Şimdi Ara

(DAHİN)Cora Irkında Guildimiz açılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dahin serverında guildimizi kurmuş bulunmaktayız..Gelmek isteyenler beni bulsun..Nick Craxi..
    guild ismi Revolutions..Hepimize hayırlı olur umarım..Global bi guild olacaktır başan belirteyim sadece türk arkadaşlarımız olmayacaktır..Gelmek isteyenler oyundan ulaşsın bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garbage86 -- 23 Ocak 2009; 23:46:29 >

• KEşke Novusta olsaydı :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

KEşke Novusta olsaydı :P

novusta oynamayın dahinde oynayalım.
  • ekliyorum şimdi UndeadCronicle
  • bende şu lag sorunu bitince corada başlayacagım.

o zaman gelirim guildinize
  • Merhaba Cora açmaya karar verdim.Güzel bir ortam olmadanda oyunun tadı çıkmıyor guildinize gelmek istiyorum tabi kabul ederseniz.Lag olmaz ise 1 günde rahat 35 olabilirim.Bide mümkünse biraz avans alabilrsem :) iyi olur Skiller için.
  • dediğim gibi kapımız herkese açık..oyunda Ekleyin beni Craxi..veya başvurunuzu gördüğünüz bi revolutins guildli birinden yapın ben oyuna girince onaylarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krdşm konu başlığınıda değiştir daha açıklayıcı olsun.

Cora Guildimiz Açılmıştır![Dahin] gibi :D

guild resmini yaptık beyler güç oldu ama ilk yapılan amblem ezigdi dedim biraz hero olsun garbage 1 saat fln uğraşti galiba :D
  • walla renk tonu ayarlamak kastı biraz ama değdi kastığıma bence

ilk amblem kötü dedin ama aynısının sarısını yapmış birisi bugün guildine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garbage86 -- 23 Ocak 2009; 23:48:37 >
  • kötü ya bırak Hero olduq allahıma bide guild grade yaptıkmı tmmdır deyme keyfimize ben bugun level 40 yapam sonra ethere gidim baydım cora şehrinden :D
  • Şuanda guildimiz GRADE2 seviyesindedir..GRADE3 olmasını bekliyoruz
  • Bende Corayım Suan İcin Charı Yeni Açtım Şu DC Sorunu Olmasa Kasıcamda Oyuna Giremiyorum Girince Benide Alırmısın Guilde Oyunda Seni Görürsem PM Atarım Nick İmzamda Yazıyor
  • tabiki bana oyundan ulaşanları geri çevirmiyorum
  • ben bırakıcam galiba bi gemiye binemiyorum diğer maplarda napıcam allah bilir Oc BM de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.