiniz bi taraflarında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailBe -- 30 Nisan 2023; 17:22:58 >

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde katılıyorum hocam. Müdüre dedim 100 lira etmez bu pizza adam parası olan alıyor dedi. Uğraşılmaz bunlarla kendileri bilir.

• Normal şartlarda alınıp para verilecek bir ürün olmadığını düşünmeme rağmen ben siparişimi beklerken dolu insan gelip bu fiyatlara indirimsiz pizza aldı. Anlamak mümkün değil

• ben sorunsuz alabiliyorum kullanmiycak olan varsa 25 lik kodu alabilirim boşa gitmesin

• Özelden 25 tlllik kod verebilecek varmı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisine saygısı olan biri dominostan bir şey yemez. Simit ayran yiyin daha iyi. Geçen gün deneme amaçlı pizzetta , çoko rulo , büyük boy pizza , nugget sipariş ettim. Hepsi çöpe gitti. Hepsinde aynı hamur kullanılmış ve malzeme olarak gerçekten hiçbir şey yoktu. Karışık pizza istedim sadece tavuk sucuk koymuşlar biraz. Salçalı sos bile yoktu.

Not: Kampanyalarla sipariş etmedim. Direkt nakit ödeme 300tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    işte herkes deneme amaçlı 300 liralik sipariş verse, dükkanı dönüyor işte adamın.
    sahibi Aslan Saranga, senden kırdığı paralarla (çocuğu sanırım) özel okula gidiyor, yıllık 220 bin tl Özel Koç lisesi. (muhtemelen hayatında hiç dominos 'tan pizza yememiştir)

https://www.instagram.com/p/CfWqdYXrEl-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Daha Daha Uygulaması Domimo's İndirim Kodları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kodu girince böyle boş sayfa oluyor çözümü var mı
    Daha Daha Uygulaması Domimo's İndirim Kodları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alfista A kullanıcısına yanıt

ben kampanya var diye sipariş ettim fiyat olarak gerçekten rakipsiz ama kampanya olmasa migrosun dondurulmuş pizzası bile bu pizzalardan 5 kat iyidir.

Üstelik fiyatlar aşırı fahiş eskiden papa john's dominosun 1.5-2 katıydı şimdi hemen hemen aynılar üstüne piliç ürün kullanıyorlar

• Fazladan 25 TL kodu olan varsa alabilirim.

• 25 TL'lik indirim kodu olan varsa pm den alabilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.