Şimdi Ara

Daha hızlı bir pakete geçmeyle ping iki katına çıkar mı? Çıkar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok arkadaş böyle bişey. Paketi 50mbit'e çıkarıyoruz, ping iki katına çıkıyor. Buraya gelip soruyorum hocalarım bana fastpath'ten interleaved moduna geçmiştir santralden hallettirirsin dedi. Eyvallah mükemmel tavsiye ama kimse düşünmüyor ki bu adamların cehennem gibi kurdukları müşteri hizmetlerinden geçilebilecek mi?

Ticket açıp 2 hafta sonra sorununuz düzeldi diye kapatıyorlar. Kaç aydır böyle. Bir çözüm yok mudur allahaşkına hocalarım? Adam 8mbit lik paketle 60 ping takılıyo ben 100.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxystarr

Yok arkadaş böyle bişey. Paketi 50mbit'e çıkarıyoruz, ping iki katına çıkıyor. Buraya gelip soruyorum hocalarım bana fastpath'ten interleaved moduna geçmiştir santralden hallettirirsin dedi. Eyvallah mükemmel tavsiye ama kimse düşünmüyor ki bu adamların cehennem gibi kurdukları müşteri hizmetlerinden geçilebilecek mi?

Ticket açıp 2 hafta sonra sorununuz düzeldi diye kapatıyorlar. Kaç aydır böyle. Bir çözüm yok mudur allahaşkına hocalarım? Adam 8mbit lik paketle 60 ping takılıyo ben 100.

Merhaba Arkadaşım Konuya Açıklık getirmek isterim;

1: İnternet hızının Ping ile hiç bir alakası yoktur.örnek: 1 mbit adsl kullanırken almanyaya 70ms alırken 16 mbit adsl dede 70ms alırsınız.
    2: Kullandığınız Bağlantı türüne göre(3G,4G,ADSL,VDSL,FİBER,)ping değeri değişmektedir.
    3: Bulunduğumuz zamanda en iyi ping(gecikme süresi) Fiberoptik bağlantı tipiyle sağlanmaktadı.
    4: Kullandığınız DNS serverlar(open dns,google dns vs ) Gecikme süresini arttırmaktadır.

Umarım faydalı olmuşumdur.iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comcast -- 24 Aralık 2016; 21:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Comcast kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hız artırınca olduğunu düşünmüyorum. Fakat 50mbit stabil bir şekilde verebilmek için muhtemelen hattımın modunu fastpath yerine interleaved'e aldılar ve bu fazladan ping yaratmaya başladı (doğal olarak). Ben sadece paket ve modem değiştirdim, ne kablo değişti, ne ISP değişti. Arka planda ne değişti bilemiyorum tabii fakat eski paketimle çok daha memnundum, 16 mbit hız alıyordum ama pingim 60'tı 100 değil.

Santrale ulaşmaya çalışıyorum başarısız bir şekilde. Bence asıl derdim orda bitecek

Edit: Typo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxystarr -- 24 Aralık 2016; 21:24:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.