Şimdi Ara

Daihatsu Applause-Lada Samara Kararsız kaldım yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lada nerdeee Daihatsu nerdeee?
    Lada'nın sağı solu ucuz olabilir ama 5.000 TL harcasan Lada yine Lada'dır.
    Doğru, Lada'nın performansı iyidir, yakıtta cimridir, sağlam bir kasası vardır ama aynı paraya alacağınız bir Applause size Lada'dan hiç aşağı kalmayacak bir motor performansı, yine az yakıt, elektrikli camlar, hidrolik direksiyon, rahat ve güvenli yol tutuşu, merkezi kilit ve konfor gibi Lada'da Şahin'de bulamayacağınız extralar sunacaktır.
    Bir de "biraz daha bekle, para biriktir" diyenlere de şunu söylemek isterim:
    Herşeyden önce bir insanın alım gücüne saygı duymak gerekir. Başlığı açan kişi de eğer biraz daha parası olsaydı içinde sigara içilmemiş araba almayı bilmez miydi? Ben şahsen satın almak için Daihatsu düşünene de Lada düşünene de saygı duyuyorum. Allah işinizi rast getirsin. Alabileceğinizin en iyisini nasip etsin. Ne alırsanız alın Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
    Yedek parça konusunu da şöyle özetleyelim;
    2009 yılındayız! Bırakın Türkiye'yi, Japonya'dan bile 1 hafta içinde istediğiniz şey ayağınıza kadar geliyor. Artık herşey daha kolay. Sadece aklınızı kullanın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manga_ -- 17 Eylül 2009; 3:38:54 >

• daihatsu= toyota olduğunu unutmayın derim.şu ana kadar birkaç tanıdığım bu araçtan kullandı ve çok memnun kaldı bir daihatsuyu bozmak her babayiğidin harcı değildir. erzurum' da oturan amca oğlu kullandı hiçbir sıkıntı yaşamadan kullandı paraya sıkıştığı için sattı ama çok memnun kaldı.lada ile karşılaştırmayın arada yol tutuş olsun konfor olsun çok fark var. servis yedek parça dert edilecek bir araç toyota parçaları bu araca uymaktadır. bence alın çok memnun kalırsınız zaten ucuz bir araç 2. elde zarar etmezsiniz.
  • Konuyu hortlatacam ama yazmadan da duramayacağım bizim daihatsu applause aracımız var babam 1992 de sıfır olarak almıştı ve arabaya çok güzel baktı hala da güzel bakıyor ben bu arabayla ne yollara gittim tek bir sorun çıkarmadı maşallah 150 ile gittiğimde bile en ufak sarsma yapmıyor geçen 2005 model megane kullandım 140-150 ye gelince arabayı yolda tutmak mümkün değil sanki parçalanacak yani kimse applauseyi küçümsemesin çekinmeden alabilirsiniz verdipğiniz paranın hakkını sonuna kadar verir
  • Kesinlikle samara en azından belli bir piyasası olan araç
  • lada samara ile otobanda 170 yapıyorum güvensizlik hissi vermiyor arabanın rot balansı ve lastik havaları ayarlı ise ve araba darbesizse jantlar ve lastikler aracın orjinal ölçülerinde ise ve araç en önemlisi darbesiz ise yüksek sürate güvenli bir biçimde çıkabilir arkadaşımda takla atıp parça deyişmeden toplanmış yüksek model polo var bir kere kullandım 110 km/s hızda benim 91 model samaramın 170 deki süratinden daha kötü bir durumda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.