Arkadaslar bundan boyle bu kosede yazalım sanırım konumuz kılıtlenmıs cevap veremıyorum foruma
ee adamlar kıskanç kardeşim çekemediler foruma girip cins cins laflar ettiler yöneticilerde haliyle kapattı..bugün bir 3.18 e nal toplattım her gün sirionu bir kaç kişiye acı tecrübelerle öğretiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bito
ee adamlar kıskanç kardeşim çekemediler foruma girip cins cins laflar ettiler yöneticilerde haliyle kapattı..bugün bir 3.18 e nal toplattım her gün sirionu bir kaç kişiye acı tecrübelerle öğretiyorum
selam arkadaşlar geçenlerde bende colt 1.3 easytronic vitesi test ettim araba resmen gitmiyo geldi bana daihatsunun en kötü yanı arabayı kullanınca diğer arabalar çok yavaş geliyo bilginize..))
quote:
Orijinalden alıntı: fulmonty
selam arkadaşlar geçenlerde bende colt 1.3 easytronic vitesi test ettim araba resmen gitmiyo geldi bana daihatsunun en kötü yanı arabayı kullanınca diğer arabalar çok yavaş geliyo bilginize..))
Alıntıları Göster
hehe yeni topic bu kadar nasılsınız dostlar valla benim yediğim arabanın haddi hesabı yok tek kapışamadığım mini cooper oda normal dimi valla bende kuzenin 1.4 tiposunu kullandım ıyyyy one öyle ya bas bas gitmiyo sollama yapmak nerdeyse imkansız ama sirionda öylemi pedalı yapıştır paspasa yandaki araçlarda baksın ne geçiyo diye
quote:
Alıntıları Göster
daihatsu nun her arabasında japon teknolojısı var motoru nasıl kullanıcaklarını cok ıyı bılıyorlar japonlar o yuzden herzaman daihatsu dıyorum
ARKADASLAR BU FORUMA DA BIR ZAVAL GELIRSE BUNDAN SONRA
quote:
Orjinalden alıntı: bito
rüyanda mı 1.3 sirion la bnmw 3.18 geçmen için 3.18 in park halinde olması gerek yada geri geri gitmesi
quote:
Orijinalden alıntı: asilx
quote:
rüyanda mı 1.3 sirion la bnmw 3.18 geçmen için 3.18 in park halinde olması gerek yada geri geri gitmesi
Alıntıları Göster
varsa 3.18 ın al gel
quote:
Orijinalden alıntı: crx
varsa 3.18 ın al gel
Alıntıları Göster
malesef.. olsa çok büyük zevkle gelirdim ama
quote:
malesef.. olsa çok büyük zevkle gelirdim ama
Alıntıları Göster
arkadaşım senden bir ricam var foruma giripte ortalığı karıştırma senin seviyene düşmez bu foruma giren arkadaşlar tahrik etme bizi çok biliyosan senin 3.18 dediğin araba sadece bmw diye sen sanıyosunki hepsini geçer bir..sirionun hızlanması çok daha iyi!!!! iki..trafikte araba değil şöför marifeti önemlidir
quote:
arkadaşım senden bir ricam var foruma giripte ortalığı karıştırma senin seviyene düşmez bu foruma giren arkadaşlar tahrik etme bizi çok biliyosan senin 3.18 dediğin araba sadece bmw diye sen sanıyosunki hepsini geçer bir..sirionun hızlanması çok daha iyi!!!! iki..trafikte araba değil şöför marifeti önemlidir
Alıntıları Göster
beyler sizlerden ricam lütfen sirionu başkalarına artık övmeyelim bu arabayı kullanmayan bilemez
bu arada arabaya son susturucu uygulaması yapan var mı? ben düşünüyorum ama garantiden herhangi bir parçayı bozar mıyım ?
quote:
beyler sizlerden ricam lütfen sirionu başkalarına artık övmeyelim bu arabayı kullanmayan bilemez
bu arada arabaya son susturucu uygulaması yapan var mı? ben düşünüyorum ama garantiden herhangi bir parçayı bozar mıyım ?
Alıntıları Göster
ben yaptım sebring deli ses veriyo ve garantiyle bir alakası olacağını sanmıyorum tabi kat iptali yaparsan onu bilemem
quote:
Alıntıları Göster
quote:
girerim girmem o benim bilcem iş
sıkıya bindimi şöfor önemlidir dimi.. yıkıldım gülmekten hani sirion bomba arabaydı.. sirion ile arabaların tozunu alıyordunuz.. sıkıya binince şoför şoför.. senin şoförlüğünüde görmek lazım.. okuyanda alonso raikkonen fln sanır
quote:
quote:
girerim girmem o benim bilcem iş
sıkıya bindimi şöfor önemlidir dimi.. yıkıldım gülmekten hani sirion bomba arabaydı.. sirion ile arabaların tozunu alıyordunuz.. sıkıya binince şoför şoför.. senin şoförlüğünüde görmek lazım.. okuyanda alonso raikkonen fln sanır
Alıntıları Göster
yaw bu topigin adını Drag Fun Club yapsanıza
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]
yaw bu topigin adını Drag Fun Club yapsanıza
Alıntıları Göster
valla haklısın bunlar ne şoför bööle
toros versen bunlara mclaren f1 geçerler.. korkulur valla
quote:
valla haklısın bunlar ne şoför bööle
toros versen bunlara mclaren f1 geçerler.. korkulur valla
Alıntıları Göster
fulmonty nezaman yaptıracaksın egzosu ne marka almayı düşünüyosun yada ne kadar bütçe ayırdın
quote:
fulmonty nezaman yaptıracaksın egzosu ne marka almayı düşünüyosun yada ne kadar bütçe ayırdın
Alıntıları Göster
walla herhan olabilir fiyatını bilmiyorum ne kadara yaptırdın sen ve ses nası ?
quote:
walla herhan olabilir fiyatını bilmiyorum ne kadara yaptırdın sen ve ses nası ?
Alıntıları Göster
vaklla s esıne ben sahidim yırtıyor ortalıgı cok tatlı bır ses
quote:
Orijinalden alıntı: crx
vaklla s esıne ben sahidim yırtıyor ortalıgı cok tatlı bır ses
Alıntıları Göster
bi resim ve ses dosyası varsa çok iyi olur incelemek adına.
quote:
bi resim ve ses dosyası varsa çok iyi olur incelemek adına.