Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel hep böyle kalsın merkez serviste servis kabuldeki arkadaş siteyi biliyor arada bir bakınıyor ben iki kişiye sirion kullananlara tavsiye ettim bugün yarın üye olacaklar inşallah
  • tabi artık bir yerde toplanmanın zamanı geldi artık sirion heryerde!!
  • valla sabah cihangirden kabataşa inerken bi kırmızı sirionla kafa kafaya geldik o bana yol veriyo ben onaya bu negüzel dayanışmadır böyle

• keşke herkes öle olsa ben görünce korna çalıyom herifler tınmıyo bile
  • EGER DAİHATSUM.COM BUYURSE ARKADASLAR HER DAİHATSUNUN ARKADASINDAWWW.DAİHATSUM.COM YAZACAK INSALLAH

EGER SELAM VEREN ARKADASIN ARACINDADA DAİHATSUM.COM YAZIYORSA ZATEN ISTER ISTEMEZ SELAMI ALIR SITEDEN DIYE BU SEKILDE DAHA CABUK KAYNASIRLAR ARAC SAHIPLERI AMACIM BU TABI AKTIVITELER HERSEY COK GUZEL OLACAK INSALLAH
  • ya olur olmaz diye bişey yok yeterki her forumda her modifiye sitesinde daihatsum un adı geçsin!!
  • VALLAHI ARKADASLAR BEN ELIMDE GELENI YAPIYORUM INSALLAH HEDEFIME ULASCAGIM

VE HEP BERABER DAİHATSUM AILESI OLACAGZ INSALLAH
  • herzaman her yerde daihatsuuu
  • walla bizde yapıyoruz hem nette hem gerçek hayatta arabaya şekil yaparak gözleri üzerimize çekiyoruz ve merak uyandırıyoruz daihatsuya karşı .....artık herkes az çok biliyo sirionu bilmeyenlerde hızımıza yetişemediği için bizden hani o jet gibi kalkan ufaklık diye bahsediyolar yani aslında herkes siriona hayran.... fiyat performanstada tek geçerim...
  • Birde bu konuyu üstlerde tutarsak yeni daihatsucular kazanabiliriz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bito

Birde bu konuyu üstlerde tutarsak yeni daihatsucular kazanabiliriz!!!

evet belki beni kazanabilirsiniz/kazandınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 17 Kasım 2005, 9:41:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

quote:

Orjinalden alıntı: bito

Birde bu konuyu üstlerde tutarsak yeni daihatsucular kazanabiliriz!!!

evet belki beni kazanabilirsiniz/kazandınız.

sirion aldınysan hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan yok almadıysan en kısa zamanda al temiz bişey ve arabayla neler yaptığımız anlarsıın WWW.DAİHATSUM.COM
  • walla ben yeni sirionların performanslarını ve yakıtlarını merak ediyorum bilen varsa kullanan varsa yazsın
  • Sirion'un 1.0 litrelik 69 hp gücünde motoru 100 kilometrede ortalama 5.0 - 5.8 litre yakıt tüketiyor.

Tüm dünyada stratejisini değiştirerek kendini yenileme sürecine giren Daihatsu, ilk kez farklılığını sergileyeceği Yeni Sirion ile Türkiye pazarında.
    Daihatsu'nun yeni ürün stratejisinin ilk örneği olan Yeni Sirion konforu, teknik özellikleri ve geniş donanım seçenekleriyle dikkat çekiyor. Tamamen yenilenen dış dizaynı, kullanışlı ve modern bir kaportaya sahip keskin çizgiler ve anlamlı yüzeylerden oluşuyor. Kompakt boyutuna rağmen Yeni Sirion çok geniş ve konforlu iç dizaynı ile kullanıcılarına keyifli ve rahat bir yolculuk vaat ediyor. Yenilenen ön paneldeki km sayacının direksiyon mili üzerine monte edilmesi Daihatsu'daki değişimin farklı bir örneğini yansıtıyor. Yeni Sirion, çok yönlü koltuk ayarları ve yeterli depolama kapasitesi ile hem işlevsel, hem de rahat bir kullanım sağlıyor. Arka koltukların öne doğru katlanması ile 630 dm3'lük bagaj alanı elde ediliyor. Sirion'un 69hp gücünde 1.0 lt'lik ve 87hp gücünde 1.3 lt'lik 2 farklı motor seçeneği bulunuyor. Yeni Sirion'un 100 km'deki ortalama yakıt tüketimi ise motor gücüne göre 5.0 ile 5.8 lt arasında değişiyor.

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crx -- 17 Kasım 2005, 12:07:08 >

• ama tabıkıde benım favorum eskı kasa sırıon

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB
  • eski kasa sirion şekliyle fark atar birde daha çok sportif kullanıma yatkın olduğu için tam genç işi
  • eskı kasa sırıon cıdden cok tatlı bır arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crx -- 17 Kasım 2005, 15:28:08 >
  • SİRİONUNA SPOR TİPİ SON SUSTURUCU TAKAN VARMI VARSA NE MARKA AYRİETEN GÜZEL SES VERİYOMU?
  • spor egsoz sırıonda ozellıkle yuksek devırde cok guzel ses cıkarıyor artı araca 3 ila 6 beygır guc katıyor

amac ses ıse acık hava fıltresıde ısını gorur cok guzel ses alabılırsın

alltakı dosyadawww.daihatsum.com un tasarım halındekı stıckerı var

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crx -- 17 Kasım 2005, 18:24:23 >
  • budaWwW.DaihatsuM.CoM un sımdıkı kullandıgımız stıckerI

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crx -- 17 Kasım 2005, 18:25:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.