Şimdi Ara

Daihatsu Terrios kulübü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?

Daihatsu Terrios kulübü
  • Benim var, Terios Sport Concept bu. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
    Daihatsu Kulübü konusunda araç ile ilgili bilgileri yazdım. Okumak için tıklayınız:

http://forum.donanimhaber.com/m_9875403/mpage_3/key_//tm.htm#17710827
  • terios alan arkadaşım bir daha araç alma imkanı olsaydı tekrar terios alırmıydı?

2008 terioslar cok kaliteli olmus.
  • GERÇEKTEN SAMİMİ OLARAK SÖYLÜYORUM ALIRDIM.BİRDE ARAÇTAN BEKLENTİLERİN NELERDİR BUDA ÖNEMLİ.DAİHATSU MARKASI TOYOTA GRUBUNA BAĞLI HATTA TERİOS BAZI ÜLKELERDE TOYOTA MARKASIYLA SATILIYOR.BENCE TOYOTA MODELLERİNDEN HİÇBİR FARKI YOK.İNSANLAR İSTERİSTEMEZ ÖNYARGILI DAVRANIYOR.TERİOS GERÇEKTEN ÇOK DİKKAT ÇEKEN BİR ARAÇ BANA DEVAMLI BİLGİ ALMAK İÇİN SORULAR SORUYORLAR.TERİOSTAN DAHA İYİ ARAÇ YOKMU VAR TABİİ ÖRNEK HONDA CRV,SUZUKİ GRAND VİTARA AMA BU ARAÇLARLA KIYASLAMAK DOĞRU OLMAZ.BEN 22 YAŞINDAYIM BENİM YAŞIMDAKİLER HEMEN GOLF,ASTRA VB. ARAÇLAR DÜŞÜNÜYOR.BEN ARABAMDAN ÇOK MEMNUNUM.SİZİNDE İSTEKLERİNİZİ KARŞILIYORSA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.EKSİLERİ ÇOK ÇABUK DEĞER KAYBETMESİ.KISA VADELİ DÜŞÜNÜYORSAN ALMA.AMA BEN ALIP KULLANACAĞIM DİYORSAN BİR PROBLEM YOK.DONANIM OLARAK GOLD MODELİNİ TAVSİYE EDERİM.SİLVER ARABAYI ÇOK ZAYIF GÖSTERİYOR
  • Selamun aleykum arkadaş lar ben diatsu appleuse 1990 model aldım fakat üzerindeki jantlar Tofaş jantları tahminimce orijinal bantları kaclık lastikler kaç lık yani bana bir bilgi verirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba abilerim.

Sizlere Daihatsu Terios 1.3 Motor 4X4 ile ilgili sorularım olacak. ( Manuel Vites. )

1 - 1.3 Motor ların hepsi 86 Hp midir ?

2 - DX - SX arasında donanım farkları nelerdir ?

3 - Şehir Dışı - Ortalama ve Şehir İçi kaç litre benzin tüketiyor ? ( Yaşadığım Yer : Bursa / Osmangazi. )
  • Merhaba ,​

Bende aranıza 2005 terios sx otomatik alarak katıldım. Araç 96 bin km de deri koltuk ve sunroof lu önde domuzluk mevcut . Lpg yok taktırsam mı karar veremedim. 23 bin tl ye aldım. Arka bagaj kapısı ve sadece sağ ön çamurlukda lokal boya var. ilk yapmam gerekenler araca nelerdir. Yüksek hızda binek otomobil gibi virajlara girme diye uyarılar alıyorum. Yakıtı anladığım kadarı ile 10-11 litre yakıyor.​ Hafif arazide kullanmak için uygun bir model diye düşündüm ama hata mı yaptım ?
  • Merhaba arkadaşlar.

Aracım 2001 terios benzinli. Motor uyarı ışığı yanmaya başladı. Kontrolde lambda sensörlerinin arızalı olduğu tespit edildi. Lambda sensörleri 2 adet .ikisini de aliexpresten aldım. Arıza bitti. İsteyene link gönderirim.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.