Şimdi Ara

Daha önce hiç kullanmadım ve psikolojim altüst

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar madde kullanmadım hiç sadece normal sarılı ottan 3 duman almıştım o kadar yani ama 3 gün önce Bi adam la muhabbet ediyorduk cebinden elektronik sigara çıkardı yurtdışından getirdiğini söyledi bildiğiniz elektronik sigara ama ince uzun içinde mariyana olduğunu söyledi sıvı likit var yani rengi sarı ben bundan salak gibi 6 7 duman kadar aldım sonra kalbim felaket derecede hızlı atmaya başladı ölüm korkusu geldi çok panikledim kalbim çıkacak gibiydi sadece o durumdan kurtulmak istiyordum ve arkadaşım acile götürdü kalp ritmim yükselmiş iğne vurdular damardan bişeyler verdiler çok kötüyüm 2 saat kadar kaldım hastanede bağırdım çağırdım güldüm ağladım sonra iyileştim kendime geldim 3 gündür ölü gibiyim salak gibiyim psikolojisinden kurtulamadım arkadaşlarım uzaklaştı kendine çeki düzen ver diye ailemi çok seviyorum onlarda çok üzüldü hala atlatamadım huzursuzum Bi değişik hissediyorum bağımlı olurmu yum korkusu oluştu paranoyak oldum yani yaşadıklarım aklıma geliyor moralim bozuluyor Bi iyiyim Bi kötüyüm acaba bağımlı mı yapıcak diye düşünmekten kafayı yedim çok kötü etkiledi bu beni Bi yardımcı olun bu psikoloji nasıl geçer bu korku bu travma yardım edin asla yapmayacağım birşeydi çok korktum

Bad trip yaşamışım galiba

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz1719 -- 8 Nisan 2020; 18:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç kilosun?
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    60 kiloyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu konuyu daha once okudum

niye bidaa okuyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.