Şimdi Ara

DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ SORUNLA KARŞILASAN VARSA YÜZÜME TÜKÜRSÜN LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cık cık cık cıııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • usta hakkatten olmadı bencede cık cık cık bilgi tartışılır eryada gec dogru ortaya cıkar
  • nsl ss koyuluyor biri söylerse size durumu daha iyi özetliyebilirim dedğin,iz şeyleri yaptım bi kaç oyunu uninstall etiim bu sefer kare sayısı azaldı yani ben hiç oyun yüklemeyim mi en iyisi temiz bi format galiba
  • tekrar merhaba sana yukarıda detaylı anlattım sana oyunları kaldır demedim başlangıçtan kaldır dedim startla çalışan yada buna sebep olanıda kaldır diyerek bida yazdım herhalde sende degil hata bende ama sen genede benim yazdıklarımı bida oku ( şu mantıkla düşün atıyorum vürüs yazılımın startla başlar istersen manuelde başlatabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 11 Ekim 2006; 1:22:06 >
  • Orjinalden alıntı: baranel

tekrar merhaba sana yukarıda detaylı anlattım sana oyunları kaldır demedim başlangıçtan kaldır dedim startla çalışan yada buna sebep olanıda kaldır diyerek bida yazdım herhalde sende degil hata bende ama sen genede benim yazdıklarımı bida oku

ded,iklerini yaptım msn configde garip bi durum yooook ben en iyisi temiz bi format atıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

cevap çok basit başlangıçta exe dosyası var adamın

exe yada bat dosyasıı yok diosaan ilk açılıştaa o exeleriin kendi kendine çalışmasıı imkansızz!!
    eğer format için bahane arıyorsan hiç arama direk bas formatı arkadasların her sozunden sonra ne yapıyım format gozuktuu gibi sozler etmişsiin....
  • yani demek istiyorki buradaki arkadaşların hepsi arkadaşımız 6 oyun kurmuş herhalde 6. oyunu kurdunda yada 5. cide bu sorun olmuş yani buda şu demek oluyo son kurdun oynda sisteme bi yazılım yada benzeri bişey olmuş formatta atsan degişen bişey olmaz hatanın nerede ve nezaman başladını anlarsın daha ilk açılışta oyun yada oynla gelen yazılımı kaldır gerekirse başlangıçtan demek istedik sadece........
  • formAT
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

sistemgeri yükleme her zaman işe yaramıyo ve ayrıca hard diski haybeye veri doldurup duruyo

katılıyorum sacma sapan bir ozellik bir suru saati havızada tut kapatın arkadaslar sistemi bosu bosuna yoruyor

dostum sana soliyebilcegim bi bakım programı var bi makinayı temizlet bakalım ne olucak belki bi işe yarar bundan baska bir onerim yok belkide bu senin kazayla yapmıs oldugun bi ayardır yani bi dene derim

burdan indirebirisin virus programı degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcenter -- 12 Ekim 2006; 7:56:11 >

• ekran kartı ayarlarından olabilirmi acep?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.