Şimdi Ara

DAİHATSUM FUN CLUB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BLACKFOX SENİNDE NİYETİN BELLİ İNSANLARI KIZDIRMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL AMA SİRİONU BİLMEMENDE SENİN CAHİLLİĞİN BU ARAÇ 2005 NİSANININ EN ÇOK SATAN ARAÇLARINDAN BİRİ VE HER YERDE ADINI DUYURDU DEMEKKİ SEN DUYMADIĞINA GÖRE O ARALAR YİNE ŞU ANDA YAPTIĞIN GİBİ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYODUN
  • way dopdolu sahsiyetim benim, Kızılay mı dagıttı o aracı nerden buldum bilmem ama Sirion gibi bi aracla karsılasmadıgım icin sanslı hissediyorum kendimi, yolda giderken görsem gülmekten kaza yapardım
    quote:

Orjinalden alıntı: bito

BLACKFOX SENİNDE NİYETİN BELLİ İNSANLARI KIZDIRMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL AMA SİRİONU BİLMEMENDE SENİN CAHİLLİĞİN BU ARAÇ 2005 NİSANININ EN ÇOK SATAN ARAÇLARINDAN BİRİ VE HER YERDE ADINI DUYURDU DEMEKKİ SEN DUYMADIĞINA GÖRE O ARALAR YİNE ŞU ANDA YAPTIĞIN GİBİ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYODUN

• hadi arabnın teknik verilerini açıklasana komik insan bilgili şahsiyet yok canım ne gerek var saçmalamak varken bilgi dağıtmanın demi ya.....

benim verdiğim verilere inanmayabilirsiniz inanmak istemeyen bir insanı asla inandıramazsın ama onlar gerçeği yansıtıyo buda insanın işine gelmiyince inanmıyo tabiki
  • sizlere iyi geceler allah rahatlık versin yarın kaldığımız yerden dewam ederiz ...hiç bir forum için kimsenin kalbini kırmaya yada üzmeye değmez eğer yanlış bir şey sölediysem kusura bakmayın..sizden bir ricam araştırın biras sirionu tartışmaya öle dewam edelim
  • benim arabamın mı?
    büyük memnuniyetle megane2 nin kini zaten heryerde bulabilirsin..

Mégane 2.0 rxt
    max. power: 115hp@5400rpm
    max. torque: 170nm@4250rpm
    0-100km-h: 9.5sn
    ağırlık: 1105kg

euro ncap test sonucu: 4yıldız
  • tamam arkadasım Sirion gibi cins bi araba kullandıgına göre Accent'ın teknik verilerinide biliyo olmalısın...
    benim yorumlarımada ihtiyacın yok, müthis arabanla Nascar yarıslarına falan katılırsan seni desteklemeye gelirim
    uzatmanın alemi yok
  • bu mesajda kullandıgın yanlıs bi kelimeyide gencligine veriyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: bito

hani ben ana avrat küfür etmiştim bumu küfür yani senin adın hyudaimi ben 1-2 sene bu hyundai arabasını kullanmak zorunda kaldım ve bu arabanın ne kadar adi olduğunu (tabiki bu benim fikrim) belirtmek için at arabası yakıştırması yaptım bunun neresi yanlış!!Ordaki yazıların hepsi bana ait ama senin dediğin gibi bir küfür yok onun için ilk önce sakin ol ve iyi oku ....

asilx sen tam bir provakatörsün eğer bizim açtığımız forumla ilgili problemin varsa girme foruma olsun bitsin ama senin niyetin farklı illada ben insanların asabıyla oynayacam diyosan o ayrı ama allahtan tek dileğim inş kısa zamanda iyi bir sirioncuya rastlarsında sana gerekli dersi verir

BlackFoX accentle sen benim dumanıma yetiş sonra camdanmı atlarsın köprüdenmi bilmem bensana bir istatistik vereyim sirion 0-100 arası hızlanma 9.3 saniye senin taka biras zor yetişir koç onun için sallama ne olur iste seninde olur

• Arkadaşlar bu forumda fan club oluşturma gibi bir çabamız yok sizde oluşturmaya çalışmayın lütfen.Bu tür şeyleri fan sitelerinde yapabilirsiniz.Bu tür topicler açıldığında sırf topici ayakta tutabilmek için günaydın v.s gibi şeyler yazılıyor.Mewluth'te o yüzden kitlemişti konuyu.Şimdi yine kilitleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.