Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün herşeyi burada konuşalım yardımlaşalım ve büyüyelim emin olun sirion herkesin gözdesi sadece daihatsu markasına ilgi azlığından herkes şüphe ile yaklaşıyor halbuki bilmiyorlar motoruna kadar japan ve toyota imzalı bakınız coure modeli bagaj kapığındaki stoplambasında toyota yazar bakınız sirion küllük içine toyota yazar SİRİON kullanan herkesi bekliyorum 102 beygir ve bu kadar standardı olan bi araba gösterin kendi sınıf ve satış fiyatında eski kasadan bahsediyorum tabiki

• işte güzellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 25 Ekim 2005, 17:48:30 >
  • sirion eski kasa kullanan arkadaşlar mutlaka spor paket öneririm yakında bende yaptıracağaım çelik jant-sunroof+deri koltuk+nikelaj yan aynalar süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

sirion eski kasa kullanan arkadaşlar mutlaka spor paket öneririm yakında bende yaptıracağaım çelik jant-sunroof+deri koltuk+nikelaj yan aynalar süper

fiyatı şu an 2.400 ytl jantlar bedavaya geliyor
  • Benim de çok ho$uma gidior ama işde pahalı öörenciye..
  • bende yaklaşık 8 aydır kullanıyorum dehşet bi alet benimki spor paket full ama başka daha ne gibi genişlemeler yapabilirim örnek ses tesisatı,lcd tv vb. bilgi veren olursa sevinirim.
  • sonradan sunroof yaptırmayın, yazık etmeyin güzelim arabaya. iyi bakın arabanıza, çok az var onlardan.

ben test yapamamıştım. cuore verin dedim onu da vermediler. test için sadece terios varmışmış. o anda kıl oldum bayi ağına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TATA CLUB
    18 yıl önce açıldı
    ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapılan sunroof merkez tarafından yapılıyor ve garantili dışarıdan müdahele yok yani daihatsu merkeze yaptırabilirsin bence ses tesisatına gerek yok 4 kolan var 2si hem bas hem kolon 2si sadce kolon belki bass takılabilir dvd güzel olur
  • arabalarımızn fotolarını burada versekmi ne dersiniz ya çok az kişiyiz benim bildiğim kullananlar var aslında
  • sirioncular şu topici yukarda tutmaya çalışalım
  • ya ben teybi beğeniyorumda hoparlörler bence zayıf kalıyo şöle bi güzel temiz ses veren bi sistem yapmak istiyorum bilgi veren olursa sevinirim
  • valla ben şu kick-downa hastayım ben ikinci ışığa gelince millet daha yeni kalkış yapmış 2den 3 e atıyorlar vitesi tabi biraz benzin yiyor sollamalarda
    en acemi bile çok rahat sollayabilir
  • bende varım sirion hayranı ve sahibiyim sirionla yediğim arbaların haddi hesabı yok bu araba tam bir makina
  • araç budur!!

• sirionlarınız ne kadar yakıyor ve kaç kilometrede?
    benimki şehir içi 7,3 litre falan belki biraz daha fazla şehirler arası 90 - 100 5,2 litre falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bito

bende varım sirion hayranı ve sahibiyim sirionla yediğim arbaların haddi hesabı yok bu araba tam bir makina

dostum ben alırken 50-100 kez düşündüm aldım kesinlikle pişman olmak biyana tüm samimiyetimle süper memnunum

bu rada yediğin arabalardan bahsetmişsin inan benimkinin sayısı belli değil sadece geçen barboros bulvarında porsche 320 BG (235 KW benim gibi zorlanmadan kalkış yapıp beni geçebildi pego 206 bu sabah üsküdar da yemin ederim iki şerit yolda soluma geçip kafa göstermeye başladı bi sinirlenirim yavaş gidiyordum kökledim gazı hala öksürüyordur herhalde sirion bikere kullanın göreceksiniz bu piayasada bu fiyata bu standartlarda ve sınıfında diğer 1.3 otomatik vitesler bakın bi varmı başka 102 beygir varmı

• ya beyler sirion zaten çok iyi bir araç ta biraz bilgi verin yahu arabayı kullanıyoruz biliyoruz nası bişey oldugunu

mesela bito jantlar iyi gitmiş abi nerden kaça aldın lastigi de mi değiştin ??
  • evet bito cv.yaz
  • yok dostum orjinal lastik jantlar mam marka 400 kağıt avcılardan aldım filmide 200 kağıda kartalda çektirdim amerikan film güvenlikli falan ama hala benim sorularıma cevap yok aracın kaç kilometrede ne kadar yakıyo sizde cevap verin!!
  • benim araç 6,6 - 6,5 lt/100 km yazın klima açık agresif kullanımda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.