DAİHATSU SEVERLERIN BIR FAN CLUBU VAR ARKADASLAR HEPIMIZ BILGILERIMIZI PAYLASIP BIR EKOIL HALINE GETIRELIM SİRİON U VE DAİHATSUYU BEN ILK SIRIONA 2 SENE ONCE BINDIM VE IKISENEDIR DAİHATSU SEVGISI HAT SAFADA BENDE AYRICA ARKADASIMADA TAVSIYE ETTIM SIRIONU ARKADASLAR ARASINDA DRAG YAPTIK VE GALIP HEP SIRIONDU OPEL ASTRA COUPE yı kalkısta uc boy ayırdı ve bır kes daha hayran oldum sırıona
crx bu arabadaki kalkış çoğu arabada yok benim yedigim arabaların haddi hesabı yok yanlız birisi bana ses sistemleri hakkında bilgi verirse daha memnun olurum
tabı arkadasım ses sıstemı hakkında bılgı vereyım sana her cıkısında 52 wat guc olan muhtesem bır sony teyıbı var kolonlarıda guzel bu araca guzel bır tup bass kendınden anfılı olacak tabı arka kolonlarada mid koydugun zaman zaten harıka olanses sıstemı dahada guzel bır hal alacak
iyi güzel demişsin çok saol peki bunnarın fiyatı ne kadar olur ( kendinden amfili bass ) birde bilgin biyer var mı
bunların fıyatı tahmınım 700 mılyonu bulur
EWWET İŞTE BUDUR ŞU FORUMU AYAKTA TUTUTALIM EVET...SİRİON İÇİN SÖLENEBİLECEK TEK ŞEY VAR ÖNEMLİ OLAN BOYU DEĞİL İŞLEVİ...
ben daihatsum.comu inceledim gayet güzel bir site biraz daha eklentilere ve online insanlara gerek var hep birlikte bu siteyi yükseltebiliriz.
walla ben üyeyim ve ara sıra yasıyom güsel bir site ama katılıma ihtiyacı var
arıza bölümüne baktınızmı hiç soru falan yok acaba arıza yapmıyormu sirionlar varmı sorunla karşılaşan bito otomatik var bende aldığımdan beri hiç radyötör suyuna bakmadım ne dersin
arkadaslar daihatsum.com aılesı olarak sıtede online olursak emınımkı cok guzel olacak hersey stıcker lerımız bıle hazır ısteyen arkadaslarımız ıstanbul ıcındekı arkadaslarımız ıster mekanımıza gelebılırler bır cayımızı nargılemızı ıcerler hem tanısırız stıckerlerını alırlar ıstanbul dısındakı arkadaslarımıza postalarız
benım ısım ınternetcafe ve nargıle salonu ıkısı bır arada dukkanların yanyana soyle bır bulusma tertıpleye bılırız daihatsucular olarak sıcak bır tanısma ortamı dogar en azından dıye dusunuyorum
adresım bu gelen arkadasların basımın uzerınde yerı vardır
cebecı mah S caddesı no 03 gazıosmanpasa sultancıftlıgı ıstanbul
ESTERGON INTERNET&NARGİLE CAFE
bence bir bak çok az eksilmiş olabilir ama genel olarak bu arabada bir problem yaşayan daha duymadım daihatsuma biras önem verirsek iyi olur
Selam arkadaşlar, kısmet olursa 2. elde olsa eski kasa 2004 veya 2005 sirion almayı düşünüyorum. Msn'den fulmonty ile konuştuk sağolsun çok yardımcı oldu ve merakımı fazlasıyla giderdi. Ah işte benim broadway'i bir an önce satabilsem, üstüne ekleme yapıp almayı düşünüyorum hemen. Takas denedik bir iki satıcıyla ama onlarında yapabileceği birşey yok tabiiki.
Geçen ramazan bayramında izmirdeydim, daihatsu servisine ve satıcısına gittim. Yaşadığım yer olan muğlada yetkili servis olup olmadığını sordum. Kem küm eh işte açıldı bodrumda diye biliyorum, hatırlıyorum gibilerinden birşeyler söyledi ama net cevap alamadık tabiiki. Bilen duyan varmı acaba muğla ili sınırları içinde yetkili servisi varmıdır daihatsunun?
ARKADASLAR VARMI BULUSMAYA GELECEK OLAN MEKANIM TUM DAİHATSUCULARA A CIKTIR
ben gelcem diyorum gelemiyorum sana ayıp oluyo en iyisi bir gün çat diye çıkıp gelmek inş bir gün görüşücez!!
quote:
Orjinalden alıntı: crx
ARKADASLAR VARMI BULUSMAYA GELECEK OLAN MEKANIM TUM DAİHATSUCULARA A CIKTIR
valla ben gelmek isterim ama cebecı mah S caddesı no 03 gazıosmanpasa sultancıftlıgı ıstanbul adreste sorun var galiba gaziosmanpaşa nere sultançiftliği nere dostum hangisi
bayram pasa gazıosmanpasa sultancıftlıgı cok basıt b.pasa veya gazıosmanpasaya geldıgınızde kıme sorsanız gosterırler sıze arkadaslar
yokmu arkadaşlar bilen duyan muğlada yokmu bu daihatsunun yetkili servisi?
quote:
Orjinalden alıntı: Cekcak
yokmu arkadaşlar bilen duyan muğlada yokmu bu daihatsunun yetkili servisi?