TASHIHCI ARKADASIM TOYOTA VERSO ONERINE TESEKKUR EDERIM.TASSHELHOFF ARKADASIMIZDA ONERMISTI TERCIHLERIMIN ARASINA ALDIM.EN KISA SUREDE TEKRAR INCELIYECEGIM.
Arada bir arazi düşünüyosanız Grand Vitara'dan iyi seçim olamaz.
NISSAN QASHGAI 1.6 bence bu tam sana göre olmazsa verso
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
1.5 aya kadar şöyle bir araç daha gelecek.
incelemeye değer kanımca.
mitsubishi lancer.
1.5 110 hp olacak
bi dk madem yeni lancer bu şekilde olacak o zaman bizim biladerin arabasını bulduk hayırlısı... biladere alıp modlarım ben bunu
bence kesinlikle grand vitara her yönden iyidir teriosdann
Yeni Terios'un içine bindim,koltukları küçücük ve yan destekleri zayıf,ben sığamadım daha doğrusu..
Suziki 3 kapı değil mi*
LEAGUE ISMI BALMAR OLARAK COCUGUM TARAFINDAN DEGISTIRILMISTIR BILGINIZE.SUZUKI VITARA 1.6 3 KAPI.DAIHATSU TERIOSLA ILGILI OLUMLU BIR ACIKLAMA YOK GALIBA.
SUZUKI G.VITARA 1.6
SONUC ORTADA HERKEZE TESEKKUR EDIYORUM...
3 kapıdan rahatsız olmayacaksan Vitara. Eğer 3 kapı istemiyorsan Terios yerine 2. el düşünmeni öneririm. İkisini de kullanmadım ama Terios biraz hafif gibi duruyor.
kesinlikle suzuki grand vitara dostum al ona bide tüp taktır bin doya doya...
grand vitara benim akrabamda var. Teriosu bilmem hiç ama vitarayı sokmadığı arazi kalmadı çok sağlam kuvvetli bir araçtır Sizi kesinlikle mutlu eder kanısındayım
iki arac arasinda vitara yi tercih ederim ama bunlarin dişinda honda hr-v yi cok cok tercih ederim
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
1.5 aya kadar şöyle bir araç daha gelecek.
incelemeye değer kanımca.
mitsubishi lancer.
1.5 110 hp olacak
alakaya maydonoz...
quote:
Orjinalden alıntı: league
TASSHELHOFF ARKADASIM ANLADIGIM KADARIYLA SIZ BINEK ARAC ONERIYORSUNUZ BU KONUDA MARKA VE MODEL TERCIHINIZ VARMI GENELDE SEHIR ICI KULLANIM ICIN.
bütün mesajları okumadan mesaj yazmasak böyle tuaf durumlara düşmeyeceğiz
balmar( league) arkadaş sormuş başka binek araç tavsiyeniz varmı diye bende cevap vermişim.
hayırlı günler.
91 model vitara arkadaşımda var 3 kapı olması hariç arabada her şey çok güzel, vitarası olan arkadaşın kayınpederinde de 1 yıllık terios var, ikisi arasında tercihim vitara olurdu en azından görüntüsü güzel
ben grand vitara derim.bence yapısına göre fiyatı da uygun.bildiğim kadarıyla suzuki japon ve sağlam bi arabıdır.