Şimdi Ara

Daha Önce Düzeltmiştim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce düzelttiğim bir sorun olan windowsta yazının büyümesini nasıl çözeceğim bir türlü aklıma gelmedi lütfen yardım ?!?!?!?
     Daha Önce Düzeltmiştim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro34 -- 31 Ocak 2015; 21:03:16 >

• electro34 kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere girin ordan Ayarlar sekmesini tıklayıp ekran çözünürlüğünden yazı fontunu büyütebilirsiniz yada Masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere girin ordan Görünüm sekmesini tıklayıp efektler butonuna tıklayıp Büyük simge kullan kutucuğunu işaretleyip tamam deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker87

Masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere girin ordan Ayarlar sekmesini tıklayıp ekran çözünürlüğünden yazı fontunu büyütebilirsiniz yada Masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere girin ordan Görünüm sekmesini tıklayıp efektler butonuna tıklayıp Büyük simge kullan kutucuğunu işaretleyip tamam deyin.

Sağ tıklayınca özellikler gibi bir şey gelmiyor ne yazık ki üsteki resimden kaçıncı sıradaki olduğunu söyleyebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker87

Sanırım birazda benim yanlış anlatmamdan kaynaklanmış benim yazılarım önceden orta boyuttaydı şimdi yazılarım dev boyuta geldi ben bunu düzeltmek istiyorum :)
  • Ekran çözünürlüğü ve kişiselleştiri felan biraz kurcala baklaım oralarda yazı ile ilgili bişey olması lazım. ..
    Ozaman şöyle düzelmesi lazım ilk olarak farklı bir tema seç rastgele ben böyle çözmüştüm ancak olmazsa bu yolu takip et
    denetim masas. + görünüm ve kişileştirme + görüntü
    buradan hangisi sana uygunsa onu seç ve sonrada pcyi yeniden başlat.

https://store.donanimhaber.com/2b/55/83/2b55838ff1c3e2418174fd790c110583.PNG

Buda nette bi siteden bulduğum yöntem hemen hemen aynı
    Alıntıdır .
    Sağ tık > Kişiselleştir > Görüntü(Sol alttaki menü) > Yalnızca metin boyutunu değiştir > Menü Normalde 11 di 10 yaptım düzeldi, teşekkürler.
     Daha Önce Düzeltmiştim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Ekran çözünürlüğü ve kişiselleştiri felan biraz kurcala baklaım oralarda yazı ile ilgili bişey olması lazım. ..

Sanırım bunu diyordun ama buda normal boyutlarında
     Daha Önce Düzeltmiştim ?

• Yaa hepsini denedim olmadı sanki biraz yazıyla alakalı değil gibi görünüyor çünkü kapatma tuşu (çarpı) falanda hayvansal boyutta duruyor
    O gönderdiğin resimdeki altta bi yalnızca metn boyutunu değiştir diye bişey var o sayıyı değiştirerek dene tavsiyem 10 .
  • quote:

O gönderdiğin resimdeki altta bi yalnızca metn boyutunu değiştir diye bişey var o sayıyı değiştirerek dene tavsiyem 10 .

demin 11 yaptım soruna hiç bir etkisi olmadı maalesef
    Bir de tema yı değiştirirmisin aynı sorun bendede vardı ve ben böyle çözdüm temayı farklı bişey yaptım. Düzeldi .
  • quote:

Bir de tema yı değiştirirmisin aynı sorun bendede vardı ve ben böyle çözdüm temayı farklı bişey yaptım. Düzeldi .

Bu sefer üstte görünüm yazan yer normal boyutuna geldi ama sağ tık hala aynı
     Daha Önce Düzeltmiştim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro34 -- 1 Şubat 2015; 1:29:56 >

• Hocam yazi tipini degistirmn lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha sabahtan gene aynı sorun bendede oldu ve o dediğim yerden küçük e ayarlayınca ve pcyi yeniden başlatınca düzeldi .
    Sende neden düzelmedi hala anlamadım .
  • quote:

Daha sabahtan gene aynı sorun bendede oldu ve o dediğim yerden küçük e ayarlayınca ve pcyi yeniden başlatınca düzeldi .
    Sende neden düzelmedi hala anlamadım .

Bu sefer sadece masaüstünde sağ tıka basınca yazılar büyük örneğin denetim masasını açınca üstte çıkan denetim masası yazısı normale döndü ama sağ tık hala düzelmedi
     Daha Önce Düzeltmiştim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro34 -- 1 Şubat 2015; 15:04:07 >

• Yapacağın işlemleri sırayla anlatıyorum.

1- Masaüstüne boş bir yere sağ tıkla ve ekran çözünürlüğüne gir.
    2- Açılan sayfada "Metni ve diğer öğeleri daha büyük veya küçük yapın."'a gir.
    3- Açılan sayfada alt kısımda Başlık çubukları yazar. Oraya gel ve menüleri işaretle sonra boyut olarak 9'u işaretle ve kalın olmasın.

Bu şekilde windows normal yazı fontuna döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Yapacağın işlemleri sırayla anlatıyorum.

1- Masaüstüne boş bir yere sağ tıkla ve ekran çözünürlüğüne gir.
    2- Açılan sayfada "Metni ve diğer öğeleri daha büyük veya küçük yapın."'a gir.
    3- Açılan sayfada alt kısımda Başlık çubukları yazar. Oraya gel ve menüleri işaretle sonra boyut olarak 9'u işaretle ve kalın olmasın.

Bu şekilde windows normal yazı fontuna döner.

ya çok sağol ben hep başlık çubuklarını ayarlıyordum o aklıma gelmemişti valla helal olsun konuyla ilgilendiğin için teşekkürler sayende düzeldi

• Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.