Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok öyle değil. Mesela diyelim sistemde en son KB4015217(build 14393.1066) güncelleştirmesi yüklü ise KB4019472(14393.1198) güncelleştirmesini delta güncelleştirme olarak yükleyebiliyorsun.

Sistemi diyelim yeni kurdun ve 14393.447 sürüm kurulu olarak geldi ise delta güncelleştirmesi ile son sürüme yükseltemezsin bunun için toplu güncelleştirme paketini yüklemen gerekiyor.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Anladm teşekkürler
  • Arkadaşlar benim kafam allak bullak oldu. Acaba birisi daha rahat anlayabileceğim şekilde bana anlatabilirmi? Tam olarak ne yapmam gerekiyor? Şimdi diyelim ki ben bu windows 10 build 14393 1198'i buldum ve indirdim, sonra bir ayarmı yapmam gerekecek? Yani bu ayar 1703 RS2'ye geçmemem için mi olacak? Peki diğer tüm güncelleştirmeleri alabilecekmiyim? Yani driver güncellemeleri vs.? Yani bu yapacağım ayar sadece RS2'yi mi iptal edecek? Kusura bakmayın gerçekten kafam allak bullak oldu. Yardımcı olursanız sevinirim zira bu Rs2 1703 bana kafayı yedirtecek.
  • enjoyquality E kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin paylaştığı kayıt defteri girdisi yapacaksın sadace. Rs2 güncelleştirmesini almanı engelleyecek bu. 1607 için diğer bütün güncelleştirmeleri alacaksın.
  • Üstadım çok teşekkürler, peki bu konu sahibinin bahsettiği kararlı sürümü tam olarka nereden indirebilirim? Yani CBB Build: 14393.1198 bu sürümü?
  • Tamam şimdi buldum.

https://rg-adguard.net/2017/05/10/windows_10_version_1607_build_14393-1198/

Bu dosyayı indirdim, acaba Türkçe dil seçeneği varmı bu windows 10'da. Bilgisi olan varmı?
    Merhaba @enjoyquality,

Bu bulduğun sürüm ingilizce ve ruscadır. Yükledikten sonra Pro sürüme Türkçe dil desteği eklenebilir fakat %100 Türkçe olmayabilir.

%100 Türkçe olsun istersen şuradaki 14393.0 sürümünü indirip CBB dalına geçersen Windows Update'den 1607 sürümü için olan kalite ve güvenlik güncelleştirmelerini aldığında 14393.1198 sürümüne geçmiş olursun.

1607 14393.0 sürümünü buradan indirebilirsin.https://tb.rg-adguard.net/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Mayıs 2017; 14:17:47 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler üstadım. Eksik olmayın. Şu an indiriyorum, son bir sorum olacak, kurulumun hemen ardından internet bağlantısını yapmadan ilk konuda ki reg dosyayınımı kullanmam gerekecek kalite ve güvenlik güncelleştirmelerini almak için? Ayrıca bu reg dosyasını kullandıktan sonra Redstone 2 yani 1703'e geçmeyeceğim, doğrumudur? Son olarak bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum :)
    Bu kayıt defteri dosyasını kullan. İlk dosya yaptığın ayarı geri alır. 2. dosyayı kullanacaksın.

Link: Windows 10 1607 Güncel Dalı Açar.reg (Varsayılan Ayar)
    Link: Windows 10 1607 İş İçin Güncel Dalı Açar.reg

Bu ayarı yapınca şuan için Redstone 2 şuan CB dalında olduğu için Windows Update'de gözükmeyecek ve yüklenmeyecektir. Redstone 2 Temmuz/Ağustos ayı gibi CBB dalına geçtiğinde görünür olur ve yüklenir. İstenirse başka bir ayar ile yüklenmesi daha da geciktirilebilir.

Bu ayar sadece Özellik güncelleştirmelerini geciktirir kalite ve güvenlik güncelleştirmeleri her zamanki gününde yine yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Mayıs 2017; 14:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu kayıt defteri dosyasını kullan. İlk dosya yaptığın ayarı geri alır. 2. dosyayı kullanacaksın.

Link: Windows 10 1607 Güncel Dalı Açar.reg (Varsayılan Ayar)

Bu ayarı yapınca şuan için Redstone 2 şuan CB dalında olduğu için Windows Update'de gözükmeyecek ve yüklenmeyecektir. Redstone 2 Temmuz/Ağustos ayı gibi CBB dalına geçtiğinde görünür olur ve yüklenir. İstenirse başka bir ayar ile yüklenmesi daha da geçiştirilebilir.

Bu ayar sadece Özellik güncelleştirmelerini geciktirir kalite ve güvenlik güncelleştirmeleri her zamanki gününde yine yüklenir.

Süpersin hocam, eksik olma :) Şu an indiriyorum ve yüklemeye geçeceğim. Bu dosyayı yükleyeceğim. Ayrıca windows update'i kullanabilirim değilmi sorunsuz? Driverları falan oradan yüklüyorum çünkü.

Evet Windows Update'i sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edeceksin. Sadece 1703 sürümüne geçmemiş olacaksın.

Bu dosyayı kullanacaksın unutma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Mayıs 2017; 15:0:20 >
  • quote:

Evet Windows Update'i sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edeceksin. Sadece 1703 sürümüne geçmemiş olacaksın.

Bu dosyayı kullanacaksın unutma :)

Çok teşekkür ederim üstadım. Eksik olma tekrar. Şimdi başlayacağım.

Tekrar merhaba üstad. Kurulumu yaptım. İnternete bağlanmadan reg dosyasını kurdum. Tüm güncelleştirmeleri yaptım ve şu an güncelleştirmeleri denetle ekranında şöyle bir ibare var,

"Haberler iyi! Windows 10 Creators Update yolda. İlk alanlardan biri olmak ister misiniz?"

Bu mesajın burada durması normal mi yoksa ayarlarda eksik birşey mi var?

Ayrıca güncelleştirmeleri denetle dediğimde "Gelişmiş Seçenekler" i tıklayınca "Özellik güncelleştirmelerini geciktir" seçeneği aktif değil yani seçilebilir değil. Herşey normal mi bu durumda?
  • ilk windows kurduğumda yaparım güncelleştirmeleri sonuna kadar. Sonra Windows Update servisini kapatırım hiç sıkıntım yok. Tablet kullanmıyorsanız mağazasıda işinize yaramıyor zaten.
    niye acele edip beta sürümleri test eden kullanıcı oluyorsunuz?
    Evet herşey normal bir sıkıntı yok. "Özellik güncelleştirmelerini geciktir" seçeneceğinin deaktif olması gerekiyor. Çünkü CBB sürüme geçtin. İstersen "Haberler İyi!" yazısını da Windows Update bölümünden kaldırabilirsin.

Ayrıca Bu Konuya Bakınız: Windows Update'de Yazan 'Haberler İyi!...' Yazısını Kaldıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 20 Mayıs 2017; 13:21:38 >
  • Bu güncelleştirme herkezde bulunmayan küçük bir hatayı giderdiği için Windows Update yolu ile sunulmuyor.

May 26, 2017—KB4023680 (OS Build 14393.1230)

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

x86 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1607 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB4023680)
    x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1607 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB4023680)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Haziran 2017; 23:25:30 >

• quote:

Teşekkür ederim. Creators Update CBB sürüm yayınlanınca buradan bildireceğim.

Hocam ben şu an sıfırdan windows 10 kuracağım, kararlı olan hangi sürümse onu kurmak istiyorum. Lisansım var. Hangi sürüm iso indirmem gerekiyor ?
  • Buradan 1607 sürümünü indir.https://tb.rg-adguard.net/index.php

İlk mesajda anlatılan CBB dalını aç ki 1703 sürümünü indirip yüklemesin.

İlk mesaj karışık geldiyse bu kayıt defteri dosyası ile CBB dalını kolayca açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 1 Haziran 2017; 18:14:51 >

• quote:

Buradan 1607 sürümünü indir.https://tb.rg-adguard.net/index.php

İlk mesaj karışık geldiyse bu kayıt defteri dosyası ile CBB dalını kolayca açabilirsin.

Windows 10 Home Single Language
    Windows 10 Home Single Language COEM

Hangisini seçmeliyim ?

• quote:

Buradan 1607 sürümünü indir.https://tb.rg-adguard.net/index.php

Bir de bu regedit kaydını yaptığımızda artık sadece cbb sürümlere güncelliyor değil mi ? Saçma sapan kasmalar olmayacak yani güncellemeyle.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.