Şimdi Ara

Dahili ekran kartından hariciye geçişe çözüm bulabilen var mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün aldığım dell marka laptopuma akşam pess2014 yükledim fakat intelden açtığını gördüm görüntü kaliteside düşüktü , forumlarda araştırdım sadece del değil bütün markalarda bununla alakalı baya bi sorun varmiş , bilseydim böyle bişey olduğunu tek ekran kartlı bir pc alırdım :(
    peki bunu halleden herhangi bi çözüm yolu filan var mı *

• var.nvidia control panelinden 3d settings kısmına gel orada pes2014.exe'yi göster ve ayarlardan high performance nvidia'yı seç.pes'in ayarlar kısmındanda görüntü ayarlarını yükseğe ve yüksek çözünürlüğe getir.ses sorunu yaşarsan da direct x'in son sürümünü kur.
  • PES'in kurulu olduğu dizinde yer alan settings.exe dosyasını sağ tıklayarak nvidia ile açın. Sonra oyunu aynı şekilde açın.
  • Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurederim fakat belirmeyi nutmusum ekran kartim ati hd 8730 pc ise dell ins.i7,w8 . forumlardan arastirdigim kadariyla kesin degil ama biostan bi ayar gerekiyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deldumrul

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurederim fakat belirmeyi nutmusum ekran kartim ati hd 8730 pc ise dell ins.i7,w8 . forumlardan arastirdigim kadariyla kesin degil ama biostan bi ayar gerekiyormus

biostan ayar gerekmiyor Sağ tıklayıp yüksek grafikli donanımla açacaksın olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

Orijinalden alıntı: deldumrul

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurederim fakat belirmeyi nutmusum ekran kartim ati hd 8730 pc ise dell ins.i7,w8 . forumlardan arastirdigim kadariyla kesin degil ama biostan bi ayar gerekiyormus

biostan ayar gerekmiyor Sağ tıklayıp yüksek grafikli donanımla açacaksın olacak.
    dostum oyle bir secenek yok malesef :(
     Dahili ekran kartından hariciye geçişe çözüm bulabilen var mı ??

• Nvidia control paneline ulaşabiliyomusun oradan yapıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.