Şimdi Ara

Daha Hızlısı? [TTNET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saygılar

• gereksiz bir post
  • Santralden mi ölçtün ? Yoksa ben telekomda çalışıyorum haa havamı atarım mı amaç ?
  • yooo evde çalışıyorum merak ettim böyle bi hıza ulaşan varmıdır diye.
    fiber optik bir başka oluyor tabii
  • Ben bunu anlamıyorum işte. Durduk yere konu kalabalığı oluşturuluyor. Nolmuş yani oraya o image koyunca... Aaaaaa ne kadar da hız mı varmış diyecez. Konu bir amaç uğruna açılır. Bu ne şimdi. Donanım haber site yöneticilerinden Bu konunun derhal kapatılmasını mümkünse silinmesini istiyorum. Sadece kilitlenip bırakılmasın
  • burası bir forum değil mi?
    forum nedir?
    sonucta bir paylaşım platformudur.kurallar çerçevesinde istediğimi yapma hakkına sahipmiyim? sahibim ama senin cevap yazma gibi bir zorunluluğun yok değil mi?
    Beğenmiyorsan post atmmassın olur biter.sonucta buda bir paylaşım mı değil mi?
    Paylaşım demek illaki birilerinin bişi sorması yada bir konu hakkında bilgi vermek ile sınırlanamaz herhalde?
    he ancak ne olur konu yanlış yerde denilip daha fazla sohbet havasının olduğu bir bölüme taşınır? tabiiki bunada modlar karar verir.ayrıca bi derdin varsa şikayet et butonunu kullanabilirsin reklama gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerqw3

burası bir forum değil mi?
    forum nedir?
    sonucta bir paylaşım platformudur.kurallar çerçevesinde istediğimi yapma hakkına sahipmiyim? sahibim ama senin cevap yazma gibi bir zorunluluğun yok değil mi?
    Beğenmiyorsan post atmmassın olur biter.sonucta buda bir paylaşım mı değil mi?
    Paylaşım demek illaki birilerinin bişi sorması yada bir konu hakkında bilgi vermek ile sınırlanamaz herhalde?
    he ancak ne olur konu yanlış yerde denilip daha fazla sohbet havasının olduğu bir bölüme taşınır? tabiiki bunada modlar karar verir.ayrıca bi derdin varsa şikayet et butonunu kullanabilirsin reklama gerek.

Burası peylaşım platformu doğru ama bu konuda işe yarar bir paylaşım söz konusu değildir.Tamamiyle hava atmak amaçlı açılmış bir başlık.

• Bu kadar boş bir konu görmedim, hadi hızlarımızı yarıştıralım
  • o zaman ben sana böyle bir örnek vereyim.Madem bu kadar düz mantıksınız sizin gibi düşünmek gerekir.
    adam o/c yapıyor ve yaptığı testi buraya koyuyor?
    nerden nereye geldiğini yüzeysel olarak anlatıyor değil mi?
    Peki o zaman o/c yapan kişilerdemi foruma hava atmak için konu açmış oluyor?
    neyse çok konustum şikayet et butonu orda dediğim bir derdiniz varsa buraya değil oraya bildirin.
  • Herkes sizin gibi önüne gelen image'leri buraya koyup konu açtığında, gerçekten sorunlarına cevap arayan üyelerin sırf bu gibi alakasız konular yüzünden alt sıralara kayan sorununa cevap alamadığında ne düşünürsünüz? Buraya konu açmadan önce bu konuyu açarken neyi amaçlıyorum? Bu resmi buraya koyduğumda üyelere ne gibi yararı dokunacak? diye hiç düşünmüyormusunuz? Ne güzel önüne gelen bir resim koysun altına sırıtan iconlar yapsın sonra bunun adı paylaşım olsun. Bu paylaşım değil düpe düz konu kirliliği... Biraz da kendinizi sorunlarına çözüm arayan üyelerin yerine koyun. LÜTFEN AZICIK EMPATİ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerqw3

o zaman ben sana böyle bir örnek vereyim.Madem bu kadar düz mantıksınız sizin gibi düşünmek gerekir.
    adam o/c yapıyor ve yaptığı testi buraya koyuyor?
    nerden nereye geldiğini yüzeysel olarak anlatıyor değil mi?
    Peki o zaman o/c yapan kişilerdemi foruma hava atmak için konu açmış oluyor?
    neyse çok konustum şikayet et butonu orda dediğim bir derdiniz varsa buraya değil oraya bildirin.

o adam bişey başarmıştır ve bunu paylaşıyordur ve emin ol o tür paylaşımlardan acemiler çok şey öğrenirler. Sen hiç o tarz konulara gereksiz diyeni gördün mü? Özellikle bu sitede. Adı üzerinde DONANIMHABER. Yaw bu kadar kişi eleştirmiş hala konuşuyorsun. Kapat konunu git kardeşim. Gereksiz işte. Daha kaç kişiden duyman gerekiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santhora -- 7 Mayıs 2010; 15:35:34 >

• bencede saçma olmuş ne öle görmemiş gibi 38 mbps
  • Neyse bakar bakar ağlarsın.

Daha Hızlısı?   [TTNET]

NOT:Forumdan alıntıdır.

Bu değildir.

Daha Hızlısı?   [TTNET]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 10 Mayıs 2010; 1:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Neyse bakar bakar ağlarsın.

Daha Hızlısı?   [TTNET]

NOT:Forumdan alıntıdır.

Bu değildir.

Daha Hızlısı?   [TTNET]

Cuk diye oturmuş

• YIL 2006
     Daha Hızlısı?   [TTNET]
  • sanki 100mbit görmüş ne kadar lüzumsuzsunuz siz ya.
  • Ne mantıkla bu konuyu açtın?
    Speedtest e girip aa lan ne hızlı bağlantım var dur herkese göstereyim dedin tabi.
    Overclock ile karşılaştırmışsın. 1 mbit ADSL den mi bu değerleri aldında OC ile karşılaştırıyosun?
    Parası olana bu hızlar çok zor bişey değil.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/KurumsalUrun/buyuk-isletmeler-ve-kamu/data-ve-genis-bant-hizmetleri/noktadan-noktaya-erisim-hizmetleri/Metro-Ethernet/tarife

Hızı (Mbps) Şehir İçi Şehirler Arası
    5 1165.00 2055.00
    6 1288.00 2266.00
    7 1404.00 2466.00
    8 1515.00 2658.00
    9 1622.00 2841.00
    10 1725.00 3018.00
    15 2198.00 3831.00
    20 2621.00 4559.00
    30 3378.00 5859.00
    40 4055.00 7024.00
    50 4680.00 8098.00
    60 5265.00 9105.00
    70 5820.00 10058.00
    80 6350.00 10969.00
    90 6858.00 11843.00
    100 7349.00 12687.00

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.