Retail servere fail taglamak olay budur tebrik ediyorum :D Ncwestde olur böyle şeyler :P Şaka bi yana damage çok astronomik olmuş :D Oyundan sogutur adamı :D Bende swampda örümcekten 150k yemiştim :D
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
Retail servere fail taglamak olay budur tebrik ediyorum :D Ncwestde olur böyle şeyler :P Şaka bi yana damage çok astronomik olmuş :D Oyundan sogutur adamı :D Bende swampda örümcekten 150k yemiştim :D
o örümcek tam bi tuzak zaten bilerek koymuşlar aynısı benim başımada geldiydi bide o watcher lar kırmızı ya denk geldimi çarpıyo ama istina nın vurduğu dmg herzaman olan bişey değil museum istatiklerine sokmak için yapıyo galiba 1. yaptı beni saolsun monster dmg da :) oyundan soğutcak bi durumda yok ortada 1 party istina kesiyoruz vursun 100m hoş oluyo arada böyle şeyler 20k yiyip yatmakla 100m dmg yiyip yatmak arasında fazla bi fark yok ;)
ALT + X yapip ordan istatistiklere girerseniz..Bu damage in bişey olmadigini görebilirsiniz :D Moba 6milyon atanlarmi ararsin 50milyon atanlarmi :D Mobtan 6 billion yiyen var ya sirf müzeye girmek için :D
oha :D
Bu nedir arkadaş GoD iyice bozmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme