Şimdi Ara

DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ SORUNLA KARŞILASAN VARSA YÜZÜME TÜKÜRSÜN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler nedir bu pclerden benim çektiğim şu mübarek ayda hayatımda ilk defa böyle garip bi durumla karşılaştım pcde herhangi bi sorun yoktu ta ki 2gün önceye kadar dün pcyi açtığımda yüklü olan 6 tane oyunum (NBA 07, fifa 07, oblivion, gta san andreas, tr legend, pes5 ) şöyle ki ekranım tam 6 kareye bölünerek bu oyunlar ben hiç bi şey yapmadan pc bu younlara giriyor ctrl-alt-delete yapsamda hiç bir sey fark etmiyor reset atınca düzeliyor ama pcyi tekrar açtığımda yine aynı şey oluyor bu aralar yeni hiç bi programda yüklemedim antivirüs programıda hiç bir virüs bualamadı zaaten her şey yolunda gözüküyor ama niye böyle bi şey oluyor pcye

yaw kafayı yicem lüüüütfeeen bi yardııııım yaaa format atmak istemiyorum

• bir ihtimal ama, progrmlarda "oyunlar- oyunlarım" gibi bir grup yaptıysan bunu yanlışlıkla başlangıç bölümüne taşımış olabilirsin.
    biraz fantastik ama ne bilim... :)

virüs de olabi.....hiç sanmam
  • 6 ayrı kareye bölünmek derken?

klavyenizin shift tu$larini bi kontrol edin
    eri$ilebilirlik ayarlarina bi bakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berbat Ferhat

bir ihtimal ama, progrmlarda "oyunlar- oyunlarım" gibi bir grup yaptıysan bunu yanlışlıkla başlangıç bölümüne taşımış olabilirsin.
    biraz fantastik ama ne bilim... :)

virüs de olabi.....hiç sanmam
    zalimferi dediğin gibi bi şey yapmadım virüsde yok çünkü defalarca tarttım zaten reset attıktan sonra hiç bir şey olmuyor ama pcyi her çatığımda dediğim gibi bu 6tene oyun pcde 6 kareye bölünerek kendi kendine çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guycody

zalimferi dediğin gibi bi şey yapmadım virüsde yok çünkü defalarca tarttım zaten reset attıktan sonra hiç bir şey olmuyor ama pcyi her çatığımda dediğim gibi bu 6tene oyun pcde 6 kareye bölünerek kendi kendine çalışıyor

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: axiadam

6 ayrı kareye bölünmek derken?

klavyenizin shift tu$larini bi kontrol edin
    eri$ilebilirlik ayarlarina bi bakin

erişebilirlik ayarlarına da baktım bi sorun yok herhangi virüs de bulmadı pc napıyım format mı atıyım yaw kafayı yiceeem

• quote:

Alıntıları Göster
    msconfig'e bak bi, başlangıçta ne olup ne bitiyo, gerekirse şüphelileri iptal et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berbat Ferhat

msconfig'e bak bi, başlangıçta ne olup ne bitiyo, gerekirse şüphelileri iptal et

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: zalimferi

msconfig'e baktım başlatta her şey normal gözüküyor

• quote:

Orjinalden alıntı: zalimferi

msconfig'e baktım başlatta her şey normal gözüküyor

Alıntıları Göster
    son çarem format mı atmak yani offfffffffffffffffffffff

• quote:

son çarem format mı atmak yani offfffffffffffffffffffff

Alıntıları Göster
    başlangıcta çalışıyo diyosun sende başlangıçtan kaldır olsun bitsin bak bakalım masa üstünde sag tarafta ögeleri varmı muhtemelen var takip et başlat çalıştır msconfig yaz başlangıç ı seç ve orada oyunlarını ve yada o oyunları açılşta açan başka bi şeyse onuda ordan kaldır sana sorar yeniden başlatılması gerek diye başlat sıkıysa tekrar çıksınlar bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 10 Ekim 2006; 1:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

başlangıcta çalışıyo diyosun sende başlangıçtan kaldır olsun bitsin bak bakalım masa üstünde sag tarafta ögeleri varmı muhtemelen var takip et başlat çalıştır msconfig yaz başlangıç ı seç ve orada oyunlarını ve yada o oyunları açılşta açan başka bi şeyse onuda ordan kaldır sana sorar yeniden başlatılması gerek diye başlat sıkıysa tekrar çıksınlar bu kadar

Alıntıları Göster
    ne oldu usta işe yaradımı
  • sistem geri yükleme yapp kesin düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufekinci06

sistem geri yükleme yapp kesin düzelir
    sistemgeri yükleme her zaman işe yaramıyo ve ayrıca hard diski haybeye veri doldurup duruyo
  • quote:

ne oldu usta işe yaradımı

Alıntıları Göster
    Birisi seni netten yönlendiriyor olabilir. Remoot desktap tarzı program yüklü olup olmadığını kontrol et......... Olmadı başlangıca bak msconfigten bak.. yine olmadı Formatla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rundll

Birisi seni netten yönlendiriyor olabilir. Remoot desktap tarzı program yüklü olup olmadığını kontrol et......... Olmadı başlangıca bak msconfigten bak.. yine olmadı Formatla...

Alıntıları Göster
    böyle bir sorun olduğuna inanmıyorum.ss ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaresiz

böyle bir sorun olduğuna inanmıyorum.ss ver...

Alıntıları Göster
    tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo336

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: levo336

• quote:

Orijinalden alıntı: atescotes

quote:

Orjinalden alıntı: levo336

Alıntıları Göster
    cevap çok basit başlangıçta exe dosyası var adamın

• quote:

cevap çok basit başlangıçta exe dosyası var adamın

Alıntıları Göster
    Güvenli modda aç makineyi ve araştır bakalım ne çıkacak.Baranel teşhisi açarmısın.Ne .exe dosyası sebep oluyor buna..Güvenli modda tarat makineyi ve msconfigden iptal et.Başlangıca bak,oraya taşınmış olabilirler.Formattan daha basiti oyunları uninstall et...Ama ilginç bir durum,ilk defa karşılaştım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Güvenli modda aç makineyi ve araştır bakalım ne çıkacak.Baranel teşhisi açarmısın.Ne .exe dosyası sebep oluyor buna..Güvenli modda tarat makineyi ve msconfigden iptal et.Başlangıca bak,oraya taşınmış olabilirler.Formattan daha basiti oyunları uninstall et...Ama ilginç bir durum,ilk defa karşılaştım ben.

Alıntıları Göster
    Arkadasım vırtual drıver gıbı buna benzer program kullnaıyorsan ınsert etmeden cıkarsan oyunlardan makınanı actıgında otomatıkman cdrom gorevı gordugu için oyunlar hemen başlar ...Boyle ıse ınsert et hepsını normal acılsın makınan ...Kolay gelsın buraya cevap yazarsan sevınırım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_taner

Arkadasım vırtual drıver gıbı buna benzer program kullnaıyorsan ınsert etmeden cıkarsan oyunlardan makınanı actıgında otomatıkman cdrom gorevı gordugu için oyunlar hemen başlar ...Boyle ıse ınsert et hepsını normal acılsın makınan ...Kolay gelsın buraya cevap yazarsan sevınırım ..

Alıntıları Göster
    bu durum genelde başlangıçta çalışan gerekse oyunu kurarken bile sorar başlangıca exe atayımmı diye normalde olmaz ama adam diyoki startla başlıyo demekki startta exe si var oyunların yada buna sebep olan her ne yazılımsa kaldır teker teker gerekirse hepsini kaldır hiç bişey olmaz bida bak bakalım açılıyomu açılmıyomu hiç bişey olmaz hepsini kaldır yada tek tek dene ortaya çıkar manuel olarak çalıştırmadın sürece analizzini kendin yap suçluyu yani başlangıçta çalışan exe yi yakala bukadar hakkatten abartılacak kadar bile degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.