Şimdi Ara

DAİHATSUM FUN CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bundan boyle bu kosede yazalım sanırım konumuz kılıtlenmıs cevap veremıyorum foruma

• ee adamlar kıskanç kardeşim çekemediler foruma girip cins cins laflar ettiler yöneticilerde haliyle kapattı..bugün bir 3.18 e nal toplattım her gün sirionu bir kaç kişiye acı tecrübelerle öğretiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bito

ee adamlar kıskanç kardeşim çekemediler foruma girip cins cins laflar ettiler yöneticilerde haliyle kapattı..bugün bir 3.18 e nal toplattım her gün sirionu bir kaç kişiye acı tecrübelerle öğretiyorum
    selam arkadaşlar geçenlerde bende colt 1.3 easytronic vitesi test ettim araba resmen gitmiyo geldi bana
    daihatsunun en kötü yanı arabayı kullanınca diğer arabalar çok yavaş geliyo bilginize..))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulmonty

selam arkadaşlar geçenlerde bende colt 1.3 easytronic vitesi test ettim araba resmen gitmiyo geldi bana
    daihatsunun en kötü yanı arabayı kullanınca diğer arabalar çok yavaş geliyo bilginize..))

Alıntıları Göster
    hehe yeni topic bu kadar nasılsınız dostlar valla benim yediğim arabanın haddi hesabı yok tek kapışamadığım mini cooper oda normal dimi valla bende kuzenin 1.4 tiposunu kullandım ıyyyy one öyle ya bas bas gitmiyo sollama yapmak nerdeyse imkansız ama sirionda öylemi pedalı yapıştır paspasa yandaki araçlarda baksın ne geçiyo diye

• quote:

Alıntıları Göster
    daihatsu nun her arabasında japon teknolojısı var motoru nasıl kullanıcaklarını cok ıyı bılıyorlar japonlar o yuzden herzaman daihatsu dıyorum

ARKADASLAR BU FORUMA DA BIR ZAVAL GELIRSE BUNDAN SONRA

http://www.daihatsum.com/forum/viewtopic.php?p=322#322 bu adreste yazalım bunu da kapatamazlar

ya cunku bu daihatsu cuların mekanı

• quote:

ee adamlar kıskanç kardeşim çekemediler foruma girip cins cins laflar ettiler yöneticilerde haliyle kapattı..bugün bir 3.18 e nal toplattım her gün sirionu bir kaç kişiye acı tecrübelerle öğretiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: bito

rüyanda mı
    1.3 sirion la bnmw 3.18 geçmen için 3.18 in park halinde olması gerek yada geri geri gitmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

quote:

rüyanda mı
    1.3 sirion la bnmw 3.18 geçmen için 3.18 in park halinde olması gerek yada geri geri gitmesi

Alıntıları Göster
    varsa 3.18 ın al gel

• quote:

Orijinalden alıntı: crx

varsa 3.18 ın al gel

Alıntıları Göster
    malesef..
    olsa çok büyük zevkle gelirdim ama
  • quote:

malesef..
    olsa çok büyük zevkle gelirdim ama

Alıntıları Göster
    arkadaşım senden bir ricam var foruma giripte ortalığı karıştırma senin seviyene düşmez bu foruma giren arkadaşlar tahrik etme bizi çok biliyosan senin 3.18 dediğin araba sadece bmw diye sen sanıyosunki hepsini geçer bir..sirionun hızlanması çok daha iyi!!!! iki..trafikte araba değil şöför marifeti önemlidir

• quote:

arkadaşım senden bir ricam var foruma giripte ortalığı karıştırma senin seviyene düşmez bu foruma giren arkadaşlar tahrik etme bizi çok biliyosan senin 3.18 dediğin araba sadece bmw diye sen sanıyosunki hepsini geçer bir..sirionun hızlanması çok daha iyi!!!! iki..trafikte araba değil şöför marifeti önemlidir

Alıntıları Göster
    beyler sizlerden ricam lütfen sirionu başkalarına artık övmeyelim bu arabayı kullanmayan bilemez

bu arada arabaya son susturucu uygulaması yapan var mı? ben düşünüyorum ama garantiden herhangi bir parçayı bozar mıyım ?

• quote:

beyler sizlerden ricam lütfen sirionu başkalarına artık övmeyelim bu arabayı kullanmayan bilemez

bu arada arabaya son susturucu uygulaması yapan var mı? ben düşünüyorum ama garantiden herhangi bir parçayı bozar mıyım ?

Alıntıları Göster
    ben yaptım sebring deli ses veriyo ve garantiyle bir alakası olacağını sanmıyorum tabi kat iptali yaparsan onu bilemem
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

girerim girmem o benim bilcem iş

sıkıya bindimi şöfor önemlidir dimi.. yıkıldım gülmekten
    hani sirion bomba arabaydı.. sirion ile arabaların tozunu alıyordunuz..
    sıkıya binince şoför şoför..
    senin şoförlüğünüde görmek lazım.. okuyanda alonso raikkonen fln sanır

• quote:

quote:

girerim girmem o benim bilcem iş

sıkıya bindimi şöfor önemlidir dimi.. yıkıldım gülmekten
    hani sirion bomba arabaydı.. sirion ile arabaların tozunu alıyordunuz..
    sıkıya binince şoför şoför..
    senin şoförlüğünüde görmek lazım.. okuyanda alonso raikkonen fln sanır

Alıntıları Göster
    yaw bu topigin adını Drag Fun Club yapsanıza

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

yaw bu topigin adını Drag Fun Club yapsanıza

Alıntıları Göster
    valla haklısın bunlar ne şoför bööle

toros versen bunlara mclaren f1 geçerler.. korkulur valla

• quote:

valla haklısın bunlar ne şoför bööle

toros versen bunlara mclaren f1 geçerler.. korkulur valla

Alıntıları Göster
    fulmonty nezaman yaptıracaksın egzosu ne marka almayı düşünüyosun yada ne kadar bütçe ayırdın

• quote:

fulmonty nezaman yaptıracaksın egzosu ne marka almayı düşünüyosun yada ne kadar bütçe ayırdın

Alıntıları Göster
    walla herhan olabilir fiyatını bilmiyorum ne kadara yaptırdın sen ve ses nası ?
  • quote:

walla herhan olabilir fiyatını bilmiyorum ne kadara yaptırdın sen ve ses nası ?

Alıntıları Göster
    vaklla s esıne ben sahidim yırtıyor ortalıgı cok tatlı bır ses
  • quote:

vaklla s esıne ben sahidim yırtıyor ortalıgı cok tatlı bır ses

Alıntıları Göster
    bi resim ve ses dosyası varsa çok iyi olur incelemek adına.
  • quote:

bi resim ve ses dosyası varsa çok iyi olur incelemek adına.

Alıntıları Göster
    resım var arcınwww.daihatsum.com da
  • quote:

resım var arcınwww.daihatsum.com da

Alıntıları Göster
    girdim ama bulamadım arcin ne ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.