Şimdi Ara

dahili uydu alıcısı hakkinda yardim lutfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg 42la660s tv var arada bir olan sorunum hafta sonu itibari ile devamlı hale geldi. Kanalları normal alırken bazen trt world trt1 birkaç tane de yabancı kanal haricinde hiç bir kanalı çekmez hale geliyordu ama aynı gün tekrar düzeliyordu bende binanin içindeki sistemdendir diye üstünde durmuyordum. Hafta sonu bütün kanallar gitti ne yaptıysam geri getiremedim, bende elektrikçi çağırdım kabloyu felan yeniledik, fabrika ayarlarına döndürdük güncelleme yaptık ama yukarda bahsettiğim bir kaç kanal harici gelmedi. Tamirci bazı kanalların düşük sinyal gücü/kalitesinde alabilirken digerlerinin yüksek sinyal gucu kalitesi gerektirdiğini ve muhtemelen dahili uydu alicisinin islemcisinin vs bozuldugunu soyledi ve harici uydu alicisi almami tavsiye etti. Gercekten boyle bir olay var midir? Bilen arkadaslar yol gosterebilir mi?

Simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunu çözdüm, belki ilerde başkalarının da işine yarayabilir diye yazayım. Bazı tvlerde özellikle LG olanlarda topraklama bu soruna sebep oluyormuş ne alaka anlamadım ama fişin topraklama yapan metal kısmını bant ile kapladım ve sorun çözüldü. Tv'nin güç kablosunun topraksız bir model ile değiştireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.