Şimdi Ara

Daihatsu Sirionla geçen 1 yıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Güzel inceleme güzel araçBu arada aracınız 1000cc motorsikletlerden az yakıyor

1.000 cc motosikletler günlük kullanımda 8.5-9 lt.

Performanslı kullanımda 11-12 lt benzin yakıyor bu arada :) yani 1.6 atmosferik bir araç gibi yakıyorlar.

Sirion gerçekten çok ekonomik.

125 cc 5 vites bir motosiklet 100 km'de 3 lt benzin tüketiyor. Gerisini siz düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Teşekkürler.

Bir şey dikkatimi çekti.Şu devir saatini fabrika unuttu da sonradan mı ekledi. :D :D

1.0 versiyonunda 2008 ve 2009 modelinde koymuş. 1.3 standart donanımda ise yine 2005 yılında yok. daha sonra koymuş. Aslında bana 1 senedir hiç gerek olmadı. kısa sürede alışılabiliyor. vites atarken devir saatine zaten pek bakmam. 1. vites 0-20 2. vites 20-40 3. vites 40-60 4. vites 60-80 80den sonra 5. vitese atıyorum. bu şekilde zaten 3000 devire gelmeden vites değişimi oluyor ve ekonomik oluyor.

Araç tasarım olarak güzel.Fakat iç kokpitte o gösterge olmamış.
    2000 yılında Mıçılardan sıfır siena 1.2 S almıştım.Onda da devir saati yoktu.Ben de hıza ve motor sesine göre vites değiştiriyordum.

Güle güle kullanın,Adana'ma selamlar.

• Abi tekerine taş değmesin

• jjaponyada toyota adı altında satılıyordu
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Güzel inceleme, ülkemizde çok fazla tanınmayan araçlardan birisi Daihatsu, bahsettiğiniz gibi Toyota ile ortak teknoloji kullanana bir marka. En az Yaris kadar kullanışlı ve sağlam bir araç. Geçen sene özellikle eşim için otomatik vites araç arayışlarımda listeye eklemiştim fakat kazasız, temiz ve az km bir Sirion bulamadığım için, Mitsubishi Colt aldım.

Genel düşüncenin aksine ben Sirion un tasarımını beğeniyorum, kendine özgün bir tasarım var hem içeride hemde dışında, dıştan ufak görünmesine karşın yaşam alanı oldukça geniş bir araç. Ayrıca 2. elde özellikle otomatik vitesli olanlar tam bir f/p aracı bence.
  • güle güle kullanın
    sizin aracınızın eski kasasında sanırım 1.3 102 pslik motor vardı kasaya göre felaket gidiyordu
  • Hocam Kilis plakalı yeşil sirion sizin aracınız mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.